clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA [FONT=Arial]GRATULUJEMY NOWEGO BUDZIKA!!!!!! :multi::multi: [SIZE=2]i co to tyle... waga, długość... ehhh faceci :mdleje: [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [SIZE="6"]Jasienku!!!! Witaj na swiecie!!!!! :cunao::drinking::BIG::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Cola Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::drinking: GRATULKI!!! Quote
Maga100 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [SIZE="6"]3700g, 55cm, 10 punktów :sweetCyb::sweetCyb: [SIZE="4"]Już jest z nami chłopczyk :angel: Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Nooo wreszcie :laola: Witaj Jasieńku na świecie!!!! Rośnij nam zdrowo, nie dokuczaj za bardzo Rodzicom, wyrośnij na psiarza!!!!!! I niech Ci się wiedzie dzieciaczku :laola: :drinking: aaaa poryczałam się :oops: Quote
apple Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Brawo Debe!!!!:klacz::klacz::klacz: Witaj Maluszku!!!!:loveu: [SIZE=2]Rodzice.......macie przekichane:megagrin:;) Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! O 17.21 zaczęli :mdleje: o 17.42 dostałam smsa........... SŁYSZĘ GO (nie, nie od Debe, od lekarza też nie :evil_lol:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa WITAMY JAŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drinking::cool2::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: [quote name='Maga100']3700g, 55cm, 10 punktów :sweetCyb::sweetCyb: [SIZE=4]Już jest z nami chłopczyk :angel: [FONT=Arial]o ja Cie ...jaki papuśny chłopaczek no to Debe do dzieła Sis koffna moja [/FONT] Quote
apple Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to siuuuuup! :drink1:Za Jaśka! Co by nam rósł zdrowo!:drink1: Quote
apple Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka']a już niebawem: Noooo.....i Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 apple napisał(a):No to siuuuuup! :drink1:Za Jaśka! Co by nam rósł zdrowo!:drink1: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
apple Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 I jeszcze takie ekscesy będą: i w najmniej odpowiednim momencie Ale nie martw się Debe....będziemy z Tobą:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Maga100']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! O 17.21 zaczęli :mdleje: o 17.42 dostałam smsa........... SŁYSZĘ GO (nie, nie od Debe, od lekarza też nie :evil_lol:) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa [SIZE="6"]WITAMY JAŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz: :mdleje: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::drinking::cool2::Cool!::bigcool::sweetCyb::sweetCyb: [quote name='Maga100'][SIZE="6"]3700g, 55cm, 10 punktów :sweetCyb::sweetCyb: [SIZE="4"]Już jest z nami chłopczyk :angel: Brawo Debeściaku! Witamy Jaśka na tym najlepszym ze światów:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [FONT=Arial]zdrowie Jaśka i Rodziców [/FONT] Quote
lolka75 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 nie wiem czy juz mozna pytac ale jak sie czuje Dominika? Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Sto lat sto lat niech żyją zyją nam :drinking: Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='lolka75']nie wiem czy juz mozna pytac ale jak sie czuje Dominika? tego się dowiemy jak R. ochłonie i da znać do Magi . A Dominika na 100% ....szczęśliwa :multi: Quote
clockwork Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 debeściaczku... dochodź do siebie i heeeja mamuśka- koniec hajlajfu :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ha ! Tośmy urodzili ! Dzisiaj w pracy miałam nieroba. Z wyboru . Przeczytałam , to co pisałaś Dominiko od października - na obydwu forach. Były momenty, że łza mi się kręciła w oku. Byłaś bardzo, bardzo dzielna. I mądra. I jestem z Ciebie dumna. Znałam Cię jako szaloną, wesołą dziewczynę. A Ty jesteś WSPANIAŁĄ, MĄDRĄ KOBIETĄ. Twój synek ma świetną mamę. Ściskam Cię mocno - ale nie za bardzo , żeby nie bolało. Babcia Hanna. Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [FONT=Arial]No to szykujemy się na Kinder Bal ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Hanna R.']Ha ! Tośmy urodzili ! Dzisiaj w pracy miałam nieroba. Z wyboru . Przeczytałam , to co pisałaś Dominiko od października - na obydwu forach. Były momenty, że łza mi się kręciła w oku. Byłaś bardzo, bardzo dzielna. I mądra. I jestem z Ciebie dumna. Znałam Cię jako szaloną, wesołą dziewczynę. A Ty jesteś WSPANIAŁĄ, MĄDRĄ KOBIETĄ. Twój synek ma świetną mamę. Ściskam Cię mocno - ale nie za bardzo , żeby nie bolało. Babcia Hanna. [FONT=Arial]Hanno ...wycisnęłaś z mych oczu łzy :oops:[/FONT] [FONT=Arial]napisałaś Coś pod czym każda z Nas podpisuje się obiema rękami [/FONT]:loveu: Quote
Justa Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ależ się cieszę że Jaś już na świecie ! :) :loveu: Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców i czekamy na zdjęcia ! Quote
Agga Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dominiko kochana bardzo się ciesze, że Jasku cały i zdrowy. Ty troszkę pociachana, ale jak to mówią; " do wesela się zagoi" :) Dużo zdrówka dla Jasia. Pozdrowionka dla mamusi i tatusia. Quote
Recommended Posts