maarit Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Do założycielki najlepiej napisac maila - na Dogo mało bywa. Tak ma napisane w podpisie. Quote
sylwija Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 może skorzystać z : "Kontakt w sprawie adopcji : [FONT=Century Gothic][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]SCHRONISKO KUNDELEK [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]Ciepłownicza 3 Rzeszów [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][B]tel. [/B] szefowa schroniska: 510 170 788[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic][FONT=Garamond][SIZE=4][COLOR=DarkGreen] opiekunowie zwierząt: 510 170 787 e mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] " Quote
feliksik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 no niestety dowiedziałam się, że schronisko w którym jest Cyganek nie wydaje psów na DT, więc nie mam pomysłu co robić, bo adopcja ze schroniska to małe prawdopodobieństwo. nie rozumiem czemu tak się nastawiają - przecież to tylko lepiej dla psa i w sumie dla nich - czy to jest miejsce gdzie nie ma przepełnień? nie zależy im żeby psy poszły do domów szybciej? Quote
sylwija Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ja już ze schroniska adoptowałam na siebie 4 psy - szczęsliwie 2 z nich sa juz w swoich domkach po prostu nie mówić, że to do DT, adoptować - przecież można potem przepisać.. Quote
feliksik Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 to ktoś z rzeszowa chyba musiałby pomóc. jeżeli mielibyśmy osobę która by adoptowała na siebie, to jeszcze DT szukać i wyciągać go Quote
Yv1958 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cisza... Wlasnie wracam z watku Stiviego -niewidomego psa, ktory dlugo czekal na dom. Jest w DT. Jest umierajacy.. Tak krotko cieszyl sie spaniem na kanapach, miloscia, cudowna opieka...:-((( [B]Blagam, zrobmy cos, by Cyganek mial dom![/B] Quote
golf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Yv1958']Cisza... Wlasnie wracam z watku Stiviego -niewidomego psa, ktory dlugo czekal na dom. Jest w DT. Jest umierajacy.. Tak krotko cieszyl sie spaniem na kanapach, miloscia, cudowna opieka...:-((( [B]Blagam, zrobmy cos, by Cyganek mial dom![/B][/QUOTE] przylanczam sie do apelu!! Quote
feliksik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jestem za, ale co można jeszcze zrobić, jak do DT nie można go wziąć. Strasznie trudno chyba wyadoptować ze schroniska, bo on jest przeciętny. Cyganek był jednym z pierwszych psów moich na dogo i prawoe wszystkie znalazły dom, a on dalej jest w schronie. strasznie mi przykro z tego powodu, tym bardziej, ze on ma taką tragiczną historię Quote
golf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 trzeba szukac DT to w pierwszej kolejnosci. Znalezieni kogos z Rzeszowa mysle ze nie bedzie jakims mega klopotem. Quote
feliksik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ale schronisko na DT nie wyda psa, to musi być już DS Quote
golf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='feliksik']ale schronisko na DT nie wyda psa, to musi być już DS[/QUOTE] jesli to ma byc klopot to ja go moge adoptowac jako DS ,fikcyjnie ze tak powiem. Ale ja jestem z mazowsza... DS ani widu ani slychu, moze chociaz DT by sie znalazl.. Quote
feliksik Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 kurcze to chyba trzeba by było znowu z ogłoszeniami wystartować - kto robił dla Cyganka. Ja mogę nowe cafeanimal zrobić i może pokombinować z tym adoptowaniem, żeby dać piesiowu szansę - on tam zdziczeje do końca, jak nie będzie miał nawet DT Quote
sylwija Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zamówiłam pakiet 50-ogłoszeń na bazarku - poproszę tylko tekst i zdjęcia zgodnie z wytycznymi: [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=red][B]Do ogłoszeń potrzebuję :[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=2]Tekst (nie za długi - nie mieści się na każdym portalu i ucina)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]4-5 zdjęć[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]kontak ( telefon i mail)[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]podanie woj. w jakim mam ogłosić i miasto[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Można też podać tytuł jaki mam dawać w ogłoszeniach[/SIZE][/FONT][/CENTER] ja nie umiem ogłoszeń robić, ani tekstów pisać.. więc przynajmniej tyle.. uważam, że zabranie go do DT, znacznie zwiększyłoby jego szansę, tylko skąd ten DT - pewny i bezpieczny.. Quote
maarit Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja mam jego profilek na NK- trochę muszę uaktualnić - latka się chyba nie zgadzają w opisie. Ostatnio brakuje czasu. Z Fb nie korzystam więc nic w tej materii nie pomogę. [URL]http://nk.pl/#profile/34598397[/URL] Quote
diana79 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 jak korzystam z tekstu i fotek z pierwszej strony Quote
sylwija Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 no tak, ale to było 2 lata temu.. pomóżcie z tekstem, nie wiem, czy są szanse na aktualne zdjęcia? i ten DT potrzebny.. Quote
maarit Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='sylwija']czekamy razem :)[/QUOTE] A ile mamy czasu do tych ogłoszeń? Najwyżej będziemy "molestować" ;) inną rzeszowską cioteczkę :) Quote
sylwija Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 wiesz, co .. nie wiem :) ale, generalnie, na pewno byłoby dobrze szybko ale im lepsze zdjęcia, im więcej wiadomo o psiaku, tym większe szanse na odzew.. najgorsze, że ze schronu i tak nigdy tak psy się nie prezentują, jak z warunków 'domowych', tzn. od kogoś.. Quote
Monika_tbg Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/205148-Przerzucona-przez-siatk%C4%99-8-tyg-psia-dziewczynka-gdzie-pogryz%C5%82y-j%C4%85-psy[/url].. zapraszamy na wątek sunieczki przerzuconej przez siatkę i pogryzionej.. Quote
anna10025 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='feliksik']ale schronisko na DT nie wyda psa, to musi być już DS[/QUOTE] Dziwne???? Quote
anna10025 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='golf']jesli to ma byc klopot to ja go moge adoptowac jako DS ,fikcyjnie ze tak powiem. Ale ja jestem z mazowsza... DS ani widu ani slychu, moze chociaz DT by sie znalazl..[/QUOTE] jak będą deklaracje to tak trzeba zrobić, trzeba by zmienić tytuł wątku... i szukać deklaracji. Cyganek zasługuje przynajmniej na DT Quote
sylwija Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 pytanie do osób z Rzeszowa, okolic - czy są szanse na aktualne zdjęcia? parę słów o Cyganie? kto poprowadziłby wątek gdyby zbierać deklaracje? szukać DT, hotelu - sprawdzonego. Quote
Recommended Posts