Jump to content
Dogomania

Kraków - 2 staruszki oddane, bo właściciel idzie do szpitala ...MAJĄ DOM - RAZEM ;)

Recommended Posts

Posted

Koko juz po operacji ,czuje sie dobrze .Niestety wet.zrobil tylko kastracje i wycila prostate.Nie podjal sie usuniecia przepukliny ,ktora jest obustronna i napewno psiak by nie przezyl.
Bedzie ciezko z jego adopcja poniewaz psiak musi co tydzien jezdzic na czyszczenie uchylu .Musi tez dostawac parwfinke do jedzenia zeby nie mial zatwardzen.niestety psiaki nie sa nauczone czystosci i zaltwjaja swoje potrzeby w domu.
wynika z tego ze stary dziad mial zabaweczki zeby sie mu nie nudzilo ale o nie nie dbal ,a teraz poszedl sie leczyc tylko czemu psiakow nie leczyl:angryy:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

j3nny napisał(a):
to znaczy ze nie ma szans, zeby ta przepukline koko zoperowac, czy moze to kwestia znalezienia innego weterynarza?

No wlasnie wczoraj kiedy Klaudia podjechala na zastrzyk z Koko okazalo sie ze przepuklina zaczyna pekac wiec wet jednak zdecydowal sie na operacje i udalo sie ,piesk zyje i mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
No wlasnie wczoraj kiedy Klaudia podjechala na zastrzyk z Koko okazalo sie ze przepuklina zaczyna pekac wiec wet jednak zdecydowal sie na operacje i udalo sie ,piesk zyje i mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Ciesze sie z tych dobrych wieści, najważniejsze jest przeciez życie tych piesków.Beatko nie odpowiedziałaś mi na moje pw :shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
Ciesze sie z tych dobrych wieści, najważniejsze jest przeciez życie tych piesków.Beatko nie odpowiedziałaś mi na moje pw :shake:

marysiu przeciez napisalam odpowiedz ale jak nie doszlo to powiem tak Bardzo ci dzxiekuje ze chcesz pomoc i ze twoj znajomy moze zrobic operacje Nuki taniej ale Klaudia ma zaufanie do swojego weta ,do niego jezdzi ,a ja majac psy u niej na dt nie moge decydowac gdzie ona bedzie jezdzic z psami i czy ma czas .Ale taki kontakt zawsze sie moze przydac.

Dostalm 100 zl od pani ktora kiedys adoptowala odemnie starsza suczke Astre tak ze na operacje Nuki mam 300 ,prsoilam Klaudie zeby mala umowila bo reszte mam nadzieje uzbierac z bazarkow.

Posted

mam w tej chwili 56 zł. Troche jeszcze nie wpłacone bo bazarki nie skończone. No juz zaczynam rymować.Jeden komplecik mam już za 45 zł.
Część rzeczy jeszcze nie wystawiona. A jeszcze ma przyjść paczka z rzeczami na bazarek dla staruszków.
Mam wysłac te 56 zł

Posted

wtatara napisał(a):
mam w tej chwili 56 zł. Troche jeszcze nie wpłacone bo bazarki nie skończone. No juz zaczynam rymować.Jeden komplecik mam już za 45 zł.
Część rzeczy jeszcze nie wystawiona. A jeszcze ma przyjść paczka z rzeczami na bazarek dla staruszków.
Mam wysłac te 56 zł

Pani Wando bardzo dziekuje za pomoc bo bez tych bazarkow bylo by ciezko,
Pani Wando prosze zbierac ,jak bede wiedzila dokladnie ile operacja ,top poprosze Klaudie o nr.konta i bede prsic zeby pieniacki szly bezposrednio do niej.

Posted

wtatara napisał(a):

Bardzo dziekuje ,
nie moge tez zapominac ze od prawie dwoch miesiecy jest na domku tymczasowym staruszek Neron .Na poczatek na leczenie i szczepienie dostal pieniazki od mojej znajomej ale wiem ze Iwonka chce go jeszcze wykastrowac i wyczyscic zabki .Poprosze Iwonke zeby zalozyla mu watek

• 2 weeks later...
Posted

wtatara napisał(a):

Pani Wando ponieawz juz przeslalm pieniazki na operacje Nuki ,a mam nadzieje ze nic po drodze nie wypadnie bardzo prosze o pieniazki uzbierane z bazarku dla moich podopiecznych ,przelac na Nikifora bo niestety czuje ze zostala z Kasia sama z finansami dla Nikusia.:shake:

Posted

mam 85 zł.
55 zł ma wpłynąć z Irlandii. Dziewczyna prosiła aby trochę poczekać bo zostali napadnięci.
Troche rzeczy zostało. Zostało trochę biżuterii, porcelany, płyt, książek.Postaram się w niedzielę porobić jeszcze raz te bazarki. Acha , została jeszcze bombka.Cos tam jeszcze kapnie z obecnych bazarków

Posted

Pani Wando prosze o przelanie tych pieniazkow na konto Martusi ,u ktorej na dt jest staruszek Zysiek ,on potrzebuje teraz pieniazkow na leczenie ,bo jak to stary pies nieleczony w schronisku ,niedosc ze ma chore serce to jeszcze toczace zapalenie uszu ktore foprowadzilo go do guchoty.:shake:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...