Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chrupcia napisał(a):
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/056-4.jpg śliczna Pipi i bardzo fajne zdjęcie :loveu:
ale Pipi coś chyba nie w sosie jest :lol:
Daria tak z ciekawości zapytam - sama obcioansz włosy dziewczyną czy nie? :p

Heh sama obcinam co pewnie widac po fotach jak umiejetnie to robie hihi

niunka04 napisał(a):
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/056-4.jpg
śliczna maleńka...;) Ale minę to ma jakby było ostro zdenerwowana

A nie wiem nie ja fote robilam moze faktycznie byla zla;)

jot11 napisał(a):
http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/056-4.jpg jaka słodka Pipcia :evil_lol: :loveu:
Cześć Daria :multi:
A jak w ogóle noga Twojego M?

Noga hmm ale ktora?:evil_lol:

agamewa napisał(a):
Witamy Darię i jej gromadkę:)

Cze..wczoraj jak wracalam z dziewczynami z dworu to dziewczyna mi powiedziala "pani to ma z tymi psami...." ...na to ja jej odpowiedzialam "no mam mam w koncu to moje dzieci";) akurat dziewczyny male mialam na rekach bo amstaf znajomego sasiada latal bez smyczy..a jakos tej suce nie ufam.

Viky i Ja napisał(a):
Cze Daria :)
Też jestem ciekawa jak noga M ???

Ciekawska Marzo ponowie pytanie ktora?:evil_lol:

jot11 napisał(a):
Marzka nie masz swoich pytań? Musisz moje kopiować?

Cześć Daria

Cze Jola :) Marza Cie dzielnie nasladuje..hihi

dagos1 napisał(a):
Ja też spytam, żeby się Jola trochę podenerwowała - jak noga M???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No widzi Jola jak sie uparly na Ciebie hehe abo na noge M..:evil_lol:

tigrunia napisał(a):
To ja nie wiem co pokiciałam :shake: :oops:

Cze kicia..:)

Cze popierdółki;)
M caly czas chodzi o dwoch kulach..ale jest juz postep poniewaz palcami moze sie juz opierac o ziemie..rehabilituje te noge na silowni.
zastanawiam sie co tu dzis robic...

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
A Wy maupy.... tak nie można.

Daria pomóż

Jola :lmaa: przyszlam z pomoca..:evil_lol:

dagos1 napisał(a):
Hej Daria, widzę, że jesteś, ale nie u siebie.
Napisz, jaka wielka jest Livka, już pytałam wcześniej, ale chyba nie odpowiedziałaś, albo ja ślepa.

O kurcze to moze nie zauwazylam pytania..:roll: mialas szczescie bo akurat mialam miare i Liv pod reką wiec juz Ci pisze..Livka to taki maly szczypiorek..wysok 17 cm..;)a wagi nie znam ale nie mialam nawet 2 kg..

Posted

A to super, myślałam, że ta moja tylko taka mała. Chociaż nie wiem, czy nie jest trochę wyższa, ciężko mi ją zmierzyć, bo jak biorę miarę to zaczyna się kręci w kółko, wariatka mała.
Ale chyba ma ok. 19 cm, za to waga ostatnia 1,64. No ale myślę, że jeszcze trochę przytyje:crazyeye:

Posted

Pegaza napisał(a):

M caly czas chodzi o dwoch kulach..ale jest juz postep poniewaz palcami moze sie juz opierac o ziemie..rehabilituje te noge na silowni.
zastanawiam sie co tu dzis robic...

mężczyzna może nie mieć ręki , albo nogi , byle nie był kaleką hihihihi

Posted

Cześć Daria :)
nie pytam dlatego że myśle że są nie umiejętnie zrobione, chociaż nawet się na tym nie znam ;) pytam z ciekawości, a Pipi zawsze jest fajnie ścięta:)
Liv mała dziewczynka jak ma 17cm.. hoho ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Cześć Daria :)
nie pytam dlatego że myśle że są nie umiejętnie zrobione, chociaż nawet się na tym nie znam ;) pytam z ciekawości, a Pipi zawsze jest fajnie ścięta:)
Liv mała dziewczynka jak ma 17cm.. hoho ;)

Mała ciałem, wielka duchem:multi:

Posted

dagos1 napisał(a):
Mała ciałem, wielka duchem:multi:

Taa i tu sie zgodze bo ona z calego stadka najglosniejsza i najgrozniejsza;) no chyba ze ktos sie boi miec pokąsanych kostek;)
na osiedlu juz ją znają ze jej tykac nie mają heh nawet mi zrymowalo..
na kawke i ciastku dzis bylam z kolezanką - fundnela mi:cool1: az w Gliwicach w centrum handlowym "Forum" Karina nasza pewnie nieraz tam byla:p a teraz mnie leb boli..ja tak zawsze mam ze po zakupach leb mnie napier..:roll:
coz chcialam napisac ze wkrotce mniej mnie bedzie na dogo, pozazdroscilam Karinie, Klaudii, Adze i innym dziewczynom obowiązkow:cool1: zeby potem nie bylo ze znow zniknelam wiec juz uprzedzam;)
cze dziewczyny ktore przyszly nas jeszcze dzis odwiedzic:multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Jola :lmaa: przyszlam z pomoca..:evil_lol:
..Livka to taki maly szczypiorek..wysok 17 cm..;)a wagi nie znam ale nie mialam nawet 2 kg..

Dzięki Daria za pomoc.
Oj to Livka najmniejsza na dogo jest.

Viky i Ja napisał(a):
MUSZĘ :)
Nie widziałam nigdzie zakazu :evil_lol:

Marzka-->

dysia-u napisał(a):
mężczyzna może nie mieć ręki , albo nogi , byle nie był kaleką hihihihi

Daria masz odpowiedź.Chodzi nam tylko i wyłącznie o tą trzecią nogę....

Posted

Haha no to zalatwilas Marzke haha
wsio oki wsio oki juz zaspokoilam ciekawosc?:cool1:

moja Liv oglada Garfielda heh ona jak widzi zwierzeta w tv to z nami oglada i czasem atakuje ekran jak jej ktorys zwierz nie spasuje:evil_lol:
Kasia dam ale po niedzieli gdyz na dzialce nowe foty porobie bo juz chyba nic ciekawego nie mam:roll:

Posted

chrupcia napisał(a):
Ok, poczekamy na zdjęcia :)
Jazz jak oglądam animal planet to czasami patrzy i tak jakby powarkiwał na dziwne odgłosy :lol:

Ja ją kiedys musze nagrac..to Wam pokaze a wogole to Liv i Soma sie autentycznie smieją juz kiedys pisalam o Somie ale teraz widze ze i Liv sie usmiecha swoim pycholem..musze Wam to tez pokazac..jak pokazują ząbki hehe jak konik

Posted

Pegaza napisał(a):
Livka to taki maly szczypiorek..wysok 17 cm..;)a wagi nie znam ale nie mialam nawet 2 kg..

O matko, to ona maleńka jest. A ja myślałam, że on coś jak Gracka, a tu się okazuje, że Gracula to do niej olbrzym :evil_lol:
Pegaza napisał(a):
a wogole to Liv i Soma sie autentycznie smieją juz kiedys pisalam o Somie ale teraz widze ze i Liv sie usmiecha swoim pycholem..musze Wam to tez pokazac..jak pokazują ząbki hehe jak konik

Gracka i Tina też się potrafią uśmiechać :p

Posted

*kleo* napisał(a):
Ostatnio zmierzyłam to ma ok. 23 cm i waży aktualnie 2,7 kg ;)

5 -6cm to nie tak duzo;)
a jutro sie postaram ją zwazyc..
bede spadac bo mnie juz oczy bola do jutra pa:)

Posted

agamewa napisał(a):
Kurcza to Moni to jakiś olbrzym!!!prawie albo i nawet ma równe 26 cm!!

Gdzie tam olbrzym - porządny pies :p Chciałabym żeby Ulka mi urosła tak do 25 ;)
Pegaza napisał(a):
5 -6cm to nie tak duzo;)
a jutro sie postaram ją zwazyc..
bede spadac bo mnie juz oczy bola do jutra pa:)

Niby nie dużo, ale jednak to widoczna różnica ;)