Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

czesc jestem ale jestem zarobiona włąśnie skończyłam pacjentów :cool3:

ale fajowo, że sie woreczek znowu rozwiązał właśnie pokończyli się jedni a dziś telefon sie urywał od nowych :loveu: a myślałam, że ten tydzień będe na "bezrobociu"

miałam perfidny dzień w pracy o mały włos a skończyłoby sie moim wymówieniem lub wywaleniem mnie dyscyplinarnym z pracy za pobicie szefa :shake:
leTko się dziś z szefem porózniłam :shake:
na szczeście był ze mna u szefa kolega który siłą wyrwał moje wbite pazury z biurka szefa :shake:

mam złe dni i tyle. Nie jest powiedziane, że nie zostane wywalona z pracy co i tak mam w doopie bo nie specjalnie mi na tej robocie zależy (chciałam tan doktorat siepać ale chyba jednak będe pisac gdzie indziej może w Poznaniu :cool1: )

ale z tego smutki kupiłam sobie "Marley i ja" i ide własnie oddac sie lekturze.

Posted

[quote name='dbsst']czesc jestem ale jestem zarobiona włąśnie skończyłam pacjentów :cool3:

ale fajowo, że sie woreczek znowu rozwiązał właśnie pokończyli się jedni a dziś telefon sie urywał od nowych :loveu: a myślałam, że ten tydzień będe na "bezrobociu"

miałam perfidny dzień w pracy o mały włos a skończyłoby sie moim wymówieniem lub wywaleniem mnie dyscyplinarnym z pracy za pobicie szefa :shake:
leTko się dziś z szefem porózniłam :shake:
na szczeście był ze mna u szefa kolega który siłą wyrwał moje wbite pazury z biurka szefa :shake:

mam złe dni i tyle. Nie jest powiedziane, że nie zostane wywalona z pracy co i tak mam w doopie bo nie specjalnie mi na tej robocie zależy (chciałam tan doktorat siepać ale chyba jednak będe pisac gdzie indziej może w Poznaniu :cool1: )

ale z tego smutki kupiłam sobie "Marley i ja" i ide własnie oddac sie lekturze.
Dziecko :) Proponuję Ci iść do galerii Weszki i kilka stron wstecz poczytać :diabloti: Lepszy humor murowany :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a kiedy pogrzeby? :razz::evil_lol:

Buahahahahahahahahahahahaha
Myślisz że ona ich wszystkich wymordowała a teraz inni proszą się o nagłą śmierć ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czesc ja na chwile

wstawiam kilka zdjęc z wczoraj (ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol: ). Emil został zaproszony na party :evil_lol:

wszystkie zdjęcia robiła Ewa Vectra

Pela

Magda z czyms zaskakującym na oku :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol:
Zagladaja, ale nic nie pisza, bo Ty nie zagladasz :eviltong:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']
wstawiam kilka zdjęc z wczoraj (ponieważ nikt tu nie zagląda to w taki nieładny sposób wyciągne swoja galerie z czeluści :evil_lol: :evil_lol: ).

nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol:

Magda z czyms zaskakującym na oku :evil_lol:

tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn :evil_lol:

mój kochany najpiekniejszy :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']czesc ja na chwile
Pela

Sama Słodycz!!!:loveu:

[quote name='Vectra']Tak byłam na randce z Emilem :) bardzo mi się podobało
ja też chce Emila ;(
A ja chcę Canonierkę...

[quote name='dbsst']

No, tu są same Zdjęcia Miesiąca...:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Maga100']nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol:
Zapomniałaś o puszczalskiej :diabloti:

[quote name='Maga100']

tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn :evil_lol:

mój kochany najpiekniejszy :loveu:
Ale Leon patrzy na Was z politowaniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zapomniałaś o puszczalskiej :diabloti:

Debe - i Ty na to pozwalasz? A ja zupełnie inaczej o Tobie myślałam... Nonono i nawet chciałam zawitać w Twoje progi z interesem (do zrobienia)...:razz:
Pzdr.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Dbsst wiem co przeżywasz, Theta też 7 lutego będzie miała ciach ciach tylko że wieczorkiem :placz:

bede trzymać za Was kciuki i myśleć O wAs słowo :loveu:

[quote name='Vectra']Tak byłam na randce z Emilem :) bardzo mi się podobało
ja też chce Emila ;(

hahahha emil jest hm jak Ci to powiedziec ZAJĘTY :evil_lol:

[quote name='paula_z']Zagladaja, ale nic nie pisza, bo Ty nie zagladasz :eviltong:

:loveu:

Paula może się to zmieni od jutra :roll:

[quote name='Maga100']1 nikt nie zagląda, bo jesteś bezszczelna, chamska i Bóg cię opóścił :evil_lol:

2 tak, bo mnie zmusić do robienia zdjęć i takiej pozycji, to nie lada wyczyn

3 mój kochany najpiekniejszy

1 kocham cie misiu :loveu: :lol:
2. człowieku gumo ty nawet nie umiesz chodzić normalnie tylko ciagle jakies gumowe pozy przyjmujesz :evil_lol:
3 po szpilce najładniejszy :evil_lol:

[quote name='malawaszka']debeściaku jakie masz śliczne nowe kotki

a wiesz zaszalałam i sobie sprawiłam dwa koty i psa :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']A ja chcę Canonierkę...

No, tu są same Zdjęcia Miesiąca...
Pzdr.

ze mnie :loveu: :multi: :loveu:
no Vectra ma łoko :loveu:

[quote name='Pysia']Zapomniałaś o puszczalskiej

ze kim ???? :evil_lol:

Ale Leon patrzy na Was z politowaniem

to miłosć i patrzy tak na Vectre

[quote name='Jupi']
ale dłuuuga nawet z kadru wyszła

słyszałam ze Maga chce miec tygrysy i im nogi wyciaga co rano na kołach :shake: :evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Debe - i Ty na to pozwalasz? A ja zupełnie inaczej o Tobie myślałam... Nonono i nawet chciałam zawitać w Twoje progi z interesem (do zrobienia)...:razz:
Pzdr.

to chyba nie o mnie :roll: :evil_lol:

m interesy : a ile zyskam a ile strace :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:no jak to nikt nie zagląda .....najpierw nie odpisuwasz potem nie zaglądasz ......o ty niedobla ty ......ale masz wybaczone:loveu::loveu::loveu:

dzięki :loveu: :loveu: :loveu: