Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Sistersja czy ty ciągle pracujesz:cool3::cool3::cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Heloł Ciociu Debe :multi: :multi: :multi: :multi: Gdzie się podziewacie? Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 evaxon napisał(a):babulenko gdzie ty sie podziewasz?? Kate I Luka napisał(a): Gdzie się podziewacie? siedzi i szyje sobie bluze z duuuuużżżżżżżyyyyyymmmmiiiiii kieszeniami :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):siedzi i szyje sobie bluze z duuuuużżżżżżżyyyyyymmmmiiiiii kieszeniami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z baaaaaaaaaardzo dużymi;) Quote
Kate I Luka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):siedzi i szyje sobie bluze z duuuuużżżżżżżyyyyyymmmmiiiiii kieszeniami :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:z baaaaaaaaaardzo dużymi;) :help1::confused: :confused: :confused: nie kumam Quote
olcha Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Kate I Luka napisał(a)::help1::confused: :confused: :confused: nie kumam Nie martw się to normalne w tej galerii :lol: :evil_lol: Przytakuj :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a):Nie martw się to normalne w tej galerii :lol: :evil_lol: Przytakuj :evil_lol: Albo pokazuj żeś jest zaszokowana to się wpędzisz w maligne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 jestem przerażona Szpilka 7 lutego o godzinie 9 będzie styrylizowana (o ile znowu sie coś nie stanie i nie zostanie zabieg przełożonay) boje się mam wyrzuty sumienia, że będzie cierpiała i nie będzie rozumiała ze to dla jej dobra. Nie mówiąc o tym, że się poprostu boje jak każdy właściciel ukochanego psa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: od 12:00 zbiera mi się na płacz i wymioty na przemian :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Dominisiu , będzie dobrze , nie bojaj - będziemy trzymam kciuki :) Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dbsst']jestem przerażona Szpilka 7 lutego o godzinie 9 będzie styrylizowana (o ile znowu sie coś nie stanie i nie zostanie zabieg przełożonay) boje się mam wyrzuty sumienia, że będzie cierpiała i nie będzie rozumiała ze to dla jej dobra. Nie mówiąc o tym, że się poprostu boje jak każdy właściciel ukochanego psa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: od 12:00 zbiera mi się na płacz i wymioty na przemian :placz: :placz: :placz::calus:Dominiś nie płakusiaj ....wszystko będzie dobrze ...cioteczka Ala z Ozzulkiem zaraz zaczną zaciskać łapiszony;) Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Vectra napisał(a):Dominisiu , będzie dobrze , nie bojaj - będziemy trzymam kciuki :) jestem więcej niz przerażona :shake: i cały czas sobie tłumacze, że przeciz będzie oki, będzie w dobrych rękach ale to nie zmniejsza mojego lęku plus do tego wyrzuty sumienia, że wezme psa rano i oddam go na cięcie a ona tak abiedna nieświadoma jak mnie przestanie kochać :placz: Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dbsst napisał(a):jestem więcej niz przerażona :shake: i cały czas sobie tłumacze, że przeciz będzie oki, będzie w dobrych rękach ale to nie zmniejsza mojego lęku plus do tego wyrzuty sumienia, że wezme psa rano i oddam go na cięcie a ona tak abiedna nieświadoma jak mnie przestanie kochać :placz: nie przestanie cie kochac:calus: zobaczysz jaka bedzie szczesliwa jak przyjdziesz po nia i zabierzesz do cieplusiego polnego milosci domku :loveu: kciuki bedziemy trzymac :thumbs: wiec sie nie matrw :) bedzie wszystko dobrze tylko nie płakaj juz bo to wcale nie pomaga :) ja tez planuje sterylke na wiosne :razz: Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 czuje się podle i tyle :( i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :( i nie będzie mogła biegac :( i skakać i w ogóle :( ale jest mi źle :shake: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Bedzie dobrze, nie martw się tak, MUSI BYĆ DOBRZE i tyle. My też będziemy trzymać mocno kciuki. Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dbsst napisał(a):czuje się podle i tyle :( i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :( i nie będzie mogła biegac :( i skakać i w ogóle :( ale jest mi źle :shake: oj tam :) Dominiko przeciez ranka szybko sie zagoi i Szpileczka bedzie sie cieszyc kazdym spacerem tak jak by nigdy nic :) bedzie brykac , skakac, biegac , szalec i bedzie zdrowiutka jak rybka :) Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dbsst']czuje się podle i tyle :( i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :( i nie będzie mogła biegac :( i skakać i w ogóle :( ale jest mi źle :shake::razz:ale później będzie mogła już zawsze biegać , skakać i nikt jej nie będzie napasztował;) Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale później będzie mogła już zawsze biegać , skakać i nikt jej nie będzie napasztował;) No właśnie:cool3: , a rana się szybko zagoi. Moja miała cesarkę, a po tygodniu już chciała się zachowywać jak 16-stka:evil_lol: . Quote
Vectra Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 dbsst napisał(a):czuje się podle i tyle :( i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :( i nie będzie mogła biegac :( i skakać i w ogóle :( ale jest mi źle :shake: ej ej no :mad::mad: przesadzasz moja miła :mad::mad: to pomyśl sobie inaczej czy lepiej chwila bólu po operacji , kilka dni bez biegania ,a potem pełna laba czy też urojone , ropomacisza , guzy sytków etc ?? :cool1: wybieraj teraz ......... ja rozumiem że sie matrwisz ,ale bez przesady !!! Pies nie przestanie Cię kochać bo pies nie przestaje kochać !!!! to tylko ludzie tak potrafią nagle , pod byle pretekstem zmieniać uczucia !!!!! Dominika wez no sie w garść !! Twóje wyzuty sumienia nie pomagają Szpilce wręcz przeciwnie dołując siebie BO DOŁUJESZ dołujesz i JĄ !!! Myśl pozytywnie - przestań biadolić - zobacz ile suniek wyciachanych i szczęśliwych!!! Widziałąś moją Lale ?? czy ona mnie przestała kochac ?? czy ona ma syndrom psa okaleczonego , nieszczęśliwego tylko dlatego że miała sterylke ??? Do góry głowa i bez takich mi tu :mad: :mad: :mad: optymizmu poprosze tu trochę ;) Quote
Iza i Avanti Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Debe! Nie rycz mała, nie rycz... Będzie dobrze... Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 dzwoniła nasza Pani Wet z zapytaniem czy my juz "PO" bo miało to być w tym tygodniu w pierwszym planie. Była pełna nerw czy nie zapomniała i w ogóle jak Szpileczka ale mi miło. Ide z lafiryndą jeszcze po porady w tym tygodniu do naszej Pani :loveu: dziękuje Dziewczynki za słowa otuchy :loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='dbsst']dzwoniła nasza Pani Wet z zapytaniem czy my juz "PO" bo miało to być w tym tygodniu w pierwszym planie. Była pełna nerw czy nie zapomniała i w ogóle jak Szpileczka ale mi miło. Ide z lafiryndą jeszcze po porady w tym tygodniu do naszej Pani :loveu: dziękuje Dziewczynki za słowa otuchy :loveu:no to ładnie z pania porozmawiaj , zrób potrzebne badanka a potem tylko ciach , fastryga i do domciu pod kocyk;) Quote
dbsst Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 miałam problemy techniczne ale juz jest oki raczej więc wstawiam kilka wypocin ;) Quote
Kate I Luka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Debe, będzie wszystko ok! Zobaczysz. Szpilunia szybko wróci do pełni sprawności, a przynajmniej będziecie mieć kłopot z głowy. Buziaki :loveu: Ładniutko... Quote
Recommended Posts