Chandler Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 figa - już normalnie nie mogę...:roll: nie mogę się doprosić tych zdjęć. To nie jest takie proste. Jest wyznaczony kolejny termin na te nowe zdjęcia - pod koniec tego tygodnia. Prosiłam o zdjęcia Dżiny w pozycji stojącej, najlepiej również przy nodze człowieka, żeby można bylo zobaczyć , jak duża jest suczka, bo ona nietypowym prawie-labkiem jest ;). Zobaczymy. Quote
figa33 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 tak , zasługuje na szansę , przecież ludzie szaleją teraz za labkami , i tak myślałam ,że ktoś się nią wcześniej zainteresuje....:shake: Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 i takie, wktórym będzie miaa uszy nie schowane do tyłu... wiadomo, ze łatwo z fotkami nie jest, ale i tak będę apelować raz na jakis czas :cool3:. Quote
figa33 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 nooo , zdjęcie dobre to niestety takie ważne...:shake: Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 cześć dżino, piękna, dostojna, cierpliwa dżino. Quote
mgie Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Może po [B]Cywilce[/B] przyjdzie czas na [B]Dżinę:cool3:?[/B] Quote
Chandler Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Mam nadzieję [B]mgie,[/B] mam nadzieję... :roll: O zdjęciach już nie będę wspominała, bo mi się ciśnienie podnosi. Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 obiecane są na ten tydzień. obietnice rozumiem jednoznacznie :cool3: Quote
Chandler Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Zdjęcia mają być robione w sobotę. Zobaczymy :roll:. Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 nie mogę się doczekać, żeby ją zobaczyć, ja po tych zdjęciach kompletnie jej nie "czytam" Quote
mgie Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Będą nowe zdjęcia,pozamieniamy w ogłoszeniach i domy ustawią się w kolejkę po Dżinę:p:cool3:. Quote
tula Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Na [URL="http://www.hodowcy.com.pl"]www.hodowcy.com.pl[/URL] znalazłam ogłoszenie jakiejś dziewczyny, która chce przygarnąć suczkę rasy labrador, Dżina jest taka trochę labkowata to może napiszcie do niej. Ogłoszenie jest co prawda z poczatku lutego ale może jeszcze aktualne, no i może dziewczynę serce ruszy jak pozna historię suni. Wklejam link do ogłoszenia: [URL]http://www.hodowcy.com.pl/Przygarne_Labrador_suczka-3370.html[/URL] A i jeszcze jedno z Gumtree, tam poszukują co prawda psiaka do 1,5 roku, ale spróbować chyba nie zaszkodzi: [URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Psa-przyjmiemy-W0QQAdIdZ109752076[/URL] Quote
figa33 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 to już dziewczyny muszą się wypowiedzieć... Quote
Chandler Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 [B]@tula[/B] - bardzo dziękuję za informacje. Spróbuję z nich skorzystać. Poczekam tylko na nowe zdjęcia - wiem, że zostały dzisiaj suczce zrobione. [B]mgie[/B] - czy Ty jesteś zarejestrowana na gumtree? Quote
mgie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Na gumtree nie jestem ,ale raz ciach mogę być:cool3: Quote
mgie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [B]Chandler [/B]aa jeśi oto chodzi, to na gumtree można ogłaszać również bez rejestracji. Wszystkie pieski z o.sz umieściłam juz na gumtree wsześniej.:p Quote
mgie Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 wrr..posty skaczą odpowiedź na poprzedniej stronie:shake: A jeśsli chodzi o tego linka to wyślij,wyślij. Przecież i tak pies nie zostanie wydany przed kontrolą a nuż Państwu się spodoba Dżinka:cool3: Quote
Chandler Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 To bądź :lol:. Jak będę miała nowe zdjęcia Dżiny, to można ją tam ogłosić. Jamniczka Bunia z O.Sz. w ciągu 2 dni znalazła przez gumtree dom w Warszawie. Może podać link do tego wątku temu Państwu, którzy szukają labka na gumtree? Co myślisz? Quote
figa33 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dżina cały czas jest na gumtree , ale dobrze jest odświeżać ogłoszenia co jakiś czas, jak będą nowe zdjęcia to zaraz ją tam znów wstawiam Quote
mgie Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ogłoszenie dla Dżiny na gumtree robione przeze mnie i [B]figa33[/B]. Ale ogłoszenia aż proszą się o nowe,lepsze fotki. Quote
Chandler Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='mgie']Ogłoszenie dla Dżiny na gumtree robione przeze mnie i [B]figa33[/B]. Ale ogłoszenia aż proszą się o nowe,lepsze fotki.[/quote] Bardzo dziękuję :). Mam informację, że zdjęcia zostały zrobione, mam nadzieję, że suczka zaprezentuje się w całej okazałości. Nie widziałam jeszcze tych fotek, ale, jak tylko dostanę - zaraz wklejam w wątku Dżiny. Quote
Recommended Posts