Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka']Debe szukasz kostiumu na parapetówke??? :evil_lol: ten czarny jest boski :loveu: dokładnie tak jest :evil_lol: ja doradziłam Debe, zeby wystąpiła w lateksie :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']dokładnie tak jest :evil_lol: ja doradziłam Debe, zeby wystąpiła w lateksie :evil_lol: :pz pejczykiem czy bez :razz: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 jeja szukałam jakis fajnych butów a czuje sie zgorszona :shake: dzi kto sie w to wszystko ubiera :roll: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):jeja szukałam jakis fajnych butów a czuje sie zgorszona :shake: dzi kto sie w to wszystko ubiera :roll: jak to kto :D :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :D mrrrrrrr Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='dbsst']EEEEEEEEEEEEEEEEEEE dam linki bo zaglada tu młodziez :shake: http://www.allegro.pl/item139179057_leg_avenue_sex_wyjatkowe_body_z_dlugim_rekawem.html http://www.allegro.pl/item138160309_zmyslowa_britney.html No niezły komplecik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na żywo to nie koniecznie chciałabym to ogladać:diabloti: Quote
Gosiek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :lol::lol::lol: cześć wariatuńciu :buzi: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sistersjo ...a gdzie new collection:cool3: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cześc testerko :evil_lol: Masz ladne butki :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cześc Laseczki dzis opusciła mnie wena zaraz muszę spadac od kompa więc nawet nie bede sie skupiać ale.....................ale jeszcze wróce kiedys i......... was gustownie ubiore :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='dbsst']Cześc Laseczki dzis opusciła mnie wena zaraz muszę spadac od kompa więc nawet nie bede sie skupiać ale.....................ale jeszcze wróce kiedys i......... was gustownie ubiore :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to cieszkam ...z tego też ze nie tylko ja musze spadać od komputra :cool3: Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to cieszkam ...z tego też ze nie tylko ja musze spadać od komputra :cool3: hahhaha maupa bliźniacza maupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pz pejczykiem czy bez :razz: Zawsze z pejczykiem, pamiętaj pejczyk to podstawa. Muszę sie do czegoś przyznac, mam podwójne nazwisko- oba człony na literę S, czyli SS. Jak to niektóre wredne znajome mówią essesmanka-ale ulubiona:diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='dbsst']EEEEEEEEEEEEEEEEEEE dam linki bo zaglada tu młodziez :shake: http://www.allegro.pl/item139179057_leg_avenue_sex_wyjatkowe_body_z_dlugim_rekawem.html http://www.allegro.pl/item138160309_zmyslowa_britney.html a ja mówie ten biały, jakby sie okazało, ze ala nie bedzie chciała pozyczyc tych twoich różowych butów, to bedą ci pasowac do kostiumu :eviltong: Quote
bigos Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dbsst napisał(a):Cześc Laseczki dzis opusciła mnie wena zaraz muszę spadac od kompa więc nawet nie bede sie skupiać ale.....................ale jeszcze wróce kiedys i......... was gustownie ubiore :evil_lol: :evil_lol: Zaczynam się bać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):a ja mówie ten biały, jakby sie okazało, ze ala nie bedzie chciała pozyczyc tych twoich różowych butów, to bedą ci pasowac do kostiumu :eviltong: już myślałam, że Ty chcesz go pożyczyć :eviltong: majorka to sotre wyznanie ;) bigos nie ma czego dla Ciebie wynajde inny kolor :evil_lol: a oto kilka (nudnych) Szpilek :cool3: nowa piszcząca piłka = radośc życia :loveu: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ale ją dorwała, nawet metki nie odgryzła :diabloti: Quote
dbsst Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 hihihi ona nie ma czasu na takie goopoty ;) jak metka metki sie pozbyła jak juz sie wymęczyła i nacieszyła :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 myślałam, że metki się pozbyła jak już piłkę rozgryzła :megagrin: a fotki jak zwykle :thumbs: Quote
Vectra Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dominisiu dlaczego ty robisz takie zajebiste foty :placz::placz::placz: ja też kce umic takie robić :placz: :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Vectra napisał(a):Dominisiu dlaczego ty robisz takie zajebiste foty :placz::placz::placz: ja też kce umic takie robić :placz: :placz: :placz: Ewo nie znasz tego powiedzenia ze to APARAT ROBI ZDIECIA NIE FOTGRAF:diabloti: :evil_lol: a Szpila pewnie nie odrywa metki bo jak zniszczy ( przegryzie ) to idzie do sklepu i sie wykluca ze jej popsuta pilke sprzedali:evil_lol: czesc Debe:multi: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 sisters czy ty Szpili specjalnie dajesz zabawkę z cenówką żeby wiedziała ile cię kosztuje jej utrzymanie;) Quote
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No i nie musisz się chwalić, ze kupiłas psu nową zabawkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts