Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cyganku na góre.... ja tylko na moment .. tzreba poprawić pierwszą stronę w najbliższym czasie..... niestety tak rzadko tu jestem teraz :( bardzo prosze zeby Ci którzy robią mu ogłoszenia powklejali linki bym mogła zebrać do do kupy wszystko na nowo ...

Cygus na góre!!!!

Cygan czuje sie ok ... to wspaniały psiak ... tzreba go tylko poznać i zdobyć jego zaufanie...uwielbia pieszczoty i kontakt z ulubionymi opiekunami :D w najblizszych dniach postaram sie na nwoo zrobic pierwszy post... jesli mnie nie bedzie to wstawi tu wszystko moja córka :)

buzi Cygan :D

Posted

[CENTER]Przepraszam za offa...

[SIZE=3][B]Potrzebna POMOC w odnalezieniu[/B] [B][U]4 letniej owczarkowatej suni[/U][/B] [/SIZE]
[B][SIZE=3]i jej [U]2 letniego syna bez tylnej łapy[/U].[/SIZE] [/B]

[B]Psy zaginęły miesiąc temu w okolicach [U]Środy Śląskiej[/U][/B].

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188881-Zaginęła-OWCZARKOWATA-SUKA-i-jej-SYN-BEZ-TYLNEJ-ŁAPY-okolice-Środy-Śląskiej-!!!?p=15013219#post15013219[/URL][/CENTER]

Posted

Czy ktoś mu robił profil na naszej klasie? Mam teraz trochę czasu... z Waszą pomocą- jeśli będzie zgoda, bo nie bardzo nawet wiem gdzie on teraz przebywa:oops:- mogę sie tym zająć. Mam teraz urlop. Wiadomo, nie ma gwarancji na dom, ale ludzie przypomną sobie o tym psiaku, bo było o nim głośno...
Co myślicie?:oops:

Posted

[quote name='Gonia13']Czy ktoś mu robił profil na naszej klasie? Mam teraz trochę czasu... z Waszą pomocą- jeśli będzie zgoda, bo nie bardzo nawet wiem gdzie on teraz przebywa:oops:- mogę sie tym zająć. Mam teraz urlop. Wiadomo, nie ma gwarancji na dom, ale ludzie przypomną sobie o tym psiaku, bo było o nim głośno...
Co myślicie?:oops:[/QUOTE]

dla mnie to bardzo dobry pomysł i chyba Cyganek nie miał swojego profilu. a można by skorzystać z poniższego allegro.

Posted

[quote name='feliksik']dla mnie to bardzo dobry pomysł i chyba Cyganek nie miał swojego profilu. a można by skorzystać z poniższego allegro.[/QUOTE]
Ja jednak wolę mieć pewność ze ktoś się zgadza, żeby podawać dane np.schroniska czy nr telefonu. Znajoma miała raz problem- dlatego pytam zanim coś zrobię... No i oczywiscie czy można skorzystać ze zdjęć itp.

Posted

[quote name='Yv1958']Cyganek jestem! Cyganek ma album na moim profilu na N.K. Tak bardzo bym chciala, zeby znalazl dom, tak bardzo!![/QUOTE]
A podajesz w nim namiary na schronisko? Ja chciałabym zrobić profil tylko dla niego - takie są najlepsze. Podrzuć mi link do albumu- na pw jeśli mozesz...

Posted

Zdjęcia ślicznego Cygana już mam, dziękuję:loveu: - zaoszczędzi mi to sporo czasu.
Jutro zabiorę się za profilek. Padnięta jestem i nic "twórczego"mi do głowy nie przychodzi:roll:

Posted

:oops: niestety mam drobne opóźnienia w ogłoszeniach i na NK ale Cyganku już wkrótce twój profilek ruszy.. Czy pomoze? tego nie wiem... ale spróbowac trzeba.

Posted

też Cyganka chętnie polecę na Nk prosze o link

a tymczasem zrobiłam mu kilka ogłoszeń:
animalia.pl
adopcjapsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
cafeanimal.pl
katowiczak.pl
morusek.pl
zwierzaki.nasza-lista.com
najpewniej.pl
hodowcy.com
aukcjezwierzat.pl
pineska.pl
ojoj.pl
oglosze.pl
rozglos.net
e-zwierzak.pl

i od wielu miesięcy stale ma [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2321561_mlody_wesoly_cygan_czeka_na_dom.html"]alegratkę[/URL], którą wyróżniam dość często