Chandler Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 No to czekamy na to, aż ktoś wypatrzy Dżinę. Trzymam kciuki. [B]Dziękuję za ogłoszenia dla suczki[/B] :)! Quote
sleepingbyday Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 padam na pysk ale dogo sprawdzic muszę. dżin ama allegro, to wielki krok na przód - po dom :-) Quote
mgie Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Od dwóch dni meiluje do mnie pewna Pani,mówi iż rozmawiała ze mną na temat suczki. Mimo moich tłumaczeń ,że to nie byłam ja i prośby o podanie imienia suczki pani nie odpowiedziala.Za to opisuje swoje warunki i podaje adres zamieszkania.(ok Kołobrzega) :lol:Pani ma zadzwonić jeszcze raz. Z dużych suczek ogłaszałam tylko [B]Fuge ,Dzine i Cywilke[/B] więc może któraś z nich ma szanse na dom:cool3:. Quote
Chandler Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kama - masz jakieś wieści? Już jest jutro, czyli dzisiaj...:cool3: Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no własnie, co tam? ponoć tzreba było za dzoine trzymac kciuki... Quote
figa33 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 czy coś wiadomo o jej charakterze? przeczytałam ,że łagodna , do psów czy do ludzi ? jakiej jest wielkości? Quote
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Nie sądzę, Figo, by coś więcej dałoby się o niej napisać.....W takim psim morzu cechy pojedynczego zwierzaka sa raczej trudne do kreslenia... Quote
Chandler Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dostałam informację, że Dżina jest w schronisku od niedawna. Była trochę zagubiona, ale jest lagodna i dosyć pogodna. Quote
Chandler Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dostałam informację o wielkości Dżiny - jest duża - wielkością, jak ON. Natomiast umaszczenie i wygląd labka, ale to już na zdjęciach trochę widać. Czyli podsumowując - Dżina w typie labradora i wielkości, jak owczarek niemiecki szuka domu :-). Jest łagodna i radosna... Quote
figa33 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 aaa , w typie labradora , to bardzo dobrze, labki są teraz na fali :cool3:, czyli już troszkę informacji jest i do dzieła! Quote
figa33 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [B]Dżina - Wyrok Śmierci Odroczony [/B][I] Trochę zagubiona, łagodna i pogodna Czarna jak węgiel Dżina Piękna jak labrador Dżina z wyrokiem śmierci Niesłusznie posądzona. Co ma zrobić pies jak jest głodny? Głodny do bólu , bo nie jadł wiele dni? Za kradzież jedzenia - łopata w głowę Dżina - uratowana w ostatniej chwili.[/I] Przepiękna sunia , w typie czarnego labradora, duża , łagodna i spokojna.Ma ok 3 lat. Czeka na dom . Przebywa pod Warszawą. [B][COLOR=DarkRed]kontakt 0 509 201 457[/COLOR][/B] może być , czy coś zmieniać? Quote
sleepingbyday Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jest ok, figa. kama sie nie odzywa... to wygląda, ze nici z domu. przeciez by nam dała znać, jkaby takie cudne wieści przyszły... Quote
Chandler Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Fajnie figa, jest dobrze. Dżina, duży labek szuka domu Quote
Chandler Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Piękna Dżina czeka na dom. Piękna i samotna... Quote
figa33 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mam nadzieję piesku ,że Tobą też się ktoś zainteresuje... Quote
Chandler Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Najgorsze jest to czekanie i przebieranie nogami w miejscu :roll:. Dżina - piękna duża suczka szuka domu. Quote
wilhelmi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szkoda, że jeszcze nie ma domu, bo "przesiąknie" schroniskiem Quote
sleepingbyday Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 trudno, niech przesiąka, byle w końcu (jak najszybciej) odsączyli ją w nowym domu. Quote
Kama2 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='sleepingbyday']jest ok, figa. kama sie nie odzywa... to wygląda, ze nici z domu. przeciez by nam dała znać, jkaby takie cudne wieści przyszły...[/quote] SBD , Kama sie nie odzywa bo nie ma jeszcze potwierdzenia wstepnej decyzji;)ale szanse sa i oceniam je jako calkiem spore chociaz gwarancji nie mam :shake: Nie naciskam ale codziennie sami przypominaja mi, ze Dzina istnieje:lol: To juz cos. Zreszta to fantastyczni ludzie. Przypomnialam im, ze decyzja adoptowania pieska musi byc przemyslana i przedyskutowana na wszyskie sposoby....... inaczej :mad: Poczekamy jeszcze troszke ale widze, ze brakuje im psa w domu po smierci ich czarnej Dumki . Dzina jest do niej bardzo podobna:lol: 3majcie kciuki, wciaz 3majcie. Quote
Recommended Posts