Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa mielone czyli "biuro rzeczy znalezionych" haha
zjadlam ten bigosik i powiem Wam ze 1 raz mi tak smakowal od T.. czyzby byl czyms doprawiony? hihi
a moja waga ostatnio spada w dol..mam 50 kg..:roll: jak moj M bedzie dalej o tych kulach lazil to ja rece bede miec do ziemi a kg beda spadac..wszystko co ciezkie nosze za niego..i robie za niego..:roll:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
nooo widzisz!!! nie musisz się katować żadnymi dietami a chudniesz w oczach

No masz racje tyle z tego dobrego...;)
jeszcze chwila i bede wieszak przypominac..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Aaa mielone czyli "biuro rzeczy znalezionych" haha
zjadlam ten bigosik i powiem Wam ze 1 raz mi tak smakowal od T.. czyzby byl czyms doprawiony? hihi
a moja waga ostatnio spada w dol..mam 50 kg..:roll: jak moj M bedzie dalej o tych kulach lazil to ja rece bede miec do ziemi a kg beda spadac..wszystko co ciezkie nosze za niego..i robie za niego..:roll:

Ja też chcę 50 kg!!!

Posted

dysia-u napisał(a):
a tam , ja lubie swoje ...nooo prawie 70
na każdy kilogram sama se zapracowałam hihi nie dam sobie go odebrać hibhi

Ja na swoje też sama zapracowałam, ale nie moge powiedzieć, że je lubie.
Pewnie dlatego każdy zgubiony kg tak mnie cieszył :) Tylko ostatnio coś mi motywacji brakuje :(

Posted

dysia-u napisał(a):
mój M zawsze mówi że chude to wredne
no to do d...z dietami , o ileż weselej jak sie coś dobrego zje?!
jak coś pysznego to mozna pomruczeć uhm uhm ale dobre.... od razu humor lepszy i cieplej nie tylko na ciele ale i na duszy

Wolałabym być chuda i wredna.
Ale diety do faktycznie katorga, leczo było mniamnuśne.

Posted

Cze weekendowe :)
i narescie sloneczne..

a ja mialam dzis robic te leczo ale chyba se odpuszcze bo dzis piatek zakupowy wiec nie bede miec tyle czasu;)
cos na szybko wrzuce..;)
cieczka juz sie konczy..
fotki hmm moze cos w koncu weekend porobie..mam w planie jechac na dzialke..:)

Posted

Hej Daria :multi:
Ale mnie tematy ominęły :evil_lol::eviltong:
Te testy to dobry pomysł :cool3:
Ja to robie każdej osobie jaką tylko poznam :diabloti:
Jak dwa lata temu poznałam fajnego chłopaka to na "dzień dobry" był test :diabloti::diabloti::diabloti:
U mnie dziś też słonećko i fajowo tak ,bo ciepło :p

Posted

agamewa napisał(a):
Zebrały się wszystkie co chcą mieć po 50 kg.he he:eviltong:

Ja tam nie chcę mieć 50 kg.:eviltong:

Cześć Daria !!
Piękne słoneczko u Ciebie świeci.:loveu:

Posted

niunka04 napisał(a):
cześć dziewczyny;) Widzę że tu dogomaniackie odchudzanko;) Ja się podlączam do 50kg;) Niestety waże troszkę więcej

Ja też troszkę więcej. Z tym, że troszkę to pojęcie względne.
Ale obiecałam sobie od poniedziałku dieta na maxa!!!

Posted

Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll:
Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi
bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada..
Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;)
a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh..
wpadne pozniej nara:)

Posted

Hej hej, a u nas piekna pogoda i byliśmy dzisaj na grzybkach a jutro działeczka i koszenie trawki bo słoneczko zapowiadają:)
Same pysznosci u ciebie w kuchni, ja bedę robiła wieczorkiem gołąbki takie troszkę inne niż zwykle bo jeszcze z pieczarkami dodanymi do farszu (tak robi moja teściowa, dzieciaki siezajadają wiec i ja spróbuję i zobaczymy czy też takie pyszne mi wyjdą)

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze dziewczyny tym razem deszczowo:roll:
Aga jesli chodzi o grzyby to ja poszlam na latwizne i kupilam dzis na kolacje na targu hihi
bedzie dobra "smazonka z grzybami":) mniam..ale tez sie z moim M wybieramy do lasu tylko pogoda narazie u nas nie dopisuje bo ciagle pada..
Ula czym pachnie hmm pierogi z kapusta i grzybami..a na jutro juz sie gotuje kapusta czerwona,ziemniaki na kluski..no i potem mieso wstawie..;)
a tak poza tym to nudy..nie wiem czy jutro pojade na te dzialke bo w deszczu sie nie da kosic trawy eh..
wpadne pozniej nara:)

kochana ja leczo mam co chwile...grzybki to już mam dosyć,wczoraj tato nazbierał 13,5kg,dziś 8kg...wsio do suszenia...jak w zeszłym roku nie mieliśmy tak w tym będzie...ale to dobrze

a gdzie foteczki?