Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

evaxon napisał(a):
babulenko gdzie ty sie podziewasz??

Kate I Luka napisał(a):

Gdzie się podziewacie?

siedzi i szyje sobie bluze z duuuuużżżżżżżyyyyyymmmmiiiiii kieszeniami :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
siedzi i szyje sobie bluze z duuuuużżżżżżżyyyyyymmmmiiiiii kieszeniami :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z baaaaaaaaaardzo dużymi;)

:help1::confused: :confused: :confused: nie kumam

Posted

olcha napisał(a):
Nie martw się to normalne w tej galerii :lol: :evil_lol:

Przytakuj :evil_lol:

Albo pokazuj żeś jest zaszokowana to się wpędzisz w maligne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jestem przerażona Szpilka 7 lutego o godzinie 9 będzie styrylizowana (o ile znowu sie coś nie stanie i nie zostanie zabieg przełożonay) boje się mam wyrzuty sumienia, że będzie cierpiała i nie będzie rozumiała ze to dla jej dobra. Nie mówiąc o tym, że się poprostu boje jak każdy właściciel ukochanego psa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

od 12:00 zbiera mi się na płacz i wymioty na przemian :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='dbsst']jestem przerażona Szpilka 7 lutego o godzinie 9 będzie styrylizowana (o ile znowu sie coś nie stanie i nie zostanie zabieg przełożonay) boje się mam wyrzuty sumienia, że będzie cierpiała i nie będzie rozumiała ze to dla jej dobra. Nie mówiąc o tym, że się poprostu boje jak każdy właściciel ukochanego psa :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

od 12:00 zbiera mi się na płacz i wymioty na przemian :placz: :placz: :placz::calus:Dominiś nie płakusiaj ....wszystko będzie dobrze ...cioteczka Ala z Ozzulkiem zaraz zaczną zaciskać łapiszony;)

Posted

Vectra napisał(a):
Dominisiu , będzie dobrze , nie bojaj - będziemy trzymam kciuki :)

jestem więcej niz przerażona :shake:

i cały czas sobie tłumacze, że przeciz będzie oki, będzie w dobrych rękach ale to nie zmniejsza mojego lęku plus do tego wyrzuty sumienia, że wezme psa rano i oddam go na cięcie a ona tak abiedna nieświadoma jak mnie przestanie kochać :placz:

Posted

dbsst napisał(a):
jestem więcej niz przerażona :shake:

i cały czas sobie tłumacze, że przeciz będzie oki, będzie w dobrych rękach ale to nie zmniejsza mojego lęku plus do tego wyrzuty sumienia, że wezme psa rano i oddam go na cięcie a ona tak abiedna nieświadoma jak mnie przestanie kochać :placz:

nie przestanie cie kochac:calus: zobaczysz jaka bedzie szczesliwa jak przyjdziesz po nia i zabierzesz do cieplusiego polnego milosci domku :loveu: kciuki bedziemy trzymac :thumbs: wiec sie nie matrw :) bedzie wszystko dobrze tylko nie płakaj juz bo to wcale nie pomaga :)
ja tez planuje sterylke na wiosne :razz:

Posted

czuje się podle i tyle :(
i to juz 3x się czuje podle ale teraz najpodlej chyba :(
i nie będzie mogła biegac :(
i skakać
i w ogóle :(

ale jest mi źle :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
i skakać

oj tam :) Dominiko przeciez ranka szybko sie zagoi i Szpileczka bedzie sie cieszyc kazdym spacerem tak jak by nigdy nic :) bedzie brykac , skakac, biegac , szalec i bedzie zdrowiutka jak rybka :)

Posted

[quote name='dbsst']czuje się podle i tyle :(
i skakać

ale jest mi źle :shake::razz:ale później będzie mogła już zawsze biegać , skakać i nikt jej nie będzie napasztował;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale później będzie mogła już zawsze biegać , skakać i nikt jej nie będzie napasztował;)

No właśnie:cool3: , a rana się szybko zagoi. Moja miała cesarkę, a po tygodniu już chciała się zachowywać jak 16-stka:evil_lol: .

Posted

dbsst napisał(a):
i skakać

ej ej no :mad::mad: przesadzasz moja miła :mad::mad: to pomyśl sobie inaczej czy lepiej chwila bólu po operacji , kilka dni bez biegania ,a potem pełna laba czy też urojone , ropomacisza , guzy sytków etc ?? :cool1:
wybieraj teraz .........

ja rozumiem że sie matrwisz ,ale bez przesady !!!
Pies nie przestanie Cię kochać bo pies nie przestaje kochać !!!! to tylko ludzie tak potrafią nagle , pod byle pretekstem zmieniać uczucia !!!!!
Dominika wez no sie w garść !! Twóje wyzuty sumienia nie pomagają Szpilce wręcz przeciwnie dołując siebie BO DOŁUJESZ dołujesz i JĄ !!!
Myśl pozytywnie - przestań biadolić - zobacz ile suniek wyciachanych i szczęśliwych!!!
Widziałąś moją Lale ?? czy ona mnie przestała kochac ?? czy ona ma syndrom psa okaleczonego , nieszczęśliwego tylko dlatego że miała sterylke ???

Do góry głowa i bez takich mi tu :mad: :mad: :mad: optymizmu poprosze tu trochę ;)

Posted

dzwoniła nasza Pani Wet z zapytaniem czy my juz "PO" bo miało to być w tym tygodniu w pierwszym planie. Była pełna nerw czy nie zapomniała i w ogóle jak Szpileczka ale mi miło. Ide z lafiryndą jeszcze po porady w tym tygodniu do naszej Pani :loveu:

dziękuje Dziewczynki za słowa otuchy :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']dzwoniła nasza Pani Wet z zapytaniem czy my juz "PO" bo miało to być w tym tygodniu w pierwszym planie. Była pełna nerw czy nie zapomniała i w ogóle jak Szpileczka ale mi miło. Ide z lafiryndą jeszcze po porady w tym tygodniu do naszej Pani :loveu:

dziękuje Dziewczynki za słowa otuchy :loveu:no to ładnie z pania porozmawiaj , zrób potrzebne badanka a potem tylko ciach , fastryga i do domciu pod kocyk;)