Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SESJA W KUBRACZKU PO OPERACJI

Iskierka wita wszystkich:

Iskierka romantycznie... :roll: może ktoś się zakocha

Cukierek je sobie..

tam po prawej leży nas 3 pies :cool3::cool3:

Posted

tej nocy znowu nie było kaszlu.

dorobiłam ogłoszenia na:

- czworonogi.eu
- adopcje.org
- kupiepsa.pl
- drobne.centrumofert.pl
- wroclaw.gumtree.pl
- katowice.gumtree.pl
- poznan.gumtree.pl
- ale.gratka.pl

Posted

nie ma sprawy
co do wtorkowego pójścia na ten posiew i wymaz, motam jakąś osobę bo ja na 12 muszę być w pracy a nie wiem ile zajmie to badanie, podobno trzeba ją trochę ukołysać (w sensie jak do operacji) żeby ten wymaz zrobić bo psy się nie dają, więc nie wiem czy zdążę do pracy, no ale motam
dziś w nocy Iskra płakała chwilę, nie wiem czemu i chodziła od jednego posłanka na drugie, może ją coś boli :roll:

Posted

super!
byliśmy dziś z Iskrą bo gościu przez tel jak dzwoniłam do ambulatorium powiedział że spoko a się okazało że tylko w środy można popołudniu przyjść :angryy: wrr..
to będziemy w środę

Cukierkowi sierść odrasta, masakra, widać jak była "profesjonalnie" ścięta :lol::lol:

Posted

_bubu_ napisał(a):
no trudno.. trzeba poczekać. A może by spróbowali zrobić wymaz bez narkozy? zapytaj.. Ostatnio Fifiemu spróbowali robilć bez niczego i szybko poszło tylko wet musi być szybki i mieć wprawę ;)

tak, już 2 wetów (bo byliśmy jeszcze u innych wetów dzisiaj) powiedziało że bez narkozy też da radę :)

Posted

no trudno.. trzeba poczekać. A może by spróbowali zrobić wymaz bez narkozy? zapytaj.. Ostatnio Fifiemu spróbowali robilć bez niczego i szybko poszło tylko wet musi być szybki i mieć wprawę ;)

Posted

xmartix napisał(a):
tak, już 2 wetów (bo byliśmy jeszcze u innych wetów dzisiaj) powiedziało że bez narkozy też da radę :)

to dobrze, bo szkoda by było Iskierkowe serduszko obciążać znowu narkozą

Posted

ok, w końcu zrobiliśmy te badania, wyniki z posiewu już jutro a wymaz zaniosę do laboratorium jutro, bo na AR nie mają takiego sprzętu i i tak by wysyłali gdzieś i stamtąd musiałabym brać fakturę, więc żeby było szybciej i żeby nie motać to ja to zanoszę jutro z rana. Za 3 dni powinny być wyniki, także pn lub wt i będziemy wiedzieć co z tymi drogami oddechowymi.
w każdym razie sam posiew z krwi i wizyta wyniosła aż 44,94 zł. Fakturę mam.
Co do Iskierki, czasem kaszlnie, czasem nie. Czuje się dobrze, macha ogonkiem, mizia się, jest zadowolona widać.
Mam filmiki na komórce ale nie wiem jak wrzucać na dogo, jakby ktoś potrafił to napiszcie pw to wstawię i pooglądacie sobie.;)

Posted

wczoraj zaniosłam też ten wymaz, koszt: 25 zł
wynik odebrać mam w pn lub wt, to wtedy pojedziemy na ar z tym, i od razu tę krew odbierzemy i mają stwierdzić co z ukł. oddechowym i zobaczymy skąd ten kaszel

Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Iskierka :loveu: Pani poprostu zakochała się od pierwszego wejrzenia na zdjęcie Iskierka :loveu:
Wieczorem napiszę więcej, bo teraz nie mam czasu - chciałam tylko się podzielić wiadomością

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Miałam dzisiaj telefon w sprawie Iskierka :loveu: Pani poprostu zakochała się od pierwszego wejrzenia na zdjęcie Iskierka :loveu:
Wieczorem napiszę więcej, bo teraz nie mam czasu - chciałam tylko się podzielić wiadomością

Iskierka to dziewczynka jakby co ;)

Posted

Bardzo bardzo dziękujemy za filmiki! :loveu:
Ja osobiście jestem po mega-wrażeniem! Zdjęcia nie oddają w 100% tego, co zobaczyłam na filmikach :) Tą iskierkową radość życia i energię! To nie ten sam pies! :) Aleś ją odmłodziła ! :loveu: :loveu: :loveu: