Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam na dworze z psami a ze slonko fajne to se mysle wezne gumowa zabawke dla Liv po powrocie do domu szybko pozalowam tego pomyslu..Liv wyszla bez ubranka ale wrocila z łąką do domu czyli patyczki, zdechłe kwiatki itp..pysk uwalony na maxa wiec takie male spa bylo w lazience..a ja znow szczotke w reke i zamiatac te smieci..dziewczyny pojadly pancia tez cos tam wrzucila do brzucha i teraz sobie juz odpoczywam..

Posted

Ta Karola dzis sobie dalam luzik..
Jola cale 8 dni urlopu:multi: znaczy juz nie cale ale do poniedzialku jeszcze daleko;)
Kinia to uzbroj sie w cierpliwosc jesli chcesz zapuscic dluzsze wlosy :evil_lol:
No co wy moja Pipi lub jesc ale niekoniecznie swinki:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ta Karola dzis sobie dalam luzik..
Jola cale 8 dni urlopu:multi: znaczy juz nie cale ale do poniedzialku jeszcze daleko;)
Kinia to uzbroj sie w cierpliwosc jesli chcesz zapuscic dluzsze wlosy :evil_lol:
No co wy moja Pipi lub jesc ale niekoniecznie swinki:evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam cierpliwość! w koszulce będzie na spacery chodził :evil_lol: trzeba sobie życie ułatwiać ;)
na razie jeszcze nie mamy koszulki, ale już niedługo...

Posted

[quote name='Yorkomanka']Kinia ty na serio tą koszulkę planujesz? bo myślałam że tylko ja mam takie dziwne pomysły. Ale to dopiero jak Psu kudły podrosną bo ja też postaram się zapuścić;)[/QUOTE]

No jasne że na serio;) będzie chodził naoliwiony w koszulce, żeby włos się zregenerował. Papilotów przecież nie będę robić, bo nie chodzi o porost włosa, jedynie o jego regenerację:) no i przy okazji unikniemy tych głupich patyków...

Posted

ja zekam na działeczkę,ale jak sobie pomyślę,że Lili znowu będzie mi wszystko do domu znosić...ale nie obetnę jej.Luna niestety już będzie obcinana-nie jest psem rasowym,wiec szkoda jest mi tyle czasu poświęcać na to aby miała w miarę fajny włos dłuższy...podjełam decyzję i regularnym jej obcinaniu...to i działki i parku do domu nie będzie mi znosić

Posted

[quote name='Pegaza']
Jola cale 8 dni urlopu:multi: znaczy juz nie cale ale do poniedzialku jeszcze daleko;)[/QUOTE]

Daria muszę Cię pocieszyć :evil_lol: Poniedziałek tuż tuż :evil_lol:Normalnie słychać jak nadchodzi :evil_lol:

Cześć mała :multi:

Posted

Kasia no ba czekala na aport;)
Jola Ty to umiesz czlowieka pocieszyc nie ma co:razz:
hehe

mam problem z Pipi i jej nietrzymaniem moczu..:roll:
wczoraj nasikala mi na kolana i nawet o tym nie wiedziala:roll:
dzis nasikala na chodnik..nie wiem ile to jeszcze bedzie trwac ale nie podoba mi sie to
nigdy za sterylka nie bylam i gdybym nie musiala bym tego nie zrobila..
no coz dam jej jeszcze tydzien by doszla do siebie a potem zaczne wedrowke po wetach by ten problem zlikwidowac..
moze ktoras z Was miala z suczka takie problemy?

Posted

może to nietrzymanie mocz to związane nie tyle ze sterylka co jej wiekiem A że akurat tak to sie zbiegło?hmhm no cóż zabieg napewno wpłynął osłabiająco na organizm
wet napewno nie uszkodził pęcherza bo inaczej by to wyglądało

Posted

[quote name='dysia-u']może to nietrzymanie mocz to związane nie tyle ze sterylka co jej wiekiem A że akurat tak to sie zbiegło?hmhm no cóż zabieg napewno wpłynął osłabiająco na organizm
wet napewno nie uszkodził pęcherza bo inaczej by to wyglądało[/QUOTE]
Ula a wiesz jakie by byly przyczyny uszkodzenia pecherza?

Posted

Nie sądzę by to było uszkodzenie pęcherza. Myślę,że to nietrzymanie moczu po sterylce, zdarzajace się najczęściej u dużych psów. Figa-sznaucerka miała ten problem i wyeliminował go syrop Propalin . Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nie przejdzie to zgłoś się do weta :)

Posted

[quote name='eria']Nie sądzę by to było uszkodzenie pęcherza. Myślę,że to nietrzymanie moczu po sterylce, zdarzajace się najczęściej u dużych psów. Figa-sznaucerka miała ten problem i wyeliminował go syrop Propalin . Poczekaj jeszcze kilka dni, a jak nie przejdzie to zgłoś się do weta :)[/QUOTE]
Ania to dobrze ze tak przypuszczasz bo wiesz dlaczego sie tego obawiam..
no niestety Pipi znow zaliczyla wpadke na moich kolanach
juz dzwonilam jutro ide po tabletki..zobaczymy czy pomoga..
dzieki dziewczyny za wsparcie..:)