Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czytam kilka wątków raz na kilka dni. Niestety ostatnio mam sporo na głowie i straciłam rachubę co się dzieje.
Od Justyny dostałam pw.
Katastrofa, że są kolejne...
U naszych dla odmiany ciągle nowe choroby wychodzą. Mamy taką sunię Chrumę, która jest po prostu skarbonką bez dna, ma wszystkie choroby świata i przed nią ciągłe operacje.

• 2 weeks later...
  • Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Zelducha super zareagowała na 2 pierwsze dawki Trocixilu, więc wykupiłam jej 2 tabletki na 2 miesiące.

Dzielna Zeldunia - oby ją nie bolało już więcej!:)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Też myślę, że Zelduch u nas zostanie. Ona ciężko akceptuje obcych ludzi i... nowy właściciel po pierwszym rzucie piłeczki dostałby zawału. Wtedy Zelda ma mord na pysku.

• 1 month later...
Posted

ja nie tracę nadziei, mimo problemów z uchem potrafi czerpać radość z kontaktu z człowiekiem, nie podupadła na zdrowiu, sprawdzaliście czy to sie gdzieś nie rozprzestrzeniło? może w ogóle?

• 1 month later...
Posted

Zeldzioch w dobrej formie. Pomimo odwilży bóle nóżek nie są widoczne, lalka biega sama dozując sobie kiedy ma dość.
Ogólnie Zelda jest moją idolką. Zołza z niej pierwsza klasa i wyucza wszystkich zawsze tak aby jej było na wierzchu. :lol: