dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 a tą fotę dedykuje sobie :cool1: Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nie bądź taka zachłanna! Daj coś koleżance... Pzdr. Quote
DORRAG Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Mira i Fiona [quote name='dbsst'] Moja Szpilunia:loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 haha Szpilosława boska :evil_lol: tiaaa skąd ja znam stan objedzenia i lepiących oczków - wczoraj specjalnie wracałam z wigilii szybko żeby sobie Harego Pottera obejrzeć w spokoju i kurna przespałam połowę :angryy: Wesołych Świąt :p Quote
Asiaczek Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Tia, to zastanawiające, jak te brzuszki mamuśkowe są pojemne. Mnie ta przyjemność czeka ok. 4-5 stycznia 2007 r. Pzdr. Quote
Agnes Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 czesc debe:multi::multi::multi::eviltong: nie bylo mnie kilka dni i znowu mam niezle zaleglosci:shake::lol: superowe zdjecia:multi::multi: szpilowe miny sa obledne:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 My z rewizytą... ale nie sposób przejrzeć Twej galerii za jednym razem. Będę sobie dozowała... A Szpila - świetny gumiastominiasty faflunek :cool3: To zdjęcie the best ;) Quote
Agga Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Szpileczko ty jestes niesamowita dziewczynka. Quote
Cimi Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Boska frisbowa dziewczyna :loveu: :loveu:. Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Asiaczek napisał(a):Nie bądź taka zachłanna! Daj coś koleżance... Pzdr. jak znajde coś godnego to dam słowo słowo :D DORRAG napisał(a):Wesołych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Mira i Fiona Moja Szpilunia dziękujemy dziewczyneczki :buzi: malawaszka napisał(a):haha Szpilosława boska tiaaa skąd ja znam stan objedzenia i lepiących oczków - wczoraj specjalnie wracałam z wigilii szybko żeby sobie Harego Pottera obejrzeć w spokoju i kurna przespałam połowę Wesołych Świąt hahhaha uwielbiam postanowienie obajrzenia czegoś w tv i zaśniecia przed pierwsza reklama KaRa_TC napisał(a):Boskie zdjecia:loveu: ale gremlin \dziękuje pogromco grmlinów :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Tia, to zastanawiające, jak te brzuszki mamuśkowe są pojemne. Mnie ta przyjemność czeka ok. 4-5 stycznia 2007 r. Pzdr. eee :razz: :cool3: Agnes napisał(a):czesc debe:multi: nie bylo mnie kilka dni i znowu mam niezle zaleglosci:shake::lol: superowe zdjecia szpilowe miny sa obledne:loveu: czesc Agnes jak miło Cię gościć w naszych skromnych progach bardzo dziękuje za łśowo uznania ;) Kate I Luka napisał(a):My z rewizytą... ale nie sposób przejrzeć Twej galerii za jednym razem. Będę sobie dozowała... A Szpila - świetny gumiastominiasty faflunek :cool3: To zdjęcie the best ;) o dzi kobieto daruj sobie przeglądanie tej galerii całej bo poznasz cała prawde o nas ;) a tak serio to tego jest strasznie dużo hahhaha boshe mój szpipopotam ukochany z zeszłego letniego czy wiosennego spaceru fot autorstwa Marcina :loveu: Agga napisał(a):Szpileczko ty jestes niesamowita dziewczynka. nio nie Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:bowskie foty hahah dziex Cimi napisał(a):Boska frisbowa dziewczyna :loveu: :loveu:. niom coraz lepiej jej idzie łapanie talerza :multi: Quote
Hanna R. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dominika, wzbudziłaś we mnie resztki drzemiącego sumienia . Nasze psy były dzisiaj na piętnastominutowych spacerach :oops: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dominika, wzbudziłaś we mnie resztki drzemiącego sumienia . Nasze psy były dzisiaj na piętnastominutowych spacerach :oops: czyli, że nie jestem taka najgorsza w sensie uf ;) fajne masz te resztki sumienia ;) Quote
e.v.a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 o qrcze foty :multi: ale wypas sloneczko w warszawce bylo:loveu: nie to co u nas bleeeee czesc Szpilkowe :multi: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 evaxon napisał(a):o qrcze foty :multi: ale wypas sloneczko w warszawce bylo:loveu: nie to co u nas bleeeee czesc Szpilkowe :multi: dzięki słonko było super tylko wiatr duży i w sumie zimno :shake: czesc ;) Asiaczek wybieraj koleżanko fote :D w podskokach do szkoly ja tylko przelotem uszy złuż :/ o oooooo o 5 ciastek ;) Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajedwabista Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 dealer napisał(a):u nas tez była pogoda do...bani... no to musisz sie do szpilowa przeprowadzić w takim razie u nas piękana pogoda prawie zawsze ;) dealer napisał(a)::multi: ooo raper znad Wisły:) hahhaha raczej traper ;) Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajedwabista dzięki bosko było zrobić ta fote zaraz po niej leżałam ze śmiechu na ziemi :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 dbsst napisał(a):no to musisz sie do szpilowa przeprowadzić w takim razie u nas piękana pogoda prawie zawsze ;) hahhaha raczej traper ;) dzięki bosko było zrobić ta fote zaraz po niej leżałam ze śmiechu na ziemi :evil_lol:u nas byś się od tarzania bardzo wybrudziła bo mokro i błotniście:razz: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 dbsst napisał(a): bosko było zrobić ta fote zaraz po niej leżałam ze śmiechu na ziemi :evil_lol: to dlatego było bosko ze leżałaś zaraz po?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 nie bo mój pies w spojrzeniu miał straszną litość do mnie a na pysku zastanowienie czemu mu głowe schowało w ramiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 teraz już nie mam wątpliwości, że to twoja córka :evil_lol: Leona spacery to biegi dookoła domu :oops: i 5 minut na polu na kupę :oops: Quote
Recommended Posts