NaamahsChild Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 viverna napisał(a):Dziś spotkałam na spacerze panią, która prowadziła na smyczy identyczną suczkę też około 4 miesięczną, nawet myślałam, że to ta! A może to ona? Okazuje się, że pani znalazła ją na ulicy jakoś teraz niedawno... i nie miała serca oddać do schroniska... na razie sunia jest u niej, próbowała szukać dla niej domu, odzew jest ponoć, ale same niepoważne osoby... w każdym razie do schronu jej nie odda, mimo, że ma już swoje starsze dwa psy. To ta sama pani? Bo miałam wrażenie, że chce ją zatrzymać na zawsze, że się przywiązuje do małej... Tak, to chyba mama Madzi!:crazyeye: Viv, gdzie Ty mieszkasz w takim razie? Gdzieś koło nas? Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 W centrum mieszkam, spotkałam ją w parku koło pl. Wolności :D i jak z sunią? bo pani się zachwycała, że mała za nią cały czas chodzi, nie załatwia się w domu itd. może zatrzyma ją? Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Wiesz, Ci państwo znaleźli też Milkę, też chcieliby ją zostawić. Ale w mieszkaniu, prócz dwóch starszych psiaków, jest jeszcze jedna ONkowata młoda duża sunia. Ona jej nie akceptuje. Chęci chęciami, ale możliwości chyba znikome.. Madzia pisała, że jej nie mogą zostawić, szukają domku.. Ja mieszkam na Pl. Orląt Lwowskich:lol: Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Potrzeba w takim razie mnóstwa ogłoszeń, dane kontaktowe poproszę... Kto użyczy? Może ktoś doświadczony w adopcjach, by tylko odpowiednim kandydatom przekazywać nr Pani, u której sunia przebywa. (ps. może spotkamy się w parku na spacerze i w końcu zobaczę Kleo?:cool3: mogę nawet zrobić jej foty :D) Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jasne, bardzo chętnie!:lol: Rzucaj terminem i godziną, spróbuję się dostosować (godzinka, pomimo sesji, mnie nie zbawi). Aparat weź koniecznie. Zobaczysz jak ją rozrywa:diabloti: Namiary możesz podawać na mnie, są na wątku Kleo:cool3: Quote
monika083 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 widzialam ogloszenia Malej na gumtree,nikt sie nie odezwal? Quote
viverna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ogłoszenie z Gumtree: co o tym sądzicie? domy dla psów i kotów Nr referencyjny ogłoszenia: 102575295 Wizyty: 7 Miasto: Wrocław Data dodania: 27/01/2009 Witam Pomagamy w znalezieniu domów dla zwierząt w Berlinie. Każde zwierze przed wyjazdem jest odrobaczane, szczepione i chipowane w przypadku zwierząt dorosłych są kastrowane/sterylizowane. Do domów są oddawane po podipsaniu umowy adopcyjnej ze zwierzęciem można utrzymywać stały kontakt , w trakcie budowy jest także nasza strona internetowa. Zapraszamy do współpracy.Kontakt mailowy lub tel 511-084-686 strona w trakcie budowy :) Quote
monika083 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 widzialam juz to ..moze warto nawiazac z nimi jakis kontakt..dowiedziec sie wiecej ,czy to pewne itp Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Spróbujemy, ale nie dziś.. Dziś widzę już tylko chów i hodowlę zwierząt i bastardy i krzyżowania towarowe..:cool1: Quote
pajunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Sorry, ze jeszcze raz sie wlaczam, ale to tylko tak dla pewnosci. Rozumiem, ze nasz DT jest juz niepotrzebny i to miejsce mozemy przeznaczyc dla innego psiaka, czy tak? Prosze o jak najszybsza odpowiedz, gdyz pare innych psiul czeka na to miejsce. Quote
NaamahsChild Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dorotko, sama nie wiem w tej chwili..:shake: Dam Ci znać jutro, ok? Quote
NaamahsChild Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Tak, wczoraj dostałam tel, ale nie działała mi dogo i za cholerę nie mogłam wejść. Otóż.. Mała ma domek!:loveu: Uruchomiłyśmy z Madzią nasze rodzinne znajomości i w końcu ciocia Madzi zdecydowała się dać jej dom! Quote
NaamahsChild Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Postaram się, żeby tak:razz: Quote
jolek68 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 NaamahsChild napisał(a):Tak, wczoraj dostałam tel, ale nie działała mi dogo i za cholerę nie mogłam wejść. Otóż.. Mała ma domek!:loveu: Uruchomiłyśmy z Madzią nasze rodzinne znajomości i w końcu ciocia Madzi zdecydowała się dać jej dom! ja też mam ostatnio problem z dogo :shake: Cudne wieści, jak miło :smilecol: A jakieś foty nowe obejrzymy???:eviltong: Quote
jolek68 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 NaamahsChild napisał(a):Postaram się, żeby tak:razz: Tak dogo od kilku dni mnie ostro szalało :mad: jak będziesz miała jakieś info czy foty z nowego domku, to napisz proszę ;) Quote
Recommended Posts