Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Od dwóch dni meiluje do mnie pewna Pani,mówi iż rozmawiała ze mną na temat suczki. Mimo moich tłumaczeń ,że to nie byłam ja i prośby o podanie imienia suczki pani nie odpowiedziala.Za to opisuje swoje warunki i podaje adres zamieszkania.(ok Kołobrzega) :lol:Pani ma zadzwonić jeszcze raz.

Z dużych suczek ogłaszałam tylko [B]Fuge ,Dzine i Cywilke[/B] więc może któraś z nich ma szanse na dom:cool3:.

Posted

Dostałam informację o wielkości Dżiny - jest duża - wielkością, jak ON. Natomiast umaszczenie i wygląd labka, ale to już na zdjęciach trochę widać.

Czyli podsumowując - Dżina w typie labradora i wielkości, jak owczarek niemiecki szuka domu :-). Jest łagodna i radosna...

Posted

[B]Dżina - Wyrok Śmierci Odroczony
[/B][I]
Trochę zagubiona, łagodna i pogodna
Czarna jak węgiel Dżina
Piękna jak labrador
Dżina z wyrokiem śmierci
Niesłusznie posądzona.
Co ma zrobić pies jak jest głodny?
Głodny do bólu , bo nie jadł wiele dni?
Za kradzież jedzenia - łopata w głowę
Dżina - uratowana w ostatniej chwili.[/I]

Przepiękna sunia , w typie czarnego labradora, duża , łagodna i spokojna.Ma ok 3 lat. Czeka na dom . Przebywa pod Warszawą.

[B][COLOR=DarkRed]kontakt 0 509 201 457[/COLOR][/B]

może być , czy coś zmieniać?

Posted

[quote name='sleepingbyday']jest ok, figa.
kama sie nie odzywa... to wygląda, ze nici z domu. przeciez by nam dała znać, jkaby takie cudne wieści przyszły...[/quote]

SBD , Kama sie nie odzywa bo nie ma jeszcze potwierdzenia wstepnej decyzji;)ale szanse sa i oceniam je jako calkiem spore chociaz gwarancji nie mam :shake:
Nie naciskam ale codziennie sami przypominaja mi, ze Dzina istnieje:lol: To juz cos. Zreszta to fantastyczni ludzie.
Przypomnialam im, ze decyzja adoptowania pieska musi byc przemyslana i przedyskutowana na wszyskie sposoby....... inaczej :mad:
Poczekamy jeszcze troszke ale widze, ze brakuje im psa w domu po smierci ich czarnej Dumki . Dzina jest do niej bardzo podobna:lol: 3majcie kciuki, wciaz 3majcie.