agaga21 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Neczka napisał(a):...no i doczekaliśmy się piątku :) Przed południem po Lesia przyjechali świetni ludzie, psiak będzie miał u nich naprawdę super :multi: Jeśli pogodzi się z ich 10-letnim astem, będzie miał kolegę ;) Lepsze czasu dla Lesia nastały :loveu: a jeśli pieski się nie dogadają...? nie chcę krakać...ale co wtedy?jest jakiś plan B? Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 ...no i doczekaliśmy się piątku :) Przed południem po Lesia przyjechali świetni ludzie, psiak będzie miał u nich naprawdę super :multi: Jeśli pogodzi się z ich 10-letnim astem, będzie miał kolegę ;) Lepsze czasu dla Lesia nastały :loveu: Quote
Neczka Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 A tak a'propos imienia :eviltong: ...nie wiem, czy wszyscy kojarzą, dlaczego nasz TTB nazywał się Piesek Leszek:diabloti: ...skojarzył się kierownikowi z... YouTube - Piesek Leszek - Leszek do nogi! Quote
weronika1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Przynajmniej jedna dobra wiadomość. Leszek już wykąpany , uszy wyczyszczone i będzie spał w peleszach. Zosia szczęsliwa. Trochę się natrudzili bo Leszek nie lubi wody, ale jak mu czyszczono uszy to był zadowolony.:multi::multi:Trzymaj sie Leszku:multi::multi::multi::multi:powidzenia:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A jak relacje z kolegą ?? Bo z tego co kojarze to On chyba i tak mieszkałby osobno ?? Quote
weronika1 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Leszek będzie mieszkał osobno , narazie to jeden był w jednym pokoju a drugi w drugim, z tego co wiem to Leszek nie lubi konkurencji. Quote
weronika1 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nasz Leszek ma imię Nelson, rozmawiałaqm z Zosią , jest cudowny , syn zabiera go w poniedziałek do Krakowa . Na spacerku byli we dwójkę , śmiesznie to wygladało ,bo nad Sanem , na długiej alejce, Nelson przeskakiwał przez staruszka, staruszek chciał mu dorównać i przyszedł do domu ledwie żywy. Nie ma problemu ze zgodą dwóch tej samarj rasy psiaków. Są juz wyniki badań i nie ma grzybicy. Powoli wszystko się zasycha. Wyglada na to ,że miał zdrapane i takich warunkach trudno aby inaczej wyglądał. Nasz Lesiu jest bielusieńki , nawet wet go nie poznał.:lol: Quote
Neczka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Wspaniale :loveu: A możemy liczyć na fotki naszego szczęśliwca ? :);) Quote
agaga21 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 co u lesia?czemu nie ma wieści z nowego domku ani fotek???:mad: Quote
Neczka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Kierownik ostatnio widział Lesia, jak sobie spacerował z Pancią po Przemyskich ulicach ;) U psiaka wszystko ok, jest przepięknie śnieżno - bialutki :loveu: i kochany :loveu: Ten grzyb już z noska zszedł całkowicie ;) Quote
weronika1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jutro zadzwonię do Zosi , co tam ? Nie maja aparatu , czy co ? Czekamy na fotki Nelsona , wiem ,że jest ładniejszy , zadbany chłopak. Ale fotek nadal nie ma.:lol: Quote
jolai alf Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A oto i Nelson w domowych pieleszach. Na razie jedna fotka ale mam obiecane więcej Quote
jolai alf Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oj, coś chyba przesadziłam z rozmiarem ale nie za bardzo wiem co teraz zrobić :placz: Quote
weronika1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No wreszcie, nasz Leszek czyli obecny Nelson. Pięknie , widzę ,że już nos wyleczony. To cudownie,że znalazł wspaniały dom i kochajacych ludzi. Powodzenia Nelsonku:lol: Quote
weronika1 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Dobrej nocy Nelson:lol:Widzę,że już ziewa i szykuje sie do snu. Quote
Recommended Posts