Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

viverna napisał(a):
te psinki są bardzo sympatyczne i bardzo energiczne... jedyne, co można by zrobić, to wziąć na DT i ułożyć je, podszkolić nieco...

no ja mam sukę demolke (ostatnio mi tynk w ganku wyjadla z naroznika) i nie dlatego ze glodna tylko ze jej sie w nocy nudzilo.... ale mimo wszystko jej najkochansza psica pod sloncem

Posted

nie znam Kraksy, ale moja Nora (i tu trafilismy z imieniem) mi w zupelnosci wystarcza ze swoimi pomyslami.
Jako ze przygarnialismy ja w lato to na poczatku nie miala budy bo wzielismy ja po prostu z ulicy... wiec spala w garazu - pierwsze 3 dni bo pozniej dostala swoja bude, a garaz zostal zdemolowany lacznie z drzwiami z garazu do domu :roll:, pozniej dostala swoj kojec bo okazalo sie ze ogrod jest ok dopoki nie ma czegos ciekawego z drugiej strony siatki... a diablica umie przez siatke przechodzic gora... no to trzeba bylo kojec od gory tez zabezpieczyc, to zaczela sie podkopywac... w koncu dookola kojca sa azurowe plyty i sie uspokoila bo ja nie popieram zeby psy lataly samopas po wsi. A ze ona jest postury onka i bardzo wylewna uczuciowo i wszystkim musi dac buziaka to moglo sie zle skonczyc.
Koniec koncow w czasie naszej pracy (z kilku powodow i to nie tylko jej pomyslowego charakteru) mieszka w kojcu a popoludniu jest brana do domu i spi w domu.
I mysle, ze takie rozwiazanie moglo by byc tez wziete pod uwage dla tych dwoch slicznotek... oczywiscie bez rozwiazania awaryjnego - tego poczatkowego...

Posted

Dzisiaj ZORZA miała odwiedzinki- moje. Wymiziałam panienkę i odeszłam. Tylko ona z boksu jest taka otwarta do ludzi- skacze od razu do siatki i nadstawia łepetynkę do drapania :)

Piękna, ale wymagająca- następna do ewidencji BEZNADZIEJNYCH PRZYPADKÓW :shake: