PIKA Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='Vectra'] wpadasz na rogale ? :) a nie mozesz kurierem przeslac? :lol: [quote name='dbsst']Wszystkim odwiedzajacym nasza foto - blog ale fajowska :multi: Quote
Agnes Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale zajefana kartecka:-o:multi::multi::eviltong::p:cool3::lol::razz:;) Quote
Iza i Avanti Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kartecka Cud! A my również życzymy wszystkiego naj, naj, naj w nowym roczku! Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 karteczka zajefajna a życzenia idealne :loveu: hmm ja też coś musze upichcić z kapustką i grzybkami bo mi farsz z pierożków został....... moze jakieś krokieciki do jedzenia w sylwka :cool3: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):a nie mozesz kurierem przeslac? :lol: ale fajowska :multi: dzis sama próbuje zrobic rogaliki :cool1: dzieks :multi: Agnes napisał(a):ale zajefana kartecka:-o:multi::multi::eviltong::p:cool3::lol::razz:;) dzięks :loveu: [ quote=Iza i Avanti;2672871]Kartecka Cud! A my również życzymy wszystkiego naj, naj, naj w nowym roczku! dziękujemy za życzonka :multi: Gosiek napisał(a):karteczka zajefajna a życzenia idealne :loveu: hmm ja też coś musze upichcić z kapustką i grzybkami bo mi farsz z pierożków został....... moze jakieś krokieciki do jedzenia w sylwka :cool3: tak jak wspomniałam wiekopomna chwila nadeszła znowu podchodze do "ciasta" pewnie i tak nie wyjdzie ale co tam Ala chcąc nie chcac bedzie czuwać nad moim wypiekem ;) BO TO Z JEJ WINY mi sie kce rogalików:diabloti: :eviltong: ;) ale z checia na Sylwestrowe rogale i do Ciebie Gosiaczku polece ;) dzieki za docenienie wypocin ala talent ;) Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 zrobiłam dziś pod "bacznym okiem" a raczej gg-palcem Ali rogaliki :D wygladaja mniej więcej tak.............smakuja znacznie lepiej Quote
Paula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sliczna karteczka :multi: Wzajemnie :loveu: Wygladaja smakowicie :eating: Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='dbsst']zrobiłam dziś pod "bacznym okiem" a raczej gg-palcem Ali rogaliki :D wygladaja mniej więcej tak.............smakuja znacznie lepiej ach... jakie smakowite :loveu: i foty piekne..... kiedy mnie na szkolenie weźmiesz? Rogalików w Sylwka u mnie nie będzie ale na pewno cosik dobrego sie znajdzie... wiec wpadaj :cool1: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='paula_z'] 1. Sliczna karteczka :multi: Wzajemnie :loveu: 2. Wygladaja smakowicie :eating: 1. dziękuje i dziękuje za życzonka ;) [quote name='Vectra']o mniammmmmmmmm nooooooooooooooooo [quote name='Gosiek'] ..... kiedy mnie na szkolenie weźmiesz? na jakie szkolenie mam Cie wziąść chyba z gadania goopot ;) miszkaj bliżej to teleportuje sie na wyżerke ;) :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='dbsst'] A WYDAWAŁO mi się, że jestem przejedzona . I nic mnie już nie ruszy ... MYLIŁAM SIĘ !!! :eating: :eating: :eating: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A WYDAWAŁO mi się, że jestem przejedzona . I nic mnie już nie ruszy ... MYLIŁAM SIĘ !!! :eating: :eating: :eating: hahahahha to największy komplement ;) TZ włąśnie powiedział, że juz dośc zjadł zobaczył foty i poszedła po jeszcze :evil_lol: :evil_lol: sumujac coś Cie i mojego TZa łączy :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dbsst napisał(a): sumujac coś Cie i mojego TZa łączy :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A CO ??? :evil_lol: Dominika, zrobisz mi jakiś ładny banerek ? Bo mi się Twoje podobają. Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Dominika, zrobisz mi jakiś ładny banerek ? Bo mi się Twoje podobają. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: NO JACHA Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dbsst napisał(a): miszkaj bliżej to teleportuje sie na wyżerke ;) :evil_lol: ja mieszkam nabliżej to mogę zaraz wpaśc :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No to może Ala dałaby przepis na te pyszne rogaliki, co? Ja chętnie wypróbuję nowość... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):ja mieszkam nabliżej to mogę zaraz wpaśc :evil_lol: najbliżej mnie czy Gosi :cool3: jak chcesz wpaśc do mnie to sie pospiesz bo rogaliki hmmm znikaja w zastraszajacym tempie :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: NO JACHA No to plizzzzzzz :modla: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Asiaczek']No to może Ala dałaby przepis na te pyszne rogaliki, co? Ja chętnie wypróbuję nowość... Pzdr. mówisz i masz http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1312012&postcount=494 tu znajdziesz przepisik :multi: oki Haniu to ja Ci robie tylko podaj mi maila to Ci prześle jak cos zrobie zaraz się okaże czy mam wene :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Debe - skoopiowałam i w najbliższym czasie wypróbuję. A jakie Ty miałaś problemy z tymi rogalikami? Pzdr. Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dbsst napisał(a):najbliżej mnie czy Gosi :cool3: No chyba jasne jak słońce, ze bliżej ciebie :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :multi::multi::multi:Moja koffana Debe i jaka zdolniacha ;) cieszkam że rogaliczki smakują :p Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Debe - skoopiowałam i w najbliższym czasie wypróbuję. A jakie Ty miałaś problemy z tymi rogalikami? Pzdr. jaki ja miałam problem byłam cala w cieście, zadzwonił domofon musiałam otworzyć porzedpokój by ła cały w cieście wpadła kolega wiec i ona był cały w cieście ;) a tak wszystko było pod kontrola ;) [quote name='PIKA']No chyba jasne jak słońce, ze bliżej ciebie :evil_lol: hahha ano tak ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Moja koffana Debe i jaka zdolniacha ;) cieszkam że rogaliczki smakują :p pyyyyyyyyyyyyyyyyyszoty Quote
Patka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 powiem wam jestescie zoboczone ... ale to boskie zboczenie :cool3: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 brzuch mnie juz boli od tych rogalików :shake: moje wyciskane 7 poty wczoraj zostały zasłoniete rogalami z powidłami :shake: i jak tu byc piekna jak w mtv :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts