anetek100 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jak bede wiedziala na bankdam znac,sama jestem ciekawa,nie wiem czy dzis jutro ale powiem na pewno Quote
anetek100 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 naprawde na razie nic nie wiem..jak bede wiedziala dam znac,wiem ze czekacie wiec od razu jak dostane wiadomosc napsize,w tej chwili nic nie wiem wiecej Quote
Lionees Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cholerka obawiam się,że jednak psiaczek jest juz za TM,bo gdyby było inaczej to juz dawno byłoby rzucone hasło o zbiórkę na operację...obym się myliła:shake::-( Quote
anetek100 Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 piesek nie żyje rozmawiałam chwile z Tosia Quote
Ola la Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 :placz: [*] biedny szorściak...mam nadzieje ze był na przeciwbólakach...no i czy odszedł sam czy eutanazja. Juz nie Cierpi włochacz:placz:beznadzieja:placz: Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 anetek100 napisał(a):piesek nie żyje rozmawiałam chwile z Tosia :-(:-( Anetek zmień tytuł:-( Quote
kate89 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [`] miejmy nadzieje że tam, za TM czeka go lepsze życie do końca swych chwil tak ufał i kochał człowieka :placz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ..,,Zostajemy tu na ziemi jak sieroty, czasem przefruń tu nad nami jako motyl.. Czasem zanuć sobie o nas od niechcenia dowidzenia psinko do widzenia... E/W Quote
gosikf & dogs Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Tam będziesz młody, jak kiedyś na Ziemi Co to ból zapomnisz, szybko i na zawsze Nigdy głód nie zajrzy w oczy Twoje smutne Bo i oczy będą radosne jak nigdy Za Tęczowym Mostem śnić będziesz o Ziemi Ziemi ludzkiej, której nigdy nie znałeś Świecie gdzie cierpienie i przemoc nieznane Świecie, w którym zwierze zwyczajnie KOCHANE... gosikf & dogs Quote
Recommended Posts