Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Prasowania bylo sporo +posciel ale juz zrobione dawno.. bigos gotowalam przecie pisalam wiec musialam go wykonczyc przyprawic i takie tam..pozmywac..:) u nas miejscami tez gladko.. z cukierkami przyszlam..;) cos mi ostatnio znow slodkie wchodzi ...:roll: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Daria znowu na noc o jedzeniu gadasz i ja będę głodna :-(:angryy: Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Daj mi te galaretki,uwielbiam je :lol: Idę zdjęcia u siebie dodać :lol: Quote
Pegaza Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 No tez je lubie i ciagle je podzeram.. kuna chcialam do Yoko wejsc i sie nie udaje chyba reszte galerii jutro popoludniu obskocze;) Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Już Cie nie ma.....w łóżeczku harce.... :eviltong::eviltong::eviltong: Dobranoc :multi: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 jot11 napisał(a):Już Cie nie ma.....w łóżeczku harce.... :eviltong::eviltong::eviltong: Dobranoc :multi: No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;) Quote
iwa63 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Witamy śliczne dziewczynki a może by tak jakieś foteczki? Quote
*Jot* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Viky i Ja napisał(a):No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;) :turn-l::turn-l::turn-l: Rano znowu późno wstanie i powie,że pospała sobie :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Viky i Ja napisał(a):No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;) no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Viky i Ja napisał(a):No raczej że harce :evil_lol: inaczej tak szybko by nie zniknęła ;) no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 wiecie , pisze w tych galeriach a tu jakieś dziadostwo mi sie robi , albo dziwnie się cytuje albo wogóle posty giną. Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jot11 napisał(a)::turn-l::turn-l::turn-l: Rano znowu późno wstanie i powie,że pospała sobie :turn-l::turn-l::turn-l: dysia-u napisał(a):no przecie nie zasypała gruszek w popiele ! młoda dziołcha hihi Harce musiały się mooocno przedłużyć bo Daria teraz odsypia :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Viky i Ja napisał(a):Harce musiały się mooocno przedłużyć bo Daria teraz odsypia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Daria,do wieczora wygrzebierz się z tego łóżka? :diabloti: Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Czolem:) dziewczyny jak Wy mnie czytacie..:roll:pisalam ze ide rano do roboty u kogos na galerii chyba Joli albo Marzeny.. dlatego tez rano mnie nie bylo..teraz co przyszlam bylam z psami, zjadlam obiad i ide sie polozyc bo mnie plecy napierd.. aa moj paznokiec mi sie ulamal... jutro ide tipsa przykleic..ja wiedzialam ze tak bedzie bo tym razem robil mi kto inny i sie fachowo do tego nie przylozyla.. no no a co zazdroscicie:eviltong: to tez korzystajcie;) fotki hmm psow zadnych nie mam.. Quote
iwa63 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Witamy A ja dzisiaj miałam wolne,trochę dychłam ,odpoczywaj a później wpadnij do mnie na nowe fotki Buziole dla dziewczynek Quote
Truska34 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jot11 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cześć Daria,do wieczora wygrzebierz się z tego łóżka? :diabloti: Cześć Darunia! U mnie kryminał, a u Ciebie widzę jakiś serial erotyczny:eviltong: Tylko nie wiem, która bohaterka ma lepiej. Ta z mojego, czy ta z Twojego filmu? A wpadłam tylko Cie pozdrowić i zaprosić do solarium:lol: Pa! Fajnie, że u Pipi to nic poważnego..... Quote
niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dzien Dobry;) a raczej wieczór;) Kurcze do wieczora w łóżku;) Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Pegaza napisał(a):Czolem:) dziewczyny jak Wy mnie czytacie..:roll:pisalam ze ide rano do roboty u kogos na galerii chyba Joli albo Marzeny.. dlatego tez rano mnie nie bylo..teraz co przyszlam bylam z psami, zjadlam obiad i ide sie polozyc bo mnie plecy napierd.. aa moj paznokiec mi sie ulamal... jutro ide tipsa przykleic..ja wiedzialam ze tak bedzie bo tym razem robil mi kto inny i sie fachowo do tego nie przylozyla.. no no a co zazdroscicie:eviltong: to tez korzystajcie;) fotki hmm psow zadnych nie mam.. Dobra, dobra Daria do roboty ??? :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Truska34 napisał(a):Cześć Darunia! U mnie kryminał, a u Ciebie widzę jakiś serial erotyczny:eviltong: Tylko nie wiem, która bohaterka ma lepiej. Ta z mojego, czy ta z Twojego filmu? A wpadłam tylko Cie pozdrowić i zaprosić do solarium:lol: Pa! Fajnie, że u Pipi to nic poważnego..... Edzia na zmiany będzie-raz erotyk,raz kryminał.Tylko,żeby się akcja super rozwijała.No i może jakieś foteczki :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jot11 napisał(a):Edzia na zmiany będzie-raz erotyk,raz kryminał.Tylko,żeby się akcja super rozwijała.No i może jakieś foteczki :eviltong: Szczególnie z tego erotyku Darii :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Cwintuchy jedne fotkow im zachciewa:eviltong: Edyta to zalezy co kto lubi kryminaly czy ero..no romansidla;) oj ale Ty tak daleko mieszkasz to na 10 minut mi sie nie oplaca dajesz karnet darmowy na caly miesiac?:eviltong: dziewczyny umieram..tak zle sie czuje ze chyba zejde juz z tego padolu...;) chyba przesadzilam z kolacją i najchetniej bym sie jej pozbyla:roll: a dwa zmeczenie po robocie nie przeszlo..chyba pojde spac... Quote
niunka04 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 po dobrym jedzeniu wskazany jest sen;) Quote
ewa2909 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Daria może po tym wczorajszym masarzu plecków męża tak Ci niedobrze??????No tak wiesz,na 9 miesięcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak na poważnie to może jakąś jelitówke podłapałaś?U nas panowała przed świętami:shake: Oj chodź Cię przytule moja Ty bido:calus: Quote
Recommended Posts