Pegaza Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol: dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol: Atka no a gdzie prezenty? jak juz mi choinke przynioslas to chce prezenty:cool1: w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1: Quote
Aga76 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Pegaza']No ja widze Aga ze mi zwierzaczka podrzucilas:evil_lol: dzieki za odwiedzanie:loveu: i pilnowanie owego stwora ale teraz chetnie sie z nim pozegnam moze Aga spowrotem go wezniesz>?:evil_lol: w wielkim skrocie: urlop sie udal:loveu: pogoda rowniez, psy zadowolone, Soma od dzis juz tez:cool1: fotki kiedys zapodam:cool1:[/quote] Nie wiem co wolę:[COLOR=magenta] zaraz[/COLOR] :evil_lol: czy [COLOR=magenta]kiedyś [/COLOR]:evil_lol: Super, że urlop udany :multi: Spoko, puść go kabelkiem, to wieczorem zapoznam robaczka z nowym towarzystwem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Cze Aga:multi: kuna jak wrocilam i od razu sie wnerwilam..:cool1: na prace sama juz nie wiem czy tam bede pracowac czy nie...:roll: na sasiadow rodzina Adamsow ryczaca o 8 rano-pobudka:mad: na fotosika bo nie chce moich fotek wstawic:mad: no i to by bylo na tyle.. Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Udalo mi sie z fotobucka narazie taka:cool1:przy stawie:p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/30-06-092.jpg[/IMG] Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 My tu pierwszy raz i witamy sie serdecznie :p Piekne fotki, bo piekne pieski :loveu: Quote
ewa2909 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Przyszłam się odhaczyć i pooglądać reszte foteczek:evil_lol: Quote
dysia-u Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Daraia coś ty wróciła bardziej wkurzona niż żeś pojechała?!:roll: musisz jeszcze raz pojechać :eviltong: A co to tylko jeeednaaaa fotka :mad::mad: Quote
PositiveThought Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Słoneczko tam widzę, słoneczko na fotce! Prezenty :diabloti: Prezentem był urlop :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Witaj Nati:multi:milo mi ze wpadlas do nas :loveu: cze Ula Ewa i Atka:loveu: dobra macie 1 dzien jak przyjechalismy:p [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/29-30-0991.jpg[/IMG] Liv wyczekująca:loveu:zeby jej rzucic prosiaczka [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/SOPOTII121.jpg[/IMG] przepychanki kto silniejszy:cool1: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/SOPOTII125.jpg[/IMG] Quote
Kasia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 super, że pogoda Wam dopisała :lol: nieźle wyglądasz D-E :razz: Quote
Milka_85 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witamy po wakacyjnie... Miłego dzioneczka:loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cze Kasia i Milka:multi: oj tam Kasia przesadzasz :cool1: teraz znow mi brzusio rosnie..:roll: no to upalny dzien 3 lipca:loveu: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/03-07-09244.jpg[/IMG] podobna?:cool1: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/30-06-09108.jpg[/IMG] :loveu: [IMG]http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/ZAGLOWCE063.jpg[/IMG] Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 oo wróciłaś :cool3: portret fajny !!! i jak - faktycznie ani raz nie zabrałaś dziewczynek na plażę ??? ;) tak choćby by zobaczyć reakcję na morze :lol: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Cze Ania:multi: no kiedys trza bylo.. :shake: ani razu siedzialy w domku, droga jaką musielismy pokonac by dostac sie na plaze do przejezdnych nie nalezala:shake:i to byl jedyny minus w tym korki korki korki w aucie szlo oszalec a ja klimy nie mam:shake:wiec dla nich lepiej bo sie w nagrzanym aucie nie meczyly a dla mnie tez bo ich pilnowac nie musialam by komus po kocach nie lataly;) Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Biedne sunie nawet po piasku nie pohasaly, ale to dla ich dobra, fotki fajne i portret tez :cool3: Quote
eria Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 aaa tak to faktycznie Cię rozumiem:roll: myślałam że na plażę to po prostu spacerkiem przez las ;) ehhh ja za równy miesiąc już będę się pakować a 15 sierpnia już o tej porze będę w drodze do Warszawy (bo tam postój jednodniowy u kumpeli) a potem 17 Hellllll :loveu: doczekać się nie mogę Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Biedne jestescie ze macie tak daleko nad morze, niesprawiedliwe :shake: Quote
dzasta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Witaj D-E po wakacyjnie:multi: Super fotki !!! Ale czuję niedosyt!!! Nie mogłam się zalogować na DGM :angryy: Rozumiem Cię że wolałaś im oszczędzić podróży w korku w taką pogodę :shake: A po plaży i piasku jest niezłe czyszczonko sierści :evil_lol: Przerobiłam to w sobotę :D Jeszcze dzisiaj wyczesywałam piasek a to była mini plaża nad zalewem :evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Hej Nati i Dzasta:loveu: no tak to bylo 10-12 km wiec sporo i w dodatku dziennie w korku sie jechalo:roll: ja mysle ze one zalowac czego nie mialy w koncu prawie calymi dniami na dworze siedzialy na trawce:p bo na caly dzien to nie jezdzilismy :shake: fotki dam jeszcze bo bede od dzis miala juz wiecej czasu zrezygnowalam z pracy:roll: nie wiem czy dobrze czy zle moze bede po czasie zalowac ale zbyt wiele minosow bylo 13-godzin w robocie co drugi dzien i 2 tygodnie trzeba przepracowac by dostac dwa dni wolnego lub 7-8 godzin dziennie i sobota niedziela po 13 to niestety nie dla mnie bo ja dziecka samego nie zostawie :shake: i w dodatku takie tam sie dowiedzialam w trakcie :roll:o [SIZE=1][COLOR=lightblue]szefie[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]moze sie jeszcze trafi okazja lub nie sie zobaczy...mojemu m-a nie bardzo sie podobal dom beze mnie:roll: bo jakby nie bylo on tez pracuje calymi dniami i psy i dziecko same by byli:roll:[/COLOR] wrzuce pozniej lub jutro fotki bo mam ich w tysiacach:eviltong: na kilka miesiecy starczy:evil_lol: Quote
PositiveThought Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Nati28']Biedne jestescie ze macie tak daleko nad morze, niesprawiedliwe :shake:[/quote] No tak, bo Szczecin to nad morzem leży :diabloti: Cze DE! :loveu: Fajna fotka plażowa, ale z Ciebie czekoladka :loveu: Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No, no nad morzem tak jak wiekszosc mysli :evil_lol: Ale w sumie do Miedzyzdroi tylko godzina przy dobrych wiatrach ;) Quote
***Paulina*** Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Cześć Daria:multi: my nad morze w niedziele jedziemy... Ciekawie jak to będzie, Kati pierwszy raz morze zobaczy... Na szczeście do plaży mamy tylko 50 m. Quote
PositiveThought Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 [quote name='Nati28']No, no nad morzem tak jak wiekszosc mysli :evil_lol: Ale w sumie do Miedzyzdroi tylko godzina przy dobrych wiatrach ;)[/quote] Pirat, pirat drogowy! :nono: Quote
Kasia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 jak fajnie, też powylegiwałabym się tak na plaży :loveu: ale sama, bez psa i dziecka! marzę o takim odpoczynku... Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Daria:multi: my nad morze w niedziele jedziemy... Ciekawie jak to będzie, Kati pierwszy raz morze zobaczy... Na szczeście do plaży mamy tylko 50 m.[/quote] Cze Atka Paulina i Kasia:loveu: dzieki Atka:oops: Paulina my specjalnie szukalismy miejsca z dala od morza..:p Kasia oj fajnie bylo fajnie jak w czwartek dopisze pogoda to tez tak bede lezec ale na plazy przy jeziorze:p Quote
Recommended Posts