Maga100 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']jakby komplement :crazyeye: :p jakby :diabloti: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']jakby :diabloti: Quote
e.v.a Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] ooo to serduszko takie naczasie:evil_lol: jak by to zec..zimne niczym atmosfera dworna:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak ja się ciesze że mieszkam daleko od was :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Always Current Business Card - tak się nazywa program do tworzenia wizytówek. Ściągnęłam go z netu wieki temu. Linka nie mam.... Mam się cieszyć że mieszkam daleko czy nie ;):evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='dbsst'] CEŚĆ WAM cześć, cześć, jestem, bo pewnie się już martwiłaś :p Quote
dbsst Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']cześć, cześć, jestem, bo pewnie się już martwiłaś :p już obgryzałam paznokcie w zasadzie to juz sie zabrałam za palce i to wszystko dlatego ze sie martwiłam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='dbsst']już obgryzałam paznokcie w zasadzie to juz sie zabrałam za palce i to wszystko dlatego ze sie martwiłam :evil_lol: :evil_lol: no więc już się uspokój, przestać płakać i szykuj się na wycieczkę :p na letnich oponach :roflt: będzie fajnie! :bigok: Quote
dbsst Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']no więc już się uspokój, przestać płakać i szykuj się na wycieczkę :p na letnich oponach :roflt: będzie fajnie! :bigok: e to ja spiszę testament :roll: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='dbsst']e to ja spiszę testament :roll:zapisz mi w spadku Szpilkę i Emila ale najpierw zrób na nim dużo fot z wycieczki:evil_lol: Cześć moja sistersjo:p Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witaj samobójczyni :p Aleście wczoraj poszalały słownie ! Aż nie śmiałam sie wtracać ...:oops: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zapisz mi w spadku Szpilkę i Emila ale najpierw zrób na nim dużo fot z wycieczki:evil_lol: Cześć moja sistersjo:p to ja wezmę TZta Ciecia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...jak kaczyńscy wysokich :roflt: Quote
Gosiek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']no więc już się uspokój, przestać płakać i szykuj się na wycieczkę :p na letnich oponach :roflt: będzie fajnie! :bigok: [quote name='dbsst']e to ja spiszę testament :roll:ojejej to może lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 i jak tam materacyk kupiony? wygodny:cool3: Quote
Cola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Cześć baby zwariowane :lol: Jak to dobrze, że wynosze się na kilka lat 500 km od nich :evil_lol: Może przez ten czas znormalnieją, a może nawet się polubią :mdleje: mogiła i nie daj bozzzie do mnie przyjadą, bo mnie zwolnią :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Doberek dbsst! Dawno mnie tu nie było... Głębokie ukłony dla mojej guru... ;) Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']zapisz mi w spadku Szpilkę i Emila ale najpierw zrób na nim dużo fot z wycieczki:evil_lol: Cześć moja sistersjo:p czesc sister :D hahah fot zrobiłam kilka i o dziwo ŻYJE :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Witaj samobójczyni :p Aleście wczoraj poszalały słownie ! Aż nie śmiałam sie wtracać ...:oops: czesc Haniu hihihi tak mam zawsze na gg a przedwczoraj jakoś takoś przeniosło sie to na dg :roll: :lol: [quote name='malawaszka']to ja wezmę TZta Ciecia :evil_lol: a bierz go ;) [quote name='madzia i medor']Doberek:p Bry! :d [quote name='Gosiek']ojejej to może lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahha bardzo smieszne ;) [quote name='agabass']i jak tam materacyk kupiony? wygodny:cool3: kupiony wygodny ale bedzie za 2 tyg :placz: Tz sam pojechał po niego :loveu: [quote name='evaxon']czesc dziewczyny:cool3: Cesc [quote name='Cola']Cześć baby zwariowane :lol: Jak to dobrze, że wynosze się na kilka lat 500 km od nich :evil_lol: Może przez ten czas znormalnieją, a może nawet się polubią :mdleje: mogiła i nie daj bozzzie do mnie przyjadą, bo mnie zwolnią :shake: żartujesz sobie prawda my sie polubić HAHAHA [quote name='Iza i Avanti']Doberek dbsst! Dawno mnie tu nie było... Głębokie ukłony dla mojej guru... ;) Hej to prawda dawno Cie nie było ........... :oops: :oops: a to specjalnie dla niecierpliwej Magi Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 zaraz zwiewam do roboty więc bez opisów ta co przed zboczeńcem WCALE nie ucieka :evil_lol: Quote
Patka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jak zawsze super fotki w ruchu (kiedys tez sie dorobie dobrego aparatu :eviltong:) a na serio z przyjemnoscią sobie poogladał bo u nas o szaleństwach na razie zapominamy i sniegu tez nie mamy .... Quote
Iza i Avanti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Najpierw trochę poćwiczę.............. a później polecę........... Quote
Recommended Posts