dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 dziekuje Wam Kochane jestescie moim POCIESZENIEM normalnie TZ mnie wykurzyl ale wrocilam HA HA HA kilka jeszcze fot ;) krwawa bestia maszer ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 ja leeeeeeeece podaj podaj na glowke ;) Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 maszer ;-) jaka dumna, ze umie na dwóch nogach chodzic :evil_lol: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Debe fotki rewelacyjne naprawde super ach ten Emil ach ta Szpilosława oby tak dalej Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Co za mina:crazyeye: Szpila jest tak umiesniona,ze az zyly jej widac:crazyeye: :crazyeye: Wow Quote
e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 fakt slicznie widac miesinie:D jej a jak by fajnie sie prezentowala z dlugim ogonkiem :cool3: bo te kikuty jakos mnie rozsmieszaja :lol: zawsze smiac misie chce jak widze jak Tigra macha "ogonkiem":evil_lol: Quote
Agga Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbbst kiedy ty ja nauczyłas chodzić na dwóch łapkach?:cool3: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agga napisał(a):dbbst kiedy ty ja nauczyłas chodzić na dwóch łapkach?:cool3::razz:teraz już wiemy po co Debe jeździ na te kursa do Poznania :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 i portreciki Zabek moj UKOCHANY ide focic Bagietke TELME bo wlasnie wpadla w odwiedziny :D Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='dbsst']i portreciki Zabek moj UKOCHANY O ja!!!! Aż się łezka w oku zakręciła. Słodziuchna!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cuuuuudne portreciki :loveu: i względem jakosci i modelki :loveu: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ja mam do poiwedzenia tylko jedno: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']ja mam do poiwedzenia tylko jedno: :klacz: :klacz: :klacz::razz: cóś małomówna jesteś :razz: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: cóś małomówna jesteś :razz: jak to ja :diabloti: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100'] [quote name='Alicjarydzewska']:razz: cóś małomówna jesteś :razz: jak to ja :diabloti: coś Ci sie pomylilo :diabloti: Quote
agbar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Ukłon w stronę fotografa:) piekne zdjęcia:) a Szpilunia.....hmmm jak wymysle lepsze okreslenia niz piekna, oszałamiająca , szalona, sliczna, doskonała,cudna faflunka to dopiszę. masz tam jeszcze cos w zanadrzu dla nas??:) Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']jak to ja :diabloti: :razz: coś mi się wierzyć nie chce :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']coś Ci sie pomylilo :diabloti: z całym szacunkiem, ale akurat TY nie możesz mi robić wyrzutów o gadulstwo :diabloti: :diabloti: :diabloti: Alicja, nie wierz JEJ! :eviltong: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']z całym szacunkiem, ale akurat TY nie możesz mi robić wyrzutów o gadulstwo :diabloti: :diabloti: :diabloti: A to czemu? :hmmmm: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']z całym szacunkiem, ale akurat TY nie możesz mi robić wyrzutów o gadulstwo :diabloti: :diabloti: :diabloti: Alicja, nie wierz JEJ! :eviltong: chyba po wizycie w Wawce będę mogła obiektywnie stwierdzić kto ma rację :razz: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']A to czemu? :hmmmm: :diabloti: zastanów się nad tym dogłębnie i przeanalizuj. W ciszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']chyba po wizycie w Wawce będę mogła obiektywnie stwierdzić kto ma rację :razz: A, to jak obiektywnie, to rację mam ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']zastanów się nad tym dogłębnie i przeanalizuj. W ciszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A, to jak obiektywnie, to rację mam ja :evil_lol: no tak czyli już nie mamy przyjeżdzać :angryy::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak czyli już nie mamy przyjeżdzać :angryy::evil_lol: Alicjo R., nadinterpretacja zaprowadzi cię kiedyś na manowce! :angryy: Quote
Recommended Posts