ewa2909 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='laurin']to teraz są złote tarcze:crazyeye: to pewnie coś jak czerwony pasek:razz: no to gratuluję zdolnej córci:multi: mamę pewnie duma już rozpiera, a co dopiero będzie podczas wyróżnienia:evil_lol:[/quote] Bo w klasach 1-3 są złote tarcze dla dzieciaszków. Ja tyż musze się pochwalić moją córcią średnia w drugiej klasie gimnazjum wynosi u niej 4.85 i oczywiście czerwony pasek:multi::multi::multi:(po raz kolejny). Ale z drugiej strony nasz Danielek zdobył aż 48 punktów na testach:mad::mad::mad:. Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='ewa2909']Bo w klasach 1-3 są złote tarcze dla dzieciaszków. Ja tyż musze się pochwalić moją córcią średnia w drugiej klasie gimnazjum wynosi u niej 4.85 i oczywiście czerwony pasek:multi::multi::multi:(po raz kolejny). Ale z drugiej strony nasz Danielek zdobył aż 48 punktów na testach:mad::mad::mad:.[/quote] zdolniachy :loveu::loveu::loveu: mój ma 4,26 ale kopnął go zaszczyt opiekowania sie pocztem sztandarowym i przeżywa :roll: sam nie wie czemu :shake: /czemu ten zaszczyt :eviltong:? Idzie do 3 gim i zaczyna rozumieć że przydało by sie lepsze świadectwo. Zobaczymy jak długo będzie żył z takim przeświadczeniem :evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Aha , pasuje mi jeszcze napisać o młodszym 4 kl. jego średnia to 5,1 ale to też i troche moja średnia :evil_lol: " a odrobiłeś lekcje? , a co zadane? a na kiedy ten wiersz?.... Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Cze dziewczyny wieczornie :loveu: leb mnie boli zara padam do wyra... trafily nam sie dzieci zdolne:loveu: Quote
ewa2909 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='dysia-u']zdolniachy :loveu::loveu::loveu: mój ma 4,26 ale kopnął go zaszczyt opiekowania sie pocztem sztandarowym i przeżywa :roll: sam nie wie czemu :shake: /czemu ten zaszczyt :eviltong:? Idzie do 3 gim i zaczyna rozumieć że przydało by sie lepsze świadectwo. Zobaczymy jak długo będzie żył z takim przeświadczeniem :evil_lol:[/quote] Moja też już miesiąc temu przejeła odd trzecioklasistów poczet:lol:. w ty tygodniu musiałam iść z nia do obówniczego kupić eleganckie buciki na obcasie:evil_lol:.Kupiła sobie na więkrzym niż starsza mamusia ma i śmiga w nich że aż miło:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='dysia-u']Aha , pasuje mi jeszcze napisać o młodszym 4 kl. jego średnia to 5,1 ale to też i troche moja średnia :evil_lol: " a odrobiłeś lekcje? , a co zadane? a na kiedy ten wiersz?....[/quote] Fiu fiu.U mnie Roka tylko raz zbliżyła się do 5.0.Średnią psuje jej nieszczęsna matma:shake:.Ale za to 6 z chemi i biologii.Z biologii zajeła 6 miejsce w ogólnołódzkim konkursie.Wyników z ogólnopolskiego jeszcze nie ma:shake: Quote
ewa2909 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny wieczornie :loveu: leb mnie boli zara padam do wyra... trafily nam sie dzieci zdolne:loveu:[/quote] I dobrze niech się ucza:multi:.Może nie będą musiały tak ciężko tyrać jak my:shake: Quote
Pegaza Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Myslisz ze sytuacja na rynku sie zmieni..:roll: sie wyucza i wyjada..bo tu sie niczego nie dorobia chyba ze kredytow..:roll: Quote
laurin Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']ja tak mysle ze to on go dopadl bo widzialam go a za chwile slysze juz wrzaski :roll:[/quote] kurde to musiało być nieprzyjemne:ekmm: takie odgłosy słyszeć... Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Pegaza']Cze dziewczyny wieczornie :loveu: leb mnie boli zara padam do wyra... [/quote] biedaku :glaszcze: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Witam:loveu: a taki sie zapowiadal sloneczny dzien.. buu a teraz deszcz pada..:roll: a wiec na zakonczeniu ja byla:cool1: fotki dzieciaka porobila:cool1: odebrala nawet z angielskiego dyplom:-o:cool1: potem my wyskoczyli na miasto na zakupy..za swiadectwo prezent sie nalezal :cool1: a ja se w empiku kupila ksiazke Grocholi najnowsza i zabieram na wakacje:cool1:narazie schowana w szufladzie..:lol:zalatwila ja po drodze opalanie ale w 7-8 minucie chcialam wyskoczyc juz myslalam ze nie dam rady..:roll:dobrze ze tam maja wode na miejscu do picia bo chyba by mnie cucili..no i pogoda troche byla wiatrowa wiec po drodze dochodzilam do siebie...przyszlam to poszlam z psami pozniej szybki obiad mrozonkowy dla nas..posprzatalam tak z wierzchu:cool1: i teraz smaze pstraga do m-a na obiadokolacje...i tyle..aa tipsior mi wczora odlecial ale w poniedzialek beda nowe:eviltong:a wtorek nowy fryz...:p Aga glowa narazie nie boli...:p Quote
ewa2909 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Pegaza']Witam:loveu: a taki sie zapowiadal sloneczny dzien.. buu a teraz deszcz pada..:roll: a wiec na zakonczeniu ja byla:cool1: fotki dzieciaka porobila:cool1: odebrala nawet z angielskiego dyplom:-o:cool1: potem my wyskoczyli na miasto na zakupy..za swiadectwo prezent sie nalezal :cool1: a ja se w empiku kupila ksiazke Grocholi najnowsza i zabieram na wakacje:cool1:narazie schowana w szufladzie..:lol:zalatwila ja po drodze opalanie ale w 7-8 minucie chcialam wyskoczyc juz myslalam ze nie dam rady..:roll:dobrze ze tam maja wode na miejscu do picia bo chyba by mnie cucili..no i pogoda troche byla wiatrowa wiec po drodze dochodzilam do siebie...przyszlam to poszlam z psami pozniej szybki obiad mrozonkowy dla nas..posprzatalam tak z wierzchu:cool1: i teraz smaze pstraga do m-a na obiadokolacje...i tyle..aa tipsior mi wczora odlecial ale w poniedzialek beda nowe:eviltong:a wtorek nowy fryz...:p Aga glowa narazie nie boli...:p[/quote] Cze Daria:multi: U nas też deszczyk niestety:shake: Quote
tigrunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cze Daria :multi: A Ty to kiedy wyjeżdżasz ? Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Daria :multi: A Ty to kiedy wyjeżdżasz ?[/quote] Cze Ewa i Beata:multi: za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ewa i Beata:multi: za chwile....:cool1: no powiedzmy u Ciebie by to bylo za chwile:evil_lol: u nas za tydzien..:evil_lol:[/quote] No wiesz co ?? :crazyeye: :diabloti: Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 O to nas opuścisz na trochę i będziesz się pałać słodkim lenistwem :D Ale to dobrze! A dziewczynki jadą z Wami czy zostają w domku? Gratuluje wyników córy. Ja zawsze czekałam na prezenty po zakończeniu roku :) Pstrąg mniam mniam :) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 No co ?:evil_lol: Cze Dzasta:multi: ta jej tez sie oplacalo uczyc..nie dosc ze mnie naciagla to Tz tez jej sypnal kaską..:p jada dwie a trzecia jedzie tez na wakacje ale w gory..:cool1: a i dziekuje za gratulacje:) Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']a z tymi dwiema gdzie jedziecie?[/quote] nad morze:diabloti: Quote
dysia-u Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Pegaza']nad morze:diabloti:[/quote] no to będzie taplanie w piachu :razz: nie zapomnij dziewczynkom wziąć sztoki do włosów:lol: Quote
Pegaza Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='dysia-u']no to będzie taplanie w piachu :razz: nie zapomnij dziewczynkom wziąć sztoki do włosów:lol:[/quote] dziewczyny to morza raczej nie zobacza bo raczej nie bede ich zabierac na plaze..:roll:wystarczy im trawa wokol domku..:evil_lol: Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Toż to cała radocha utaplać się piachu :D Chociaż moja Gabcia to jest taki osobnik że sama jest damą zero kałuż, błotka itp a w trio z Czesiem i Bertą pierwsza w błocie ląduje :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Heh wiem ze radocha tylko ze potem te czyszczenie..a ja bede nie u siebie i wolalabym zeby psy niczego nie ubrudzily... zara ide do roboty na 3 godziny...i potem wolne..mam nadzieje ze juz do urlopu..:p a tera se jem paczka z masa kokosową:p milego dnia mimo deszczowej aury...:roll: Quote
Recommended Posts