dbsst Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dziekuje moje Kochane a teraz coś z przd sekundy moja relaksacyjna zabawa światłem :D Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):dziekuje moje Kochane a teraz coś z przd sekundy moja relaksacyjna zabawa światłem :D te usteczka to ona chyba blyszczykiem musnela... tak sie blyszcza ;) Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 hihihihihihi moje wareczki na noc sie nie maluja ona tak ma ;) Dobranoc Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):hihihihihihi moje wareczki na noc sie nie maluja ona tak ma ;) Dobranoc a to przed czy po suszeniu? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):przed treaz myje z Wami zęby ;)psujesz statystyki ;) ostatnio w TV mowili, ze co 3 Polak myje zeby....raz w tygodniu :-o Quote
PIKA Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):przed treaz myje z Wami zęby ;) ciekawe co bedziesz myć z nami zaraz :evil_lol: Teklunia napisał(a):co 3 Polak myje zeby....raz w tygodniu :-o bo reszta nie ma co myć :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a): Debe ty nas rozpieszczasz:loveu: faflunku kochany ty pycholku niechno ja cie wytargam za uszka:loveu: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dbsst napisał(a):hihihihihihi moje wareczki na noc sie nie maluja ona tak ma ;) Dobranoc yupi , jak ja was dawno razem nie widziałam :multi: Quote
Hanna R. Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Rzadko bywam na DG :shake: Akle do Ciebie zawsze zagladam. Dziękuję za kunie. Były bombowe - zwłaszcza te ostatnie, Koty - piękne bezsprzecznie. A o Szlili - to po co wogóle gadać ! Ciebie całkujemy :buzi: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Rzadko bywam na DG :shake: Akle do Ciebie zawsze zagladam. Dziękuję za kunie. Były bombowe - zwłaszcza te ostatnie, Koty - piękne bezsprzecznie. A o Szlili - to po co wogóle gadać ! Ciebie całkujemy :buzi: Haniu dziekuje :buzi: cieszkam sie ze moja Czarna Mamba sie podoba a teraz porcja smiechu http://img96.imageshack.us/img96/6509/beztytuu8ag.png Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Ola_Kika napisał(a):Aaaaaa! Jaki kochany faflunek:loveu: :loveu: Debe fotki robisz coraz lepsze:loveu: Piękniste są, tylko chciałabym więcej:cool3: Super była seria z koteckiem, szczeniorkiem..cmentarzem...oczywiście najlepsza jest panna Szpilówna :lol: Wszystko bardzo się podoba :eviltong: A Szpilka jest śliczna, pięknie zbudowana:loveu: I ten pysio kochany:loveu: Pozdrawiamy :Rose: jaaaaaa :oops: :oops: :oops: :oops: sie zawsztydziłam DZIĘKUJE :buzi: :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
an3czka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):dziekuje moje Kochane a teraz coś z przd sekundy moja relaksacyjna zabawa światłem :D Debe cudnie. Uwielbiam takie zbliżenia psich twarzy!:multi: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 no pewnie ze tak ale ja czuwam nad wszystkim coby sie ta moja coora za bardzo nie rozmarzyla Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ddbsst napisał(a):no pewnie ze tak ale ja czuwam nad wszystkim coby sie ta moja coora za bardzo nie rozmarzyla ale fajniste;) /doszła fotka ?/ Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):no pewnie ze tak ale ja czuwam nad wszystkim coby sie ta moja coora za bardzo nie rozmarzyla o szesz Ty :-o fajne!!! :happy1: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 sprawdze Alu ale mam wene dziś jak ja wstane jutro do pracy aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa DZIEKUJE DOSZŁA ŚLICZNA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dZIEKUJE Alu :buzi: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):no pewnie ze tak ale ja czuwam nad wszystkim coby sie ta moja coora za bardzo nie rozmarzyla Debe przekrwione masz oczy. Nie sądzisz?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):dzis troszku inna spiaca Szpinakolada jakie cudne kolorki :loveu: a to bardzo ciekawe zdjątko :cool3: "brązowe oczęta" - taki tytuł foteczki? oj fajowe te zabawy grafiką prawda? Ale jeszcze duuużo przed nami... trzeba cyberfoto poczytać :cool1: może dziś sie wkońcu do tego zmobilizuję :lol: Quote
Recommended Posts