Glutofia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Rozmawiała z facetem ale jak napomknęła ze sprawdzimy domek to się więcej do niej nie odezwał... Ten telefon który podałam to jest do tej babeczki która ma sucz u siebie, jak ktoś ciekawy i chce więcej nic prostszego zadzwonić Quote
amikat Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Domeczek gzieś tam czeka.... Ten właścicwy sie znajdzie, w związku z czym PODNOSZĘ! Quote
Glutofia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 mgie fotki suni wysłąne pod podany adres. Ciotki mam prośbę: która mieszka w okolicach Częstochowy i mogłaby sprawdzić domek dla suni? Są ludzie chętni ale pani nie odda psa w "ciemno" zwłaszcza taki kawał drogi od niej.Trzeba domek dokładnie sprawdzić z ludzmi porozmawiać... Quote
amikat Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 w okilicach częstochowy mieszka MOSI i Ulcia. A gdzie dokładnie pod częstochową? Quote
amikat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No to sprawdzamy domki! Ten w Częstochowie do końca tygodnia! Już dziewczyny się umawiają! Quote
mgie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 W takim razie:thumbs:za dom w Częstochowie. Quote
amikat Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dzisiaj będę miała wiadomość kiedy jest ta wizyta! Quote
Glutofia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Jak będziesz wiedzieć to zaraz powiedz. Trzymam kciuki zeby domek okazał się fajny Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Przepraszam za offa ale to ważne : http://www.dogomania.pl/forum/f96/jamniko-rottek-zaginal-ponoc-siemianowice-slaskie-119583/index16.html [FONT=Verdana]Proszę uważać na parę pseudowolontariuszy z Siemianowic Śląskich. Małgorzata D (na forum rottka jako sacha50, SaraD i nie wiadomo jeszcze jako kto), urodzona w 1983 roku, fragment nr tel. 781777XXX, fragment nr GG 53423XX, oraz jej TZ Przemek. Ludzie ci mają w tej chwili 2 własne suki rottweilerki. Wzięli na tymczas psa, którego zgubili po kilku dniach, pies na szczęście został odnaleziony dzięki pomocy wolontariuszy. Niestety trafił do nich następny pies, który również zaginął i dotąd się nie odnalazł. Osoby te nie poinformowały nikogo, co więcej po jakimś czasie Małgorzata…. napisala na Forum, że pies musi od niej zniknąć, gdyż Przemek wybiera się do szpitala, dlatego prosi o pomoc i natychmiastowe zabranie psa, zagroziła oddaniem do schroniska, a po kilku godzinach napisała, ze psa uśpiła, bo nagle, po kilku miesiącach pobytu u nich stał się agresywny. Potem wycofała się z tego i stwierdziła że pies jednak uciekł. Nie zostało to zgłoszone przez nią ani na SM ani na policję. Obecnie sprawa ta została przekazana do prokuratury w Siemianowicach Śląskich.[/FONT] [FONT=Verdana]Mamy potwierdzone informacje, ze te osoby znów biorą kolejne psy na tak zwane tymczasy, kontaktując się z różnymi fundacjami, forami adopcyjnymi i udając miłośników psów proponują pomoc – uważajcie proszę na nich, bo nie wiadomo jakie mają zamiary i co może stać się z psami. Nie dawajcie im psów! Wiemy tylko o kilku, które u nich zaginęły w niewyjaśnionych okolicznościach. Dodatkowo nie mają ku temu warunków mieszkaniowych – zajmują razem z psami maleńką kawalerkę.[/FONT] Quote
Genesis Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Hej, mamy już poniedziałek! Jakieś wiadomości??? Quote
Glutofia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Niestety sunia nadal szuka domu:shake: Quote
amikat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 JAk mi smutno... taki świetny psiak i bez domku na stałe! Quote
amikat Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Do naszej kapitalnej suni nikt nie zerka? Quote
Glutofia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ano...nie wiem pechowa dziewczyna jakas czy co... Quote
BasiaD Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ojej jaka ślicznotka z tej czarnulki... Hopaj Niuniu do góry po domeczek! Quote
Genesis Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Domek pod Częstochową nie nadaje się? Jakie to dziwne, że jedne psiaki tak szybko znajdują dom, a inne czekają, czekają... Ja mam moją sunię od tej samej Oli, u której jest teraz ta czarnulka. Wiem, ze było sporo chętnych by ją adoptować (moją :lol:), choć to pies z problemami. A ta - gotowa do odbioru, bez problemów i taka posucha :shake:. Oby już niedługo. Quote
mgie Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dzisiaj na mejla otrzymałam zapytanie w sprawie suczki. Osoba podała jednak tylko swoje numery telefonu i napisała ,że jest z Zielonej Góry ..nie wiem...jakby jej zależało to ona powinna zadzwonić..no nie wiem:shake: . mogę podać ten numer na PW tobie Glutofio. Quote
Glutofia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Dobrze aby ktoś kto jest zainteresowany kontaktował się z osobą u której jest sunia.Numer podałam w pierwszym poście. Ja niewiele mogę powiedzieć na jej temat... Juz boję się takich słomianych zapałów.. Quote
amikat Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Taka fajnista sunia i cisza..... szkoda ze ona od Silesii tak daleko... tam to by sie zareklamowała! Quote
Glutofia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Kenia pojechała do nowego domku do Kołobrzegu!!!!! Trzymam kciuki aby to był ostatni i ten upragniony domek:multi: Quote
Genesis Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 suuuper! Jak widzę Ola rozdaje pieski po całej Polsce. My mieszkamy w Gliwicach na Śląsku, a druga jedzie do Kołobrzegu :lol: Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pieski z dostawa do domu! Juz malutka po domeczek hop! do góry! Quote
Recommended Posts