Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dominika wyrodna córko gdzie się podziewasz? :mad: Quote
dbsst Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 czesc jestem ale jestem zarobiona włąśnie skończyłam pacjentów :cool3: ale fajowo, że sie woreczek znowu rozwiązał właśnie pokończyli się jedni a dziś telefon sie urywał od nowych :loveu: a myślałam, że ten tydzień będe na "bezrobociu" miałam perfidny dzień w pracy o mały włos a skończyłoby sie moim wymówieniem lub wywaleniem mnie dyscyplinarnym z pracy za pobicie szefa :shake: leTko się dziś z szefem porózniłam :shake: na szczeście był ze mna u szefa kolega który siłą wyrwał moje wbite pazury z biurka szefa :shake: mam złe dni i tyle. Nie jest powiedziane, że nie zostane wywalona z pracy co i tak mam w doopie bo nie specjalnie mi na tej robocie zależy (chciałam tan doktorat siepać ale chyba jednak będe pisac gdzie indziej może w Poznaniu :cool1: ) ale z tego smutki kupiłam sobie "Marley i ja" i ide własnie oddac sie lekturze. Quote
dbsst Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 no i jeszcze TZ na mnie drze uwielbiam takie dni :angryy: Quote
Alicja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='dbsst']no i jeszcze TZ na mnie drze uwielbiam takie dni :angryy::mad::mad::mad:wlej mu bo jak nie to ja go trzasne:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bidulka... ja też mam czasem takie dni... [CENTER]... a po nocy przychodzi dzień.... [/CENTER] Będzie dobrze :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: Quote
Miga Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witam To masz z tymi facetami przeprawy ostatnimi dniami :] I jak książka? ciekawa ? :) Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='dbsst']czesc jestem ale jestem zarobiona włąśnie skończyłam pacjentów :cool3: ale fajowo, że sie woreczek znowu rozwiązał właśnie pokończyli się jedni a dziś telefon sie urywał od nowych :loveu: a myślałam, że ten tydzień będe na "bezrobociu" miałam perfidny dzień w pracy o mały włos a skończyłoby sie moim wymówieniem lub wywaleniem mnie dyscyplinarnym z pracy za pobicie szefa :shake: leTko się dziś z szefem porózniłam :shake: na szczeście był ze mna u szefa kolega który siłą wyrwał moje wbite pazury z biurka szefa :shake: mam złe dni i tyle. Nie jest powiedziane, że nie zostane wywalona z pracy co i tak mam w doopie bo nie specjalnie mi na tej robocie zależy (chciałam tan doktorat siepać ale chyba jednak będe pisac gdzie indziej może w Poznaniu :cool1: ) ale z tego smutki kupiłam sobie "Marley i ja" i ide własnie oddac sie lekturze. Dziecko :) Proponuję Ci iść do galerii Weszki i kilka stron wstecz poczytać :diabloti: Lepszy humor murowany :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='dbsst']czesc jestem ale jestem zarobiona włąśnie skończyłam pacjentów :cool3: a kiedy pogrzeby? :razz::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 PIKA napisał(a):a kiedy pogrzeby? :razz::evil_lol: Buahahahahahahahahahahahaha Myślisz że ona ich wszystkich wymordowała a teraz inni proszą się o nagłą śmierć ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 czesc ja na chwile wstawiam kilka zdjęc z wczoraj (ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol: ). Emil został zaproszony na party :evil_lol: wszystkie zdjęcia robiła Ewa Vectra Pela Magda z czyms zaskakującym na oku :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak byłam na randce z Emilem :) bardzo mi się podobało ja też chce Emila ;( Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Stefcio na którejś (wiem ale nie powiem której) mymłonie :evil_lol: Lełon mmmmmm jak dobrze na tym mymłonie :loveu: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol: Zagladaja, ale nic nie pisza, bo Ty nie zagladasz :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam up and down Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 buziak z ukochana cioteczka :loveu: wszystko spadam Dobranoc :buzi: Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst'] wstawiam kilka zdjęc z wczoraj (ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol: ). nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol: Magda z czyms zaskakującym na oku :evil_lol: tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn :evil_lol: mój kochany najpiekniejszy :loveu: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 debeściaku jakie masz śliczne nowe kotki :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='dbsst']czesc ja na chwile Pela Sama Słodycz!!!:loveu: [quote name='Vectra']Tak byłam na randce z Emilem :) bardzo mi się podobało ja też chce Emila ;( A ja chcę Canonierkę... [quote name='dbsst'] No, tu są same Zdjęcia Miesiąca...:lol: Pzdr. Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100']nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol: Zapomniałaś o puszczalskiej :diabloti: [quote name='Maga100'] tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn :evil_lol: mój kochany najpiekniejszy :loveu: Ale Leon patrzy na Was z politowaniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jupi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale dłuuuga:evil_lol: nawet z kadru wyszła:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Zapomniałaś o puszczalskiej :diabloti: Debe - i Ty na to pozwalasz? A ja zupełnie inaczej o Tobie myślałam... Nonono i nawet chciałam zawitać w Twoje progi z interesem (do zrobienia)...:razz: Pzdr. Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :mad::mad::mad:no jak to nikt nie zagląda .....najpierw nie odpisuwasz potem nie zaglądasz ......o ty niedobla ty ......ale masz wybaczone:loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='AgaiTheta']Dbsst wiem co przeżywasz, Theta też 7 lutego będzie miała ciach ciach tylko że wieczorkiem :placz: bede trzymać za Was kciuki i myśleć O wAs słowo :loveu: [quote name='Vectra']Tak byłam na randce z Emilem :) bardzo mi się podobało ja też chce Emila ;( hahahha emil jest hm jak Ci to powiedziec ZAJĘTY :evil_lol: [quote name='paula_z']Zagladaja, ale nic nie pisza, bo Ty nie zagladasz :eviltong: :loveu: Paula może się to zmieni od jutra :roll: [quote name='Maga100']1 nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol: 2 tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn 3 mój kochany najpiekniejszy 1 kocham cie misiu :loveu: :lol: 2. człowieku gumo ty nawet nie umiesz chodzić normalnie tylko ciagle jakies gumowe pozy przyjmujesz :evil_lol: 3 po szpilce najładniejszy :evil_lol: [quote name='malawaszka']debeściaku jakie masz śliczne nowe kotki a wiesz zaszalałam i sobie sprawiłam dwa koty i psa :evil_lol: [quote name='Asiaczek']A ja chcę Canonierkę... No, tu są same Zdjęcia Miesiąca... Pzdr. ze mnie :loveu: :multi: :loveu: no Vectra ma łoko :loveu: [quote name='Pysia']Zapomniałaś o puszczalskiej ze kim ???? :evil_lol: Ale Leon patrzy na Was z politowaniem to miłosć i patrzy tak na Vectre [quote name='Jupi'] ale dłuuuga nawet z kadru wyszła słyszałam ze Maga chce miec tygrysy i im nogi wyciaga co rano na kołach :shake: :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Debe - i Ty na to pozwalasz? A ja zupełnie inaczej o Tobie myślałam... Nonono i nawet chciałam zawitać w Twoje progi z interesem (do zrobienia)...:razz: Pzdr. to chyba nie o mnie :roll: :evil_lol: m interesy : a ile zyskam a ile strace :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:no jak to nikt nie zagląda .....najpierw nie odpisuwasz potem nie zaglądasz ......o ty niedobla ty ......ale masz wybaczone:loveu::loveu::loveu: dzięki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dominika niedoaktywność Cię jakaś taka dopadła ... Dlaczego ? Quote
Recommended Posts