Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dbsst napisał(a): Asiaczek wybieraj koleżanko fote :D o oooooo o 5 ciastek ;) "Powieszona Szpilka"! Chociaz chyba jeszcze dotyka paluszkami do ziemi, albo mi się tak wydaje... TOZ-ie, gdzie jesteś!? Pzdr. Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a): teraz już nie mam wątpliwości, że to twoja córka :evil_lol: Leona spacery to biegi dookoła domu :oops: i 5 minut na polu na kupę :oops: taaaaaaaaak to moja krew :cool3: :loveu: Asiaczek napisał(a):"Powieszona Szpilka"! Chociaz chyba jeszcze dotyka paluszkami do ziemi, albo mi się tak wydaje... TOZ-ie, gdzie jesteś!? Pzdr. hahha oki ogłaszam wszem i wobec ze Wisielec Szpilka jest Asiaczka :multi: :multi: Quote
Agga Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 CO ta szpila tak ramionkami wzrusza. Nie uczyłaś jej, że to nie ładnie. Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 no ni euczyłam ona nie uczona tylko rozpieszczona ;) to jeszcze takie foty z wczoraj i spadam Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hej! Dawno nie zagladalam (poprawie sie), ale tak wlasnie myslalam, ze znajde tu mistrzowskie foty i sie nie mylilam:loveu::loveu: A te fafluny jak jej lataja wokol mordy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dbsst napisał(a): ja chce Szpile:talker: ja chce Szpile :talker:ja chce Szpile:motz: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dbsst napisał(a): ogłaszam wszem i wobec ze Wisielec Szpilka jest Asiaczka :multi: :multi: Czuję się zaszczycona!!! Dzięki.:calus: Pzdr. Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 *luthien* napisał(a):ale skok:D:D:D I ta wielka atletyczna klata z cycuszkami:loveu: :lol: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 To moje zdjęcie, moje!!! Debe mi je ofiarowała!!! Super, co? Pzdr. Quote
Paula Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Czesc Dominika :multi: Szczesliwy szpilkowy pysio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hej! Dawno nie zagladalam (poprawie sie), ale tak wlasnie myslalam, ze znajde tu mistrzowskie foty i sie nie mylilam:loveu::loveu: A te fafluny jak jej lataja wokol mordy:evil_lol: oj bardzo dawno zaraz wezme Cie do raportu :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):ja chce Szpile:talker: ja chce Szpile :talker:ja chce Szpile:motz: a to weź se ja ;) Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Siostruniu gdzie jesteś tiu jestem Asiaczek napisał(a):Czuję się zaszczycona!!! Dzięki.:calus: Pzdr. ;) cała przyjemność po naszej stronie *luthien* napisał(a):ale skok:D:D:D haha ha bardzo śmieszne to skok kontrolowany ;) an3czka napisał(a):I ta wielka atletyczna klata z cycuszkami:loveu: :lol: hihihihi wielka klata ieści wielkie serce ;) Vectra napisał(a):hahahahahahahaha , umieram nie umieraj Asiaczek napisał(a):To moje zdjęcie, moje!!! Debe mi je ofiarowała!!! Super, co? Pzdr. hahha no i mamy dymex paula_z napisał(a):Czesc Dominika :multi: Szczesliwy szpilkowy pysio :loveu: :loveu: :loveu: czesc Paulinko niom szczęsliwe to psisko sobie troche pobiegało :multi: Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Cześc Dominika :multi: buhaha a co ją tak wyciągło i zgarbilo? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Dominika :multi: buhaha a co ją tak wyciągło i zgarbilo? :evil_lol:;)Domi robiła jej masazyk Quote
leemonca Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 piękne!!! Slim-Fast na odchudzanie :razz: Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Dominika :multi: buhaha a co ją tak wyciągło i zgarbilo? :evil_lol: siakos tak wyszło ze sie dziewczyna wyciagła Alicjarydzewska napisał(a):;)Domi robiła jej masazyk a no robie i to serio serio :cool3: leemonca napisał(a):piękne!!! Slim-Fast na odchudzanie :razz: dziękuje hahaha szkoda ze nie dzieli sie ze mna tym slim fastem :diabloti: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 dbsst napisał(a): a no robie i to serio serio :cool3: :ptrenujesz na Szpileczce żeby na mnie dobrze wyszło:loveu: Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ptrenujesz na Szpileczce żeby na mnie dobrze wyszło:loveu: a nawet żeby lepiej niż dobrze wyszło żeby tak superaśno wyszło zebyś nie chciała już nigdy odemnie wyjeżdzać :cool1: Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 a tu na dobranoc kilka zabaw ze świeczka w tle ;) Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ptrenujesz na Szpileczce żeby na mnie dobrze wyszło:loveu: i chcesz wyglądać jak Szpila?:crazyeye: :evil_lol: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hmmmmm, tutaj nie widze fotek bigosu, więc szukam dalej:cool1::cool1::cool1: Pewnie po bigosie to zostało wspomnienie??:razz::razz::razz:;););):diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ta nocna sesja ze świeczkami - bardzo, bardzo... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Asiaczek napisał(a):Ta nocna sesja ze świeczkami - bardzo, bardzo... Pzdr. boshe jaka Ty jesteś MIŁA biore sobie Ciebie do DOMU z całym dobytkiem NA ZAWSZE no prawie z całym dopytkiem jeden brodaty Pan zostaje na włościach :evil_lol: bigos napisał(a):Hmmmmm, tutaj nie widze fotek bigosu, więc szukam dalej:cool1::cool1::cool1: Pewnie po bigosie to zostało wspomnienie??:razz::razz::razz:;););):diabloti: bigos jeszcze jest zapraszam :cool3: Maga100 napisał(a):i chcesz wyglądać jak Szpila?:crazyeye: :evil_lol: złośliwa maupa :eviltong: Quote
Recommended Posts