Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kucharka na pewno spisała się znakomicie. Biedna Alutka chciałaby bardzo już jesc normalnie i być zdrowa ale to nie takie proste. Dobrze , że ma taką cierpliwą i troskliwą opiekunkę :loveu:

Posted

tak myślę :roll:
może gdybym wzięła Kłapouszka na DT to moja Tania nie rzuciłaby się na niego:evil_lol:

Alutka :razz: nie wierzę ,że Halbina aż tak źle gotuje:shake:

Posted

[url]http://lh5.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/SZSqZ8EhmSI/AAAAAAAAB7s/jEVuoyVCOYU/s720/uszatek.jpg[/url]

Rozumiem, że następny Twój rezydent halbino będzie tak wyglądał :evil_lol:.

Posted

[quote name='DG32'][URL]http://lh5.ggpht.com/_ruTKOTNXTZg/SZSqZ8EhmSI/AAAAAAAAB7s/jEVuoyVCOYU/s720/uszatek.jpg[/URL]

Rozumiem, że następny Twój rezydent halbino będzie tak wyglądał :evil_lol:.[/quote]

chyba po parwo musi halbina troche odczekać :evil_lol:

Posted

[quote name='MartynaP']chyba po parwo musi halbina troche odczekać :evil_lol:[/quote]
Phiiiiiiiii - wykapie się mieszkanie w Wirkonie (czy Virkonie) i może brac :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][B]podeślij Kłapouszka do Tego sasiada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Halbinko a Gerberki ...albo jakieś potrawki może dla szczeniaczków są ??albo dla rekonwalescentów ??[/B][/FONT]

Posted

[quote name='MartynaP']chyba po parwo musi halbina troche odczekać :evil_lol:[/quote]

Taki byczek to już chyba zaszczepiony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A zresztą czy parwo przechodzi na świnie, jak nie to i na małego warchlaczka halbina mogłaby się skusić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, na szelkach by go wyprowadzała, chociaż one podobno to z wszystkiego wyjść potrafią.

Posted

Alutka znów wygląda ciut gorzej... wczoraj wymiotowała (późnym wieczorem i w nocy), dziś smutniejsza, słabsza i bardziej senna... kiedy ona zaskoczy z tym jedzeniem?... za godzinkę idziemy do Formicy...

Posted

Niuniu Ty nasza, jeszcze troszkę musisz znieść smutków na tych lekach i bez normalnego jedzonka. Ale to tylko kwestia czasu i nawet uszy świńskie będą dla Ciebie. Już za chwilkę ... :p

Czy można coś powiedziec o stanie klinicznym małej - stabilniejszy ? :roll:

PS. Zaplułam ekran jak zobaczyłam kłapouszka :evil_lol:
PS2. Dogo ruszyło z kopyta (dosłownie !), nie muszę juz 15 razy odswiezac strony wywalonej z błędem.

Posted

co mam napisać... była na swoich kroplówkach, kolejny wenflon się popsuł, więc dostała podskórnie... szukamy pokarmu, który byłby dla niej zdrowy i bezpieczny, no i smakował jej... i po każdej próbie modlimy się, żeby nie zwracała... teraz w ruch poszła puszeczka RC... MAlutka zrobiła się wielką przylepą, łazi za mną krok w krok, skowycze, kiedy ją zostawiam albo tracę się z pola jej widzenia... potrafi obszczekać psa, który pozwoli sobie zbytnio absorbować mnie sobą... koty ignoruje... śpi z pańcią pod kołderką, wychodzi tylko załatwić swoje potrzeby, a po powrocie płacze, żeby pomóc jej wejść do łóżeczka... jutro kolejna porcja kroplówek i leków...

Posted

biedna Alutka :shake: chociaż mało się odzywam, to jednak cały czas podczytuję wątek małej i kibicuję poprawie zdrówka.

Halbinko... ja się totalnie na tym wszystkim nie znam i nie mam żadnego doświadczenia z takimi chorymi maleństwami jak Alutka, ale tak mi przyszło do głowy, żeby może spróbować karmić ją mleczkiem dla szczeniaków, po prostu wrócić do tego jedzonka, które takie maluchy po urodzeniu jedzą a np. suka ich z jakichś powodów nie karmi :roll: może ona przez tą chorobę nie zdążyła się przestawić na inne jedzonko, a teraz tym bardziej organizm odmawia posłuszeństwa.

Z Twoich opisów widzę, że mała bardzo się do Ciebie przywiązała :loveu:

Posted

U mnie dogo dziala od 25 minut dopiero:mad::mad:Kurcze...widze za nasze Maleństwo musi miec diete...ciekawe jak po tym jedzonku o 20..???Bardzo mi Jej żal, ale przeciez nie będę sę uzalala...bo mam ogromna nadzije ze juz za chwileczke, juz za momencik..będzie dobrze calkiem..juz jest dobrze...duzo leopiej przeciez niz bylo...HAlbinko..a jakie sa koopeczki Malenkiej???

Posted

Co u MAlutkiej????Halbina jak sie domyslam, ma problemy z dogo..:cool3::cool3:Ona nigdy takich dlugich przerw w pisaniu nie robi:lol::lol:Ale my jestesmy cierpliwi...czekam na wiesci...na dobre wiesci znaczy..:lol::lol::lol: