Kinia1984 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 wstawilam cyganka na GL [url]http://www.goldenline.pl/forum/1783650/bo-wpadl-pod-samochod-bo-mial-noge-zlamana-wlasciciel-usilowal-zatluc-psa-na-smierc/s/1#33793570[/url] Quote
zachary Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Jak to dobrze,że pomimo sezonu wakacyjnego, cudowne cioteczki nie zapominają o Cyganku, który baaaardzo chciał żyć.... Quote
Yv1958 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Zagladam! Cyganek! Zebys wreszcie znalazl kochajacego czlowieka! Quote
matinestka Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Cyganku na góre.... ja tylko na moment .. tzreba poprawić pierwszą stronę w najbliższym czasie..... niestety tak rzadko tu jestem teraz :( bardzo prosze zeby Ci którzy robią mu ogłoszenia powklejali linki bym mogła zebrać do do kupy wszystko na nowo ... Cygus na góre!!!! Cygan czuje sie ok ... to wspaniały psiak ... tzreba go tylko poznać i zdobyć jego zaufanie...uwielbia pieszczoty i kontakt z ulubionymi opiekunami :D w najblizszych dniach postaram sie na nwoo zrobic pierwszy post... jesli mnie nie bedzie to wstawi tu wszystko moja córka :) buzi Cygan :D Quote
feliksik Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 bardzo przyda się aktualizacja strony - będzie wiadomo gdzie ma Cyganek ogłoszeania i czy są aktualne. szkoda mi psiaka Quote
MyrkurDagur Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 [CENTER]Przepraszam za offa... [SIZE=3][B]Potrzebna POMOC w odnalezieniu[/B] [B][U]4 letniej owczarkowatej suni[/U][/B] [/SIZE] [B][SIZE=3]i jej [U]2 letniego syna bez tylnej łapy[/U].[/SIZE] [/B] [B]Psy zaginęły miesiąc temu w okolicach [U]Środy Śląskiej[/U][/B]. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188881-Zaginęła-OWCZARKOWATA-SUKA-i-jej-SYN-BEZ-TYLNEJ-ŁAPY-okolice-Środy-Śląskiej-!!!?p=15013219#post15013219[/URL][/CENTER] Quote
Yv1958 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cygane, wrocilam z wakacji. Jestem! Mysle o Tobie. Kocham Cie! Quote
maarit Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Czy ktoś mu robił profil na naszej klasie? Mam teraz trochę czasu... z Waszą pomocą- jeśli będzie zgoda, bo nie bardzo nawet wiem gdzie on teraz przebywa:oops:- mogę sie tym zająć. Mam teraz urlop. Wiadomo, nie ma gwarancji na dom, ale ludzie przypomną sobie o tym psiaku, bo było o nim głośno... Co myślicie?:oops: Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Odnowione i wyróżnione allegro Cyganka [URL]http://allegro.pl/item1150105347_mlody_wesoly_i_lagodny_cyganek_pies_ideal.html[/URL] Quote
feliksik Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Gonia13']Czy ktoś mu robił profil na naszej klasie? Mam teraz trochę czasu... z Waszą pomocą- jeśli będzie zgoda, bo nie bardzo nawet wiem gdzie on teraz przebywa:oops:- mogę sie tym zająć. Mam teraz urlop. Wiadomo, nie ma gwarancji na dom, ale ludzie przypomną sobie o tym psiaku, bo było o nim głośno... Co myślicie?:oops:[/QUOTE] dla mnie to bardzo dobry pomysł i chyba Cyganek nie miał swojego profilu. a można by skorzystać z poniższego allegro. Quote
maarit Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='feliksik']dla mnie to bardzo dobry pomysł i chyba Cyganek nie miał swojego profilu. a można by skorzystać z poniższego allegro.[/QUOTE] Ja jednak wolę mieć pewność ze ktoś się zgadza, żeby podawać dane np.schroniska czy nr telefonu. Znajoma miała raz problem- dlatego pytam zanim coś zrobię... No i oczywiscie czy można skorzystać ze zdjęć itp. Quote
Yv1958 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cyganek jestem! Cyganek ma album na moim profilu na N.K. Tak bardzo bym chciala, zeby znalazl dom, tak bardzo!! Quote
maarit Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Yv1958']Cyganek jestem! Cyganek ma album na moim profilu na N.K. Tak bardzo bym chciala, zeby znalazl dom, tak bardzo!![/QUOTE] A podajesz w nim namiary na schronisko? Ja chciałabym zrobić profil tylko dla niego - takie są najlepsze. Podrzuć mi link do albumu- na pw jeśli mozesz... Quote
maarit Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zdjęcia ślicznego Cygana już mam, dziękuję:loveu: - zaoszczędzi mi to sporo czasu. Jutro zabiorę się za profilek. Padnięta jestem i nic "twórczego"mi do głowy nie przychodzi:roll: Quote
feliksik Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 fajnie że ktoś jeszcze pomaga, żeby piękniś znalazł domek Quote
maarit Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 :oops: niestety mam drobne opóźnienia w ogłoszeniach i na NK ale Cyganku już wkrótce twój profilek ruszy.. Czy pomoze? tego nie wiem... ale spróbowac trzeba. Quote
maarit Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Cyganku jutro siadam nad twoim profilem... i kończę w końcu robotę bo tak codzień coś nowego a czas leci:( Quote
Yv1958 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Jestem! Polecam go na N.K - to priorytert! Tak dlugo czeka!!.Trudno to pojac! Cyganek - do domku! Quote
maarit Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Profiljest jutro wstawię link bo mi net pędzi jak ślimak Quote
diana79 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 też Cyganka chętnie polecę na Nk prosze o link a tymczasem zrobiłam mu kilka ogłoszeń: animalia.pl adopcjapsa.pl przygarnijzwierzaka.pl cafeanimal.pl katowiczak.pl morusek.pl zwierzaki.nasza-lista.com najpewniej.pl hodowcy.com aukcjezwierzat.pl pineska.pl ojoj.pl oglosze.pl rozglos.net e-zwierzak.pl i od wielu miesięcy stale ma [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2321561_mlody_wesoly_cygan_czeka_na_dom.html"]alegratkę[/URL], którą wyróżniam dość często Quote
maarit Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jestem otwarta na krytykę bo Cygana "znam" tylko z Dogomaniia więc czekam na wskazówki. [URL]http://nk.pl/profile/34598397[/URL] Quote
feliksik Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jak zobaczyłam profil na NK, znów się popłakałam nad jego historią Quote
Recommended Posts