Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halbina']według testu, który zleciła Dorothy... parwo... wedug mnie... też...[/quote]

Oj, to mała ma faktycznie ciężką walkę do stoczenia.:shake:
Ale skoro już tyle dni sobie z tym jakoś radzi, to miejmy nadzieję, że zwalczy to w końcu.
W każdym razie radze jednak cwiczyć to gotowanie kurczaczka, żeby - jak już będzie można - mała dostawała pyszne jedzonko :p
Ja prosze o nr konta na pw - jestem wprawdzie dość spłukana, bo mój "stały tymczasowicz" też mi zapewnia ciągłe wizyty u weta, ale parę groszy dorzucę na leczenie małej

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']mAlutka jest teraz bardzo słaba... popiskiwała, żeby zrobić siusiu, postawiłam ją na podłodze i cały tył jej się rozjechał... martwię się...[/quote]
nie mogę sobie wyobrazić co obie przechodzicie :shake: , to takie małe bobo i tak cierpi :placz:

Posted

ona cierpi... ja staram się nie tracić zimnej krwi i... nadziei...
Formica i Piotr wciąż o nią walczą, to im należą się słowa uznania, a Wam wszystkim podziękowania za to, że jesteście z nami, że wspieracie duchowo, reagujecie na każdą informację, dzielicie ze mną emocje, wysyłacie mAlutkiej pozytywną energię i ciepłe myśli!

Posted

wiesz ja mam od jakiegoś czasu takie małe (teraz cudo;)), jak przywiózł ją mąż :angryy:
stado pcheł, robale taaaaakie długie, brudna, słoma w sierści, katar, ciepły nos,kaszel... :shake:
najpierw kąpiel i walka z pchłami, leki na robale(to mam w zapasie), następnego dnia wizyta u weta, następne leki na robale i surowica(wiesz małe dziecko, bałam się) ale to jest pikuś w porównaniu z tym co Ty masz :-(
Podziwiam Twój spokój i oddanie, ja pewnie usiadłabym i ryczała :placz:

Posted

[quote name='Soema']Ale jeszcze walczymy.. My tu duchowo wspieramy, a mAlutka chce żyć.. Walcz dzieciaczku, a w życiu Cię już nic złego nie spotka![/quote]

Tak jest... walczymy! mAlutka zrobiła kupkę... ciut lepszą... :multi: teraz śpi... spokojnej nocki!

Posted

mAluniu, zejdź już tej huśtawki, do przodu gnaj, zostaw za sobą choróbsko :roll:. Wielkie buziory - musi być dobrze !

Halbina, wielki pokłon. Będzie dobrze - trzymaj się, bo świetnie sobie radzisz :p

Pozwoliłam sobie dodać banerek dziewczynki :roll: