Glutofia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 SUNIA PRAWIE LABRADORKA!!!!!! Jej największą "winą " jest to, ze jest młoda, żywiołowa, chętna do zabawy. Zabiedzona, znaleziona na ogródkach działkowych. Już doszła do siebie w tymczasowym domku, jednak "domek tymczasowy" nie może dłużej opiekować się sunią z powodów zdrowotnych opiekuna więc potrzebny "na wczoraj" stały kochający dom!!!!! Konieczny domek dla 5-6-ścio miesięcznego szczeniaka w typie czarnego labradora,suczki-znajdy. Suczka jest żywiołowa,zdrowa , z doskonałą psychiką, niczego się nie boi. Posiada książeczkę zdrowia wraz z aktualnym szczepieniami.Jest odrobaczona, zaczipowana i jest po zabiegu sterylizacji w dniu 09.01.09. Może mieszkać z kotem lub innym psem. Apetyt doskonały, zjada każdą karmę, a i suchą bułeczką w charakterze przekąski nie pogardzi... Więcej informacji osobom zainteresowanym adopcją suczki udzielę informacji pod numerem tel: 0-692 611 488 Kto pokocha niezwykle przyjazną sunię??? Gdyby psem były zainteresowane osoby z miejsc bardziej oddalonych od Łodzi, kwestia transportu nie będzie stanowiła dla mnie znaczącego problemu. Bardzo, bardzo proszę o domek dla tej suczki!!!!! Quote
Ambra Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 o jaka odchowana ! nie dość ze ładna to jeszcze wszelkie zabiegi ma porobione! :crazyeye: już rozpuszczam wiesci o suni. Gdzie ona teraz przebywa? w łodzi? Quote
amikat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bidulko..... po domek malutka szybko! Ciotki CI nie pozwolą zginąć! Quote
maggie1971 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Śliczne maleństwo:loveu:, szybciutko szukaj domku Quote
auraa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bez ogłoszen to chyba nie znajdzie :shake: Quote
amikat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kto znajdzie czas zeby porobic ogłoszenia ? pięknie prosimy! Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ........................................ Quote
mgie Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Bardzo chętnie poogłaszam sunie:) alegratka.pl offer.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl adopcje.org animalia.pl ojej.pl gumtree.pl 6 miesięczny szczeniak w typie czarnego labradora szuka domu 6 miesięczny szczeniak w typie czarnego labradora - Ogłoszenia drobne w Internecie :: Offer.pl Quote
Glutofia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Ambra napisał(a):o jaka odchowana ! nie dość ze ładna to jeszcze wszelkie zabiegi ma porobione! :crazyeye: już rozpuszczam wiesci o suni. Gdzie ona teraz przebywa? w łodzi? Tak w Łodzi ale z przewiezieniem suni nie będzie problemu gdyby znalazł się domek gdzieś dalej. Zapomniałam dodać że pies jest nauczony spacerować na smyczy i w kagańcu, ale jeszcze chętniej biega sam, nie ma problemu z przywołaniem; bez problemu jeździ autem, no i ma dość silnie, jak na swój wiek, rozwinięty instynkt stróżujący. Bardzo chcę pomóc dziewczynie gdyż jest po wypadku a to jest młody szczenior który potrzebuje się wybiegać ...tymbardziej ze dziewczyna która ją ma u siebie naprawdę wiele dla suczy zrobiła.. Quote
amikat Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ona wygląda jak mały labradorek! Moze dać w opisie? Labek ciągnie oko..... Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 @mgie bardzo dziękuję. Mam nadzieję ze suczydło szybko domek znajdzie Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nikt nie chce czarnej przyjaciółki...? Quote
amikat Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To jest labrador prawie... nikt nie chce labradora? Quote
lena1006 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Mała jest bardzo podobna do psiaka jakiego miałam.... Trzymam kciuki za nią i za to, żeby szybko znalazła nowy i kochany domek :)) Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Trzymajcie trzymajcie ja wierzę ze sunia doczeka się kochającego domku Quote
izulkabu Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Szczęścia dwa juz suńkę spotkały. Raz ktoś ją biedną na tych dzialkach wypatrzył. Dwa znalazła DT. Trzy... znajdzie domek stały, nie może byc innej opcji. Trzymam kciuki Quote
amikat Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a kto moze porobic ogłoszenia? Ja nie umiem....:roll: Quote
Glutofia Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Jakie ogłoszenia Anetko? Mgie juz ją wstawiła na różna portale za co serdecznie jeszcze raz dziękuję. Pani u której jest sunia mówi ze jeszcze nikt się nią nie interesował, a sucz taka fajna żywiutka chętna do współpracy, niezmordowana, rewelacyjna dla kogoś kto prowadzi aktywny tyb życia np sporty uprawia -sucz może towarzyszyc i będzie szczęśliwa Quote
amikat Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wpiszcie w wątku ze jest labradorowata i na ogłoszeniach! Słowo labrador działa jak magnes! Quote
Genesis Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Jej! Przecież ją Kenię już ogłaszałam na dogo miesiąc temu. Wróciła z adopcji??? kurczę... Więc znowu Ola się nią zajmuje.... Mam nadzieję, że tym razem szybciej się coś dla niej znajdzie. Kenusia, obyś kogoś zauroczyła :loveu: Pozdrawiam Quote
mgie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 amikat -wpisane jest, wpisane;) Sam tytuł ogłoszenia to '6 miesięczny szczeniak w typie labradora' Quote
Glutofia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Ponawiam apel Dziewczyna nie może się zajmować ruchliwym szczeniakiem potrzebny domek!!!!!!! Quote
amikat Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 domku szukamy! domku! a mozę chociaż tymczas Quote
mgie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Glutofia mam pytanie. Czy dziewczyna zajmująca się sunią rozmawiała może wczoraj z kimś na temat suni ,z ogłoszenia?. Otrzymałam bowiem takiego maila: ''Dziś rozmawiałyśmy na temat suczki przez telefon,proszę o więcej zdjęć. Czy ma jakieś imię'' [email protected] Quote
mgie Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Oczywiście ,że tak. Miałam tylko nadzieje,że to ktoś sensowny:shake:. Quote
Recommended Posts