Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahaha wystarczy ze Was do jogurcikow zacheca to olbrzymi sukces medialny wiecej nam do szczescia nie potrzeba ;) :D
No tak... ale jogurtową gwiazdą DGM pozostanie :loveu:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Pysia napisał(a):
:lol: Ja właśnie Jogobelle kupiłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szpileczka potrafi zachęcić:lol:

:crazyeye: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ja to jednak chyba do potentatow jogurtowych napisze :evil_lol: :siara:

Posted

dbsst napisał(a):
:crazyeye: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ja to jednak chyba do potentatow jogurtowych napisze :evil_lol: :siara:

Koniecznie :lol: Moze choć jeden pies zarobi sam na siebie zamiast marnować wypłaty ludzkiego przyjaciela ;) Czas pomarnować zarobek Szpilki :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Koniecznie :lol: Moze choć jeden pies zarobi sam na siebie zamiast marnować wypłaty ludzkiego przyjaciela ;) Czas pomarnować zarobek Szpilki :evil_lol:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale bym zaszalala uuuu uuuu :evil_lol:

Posted

a oto moj wczorajszy spioch zdjeci atroche zniekrztalcone bo poslanie no coz do czystych nie nalezalo ...................dzies je wypralam wiec juz czystrze

Posted

Dominika ! Moja Aśka jest pod wrażeniem Twoich zdjęć ! Nie mam siły przekopywać kolejnych stron wstecz - pisałas o tym nie tak dawno, ale prosze Cię powtórz jakim aparatem jest Twój Emil. Wiem, że z rodziny Canonów - ale który ???

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dominika ! Moja Aśka jest pod wrażeniem Twoich zdjęć ! Nie mam siły przekopywać kolejnych stron wstecz - pisałas o tym nie tak dawno, ale prosze Cię powtórz jakim aparatem jest Twój Emil. Wiem, że z rodziny Canonów - ale który ??? hihihih Hania sie dokopała do Twojego imienia :lol:

Posted

hahahahah no i juz wzystko jasne znaczy moje tajemnicze imie ;)

Haniu canon 350d obiektyw 18-55 1:3.5-5.6 II (czyli obiektyw no coz ......ciemny maly ale moj ;))

bardzo sie ciesze ze Asi sie podobaja moje foty bo ja pieje z zachwytu do Jej fotek :D
wlasnie TZ maltretowalam B&w fotami z Waszej galerii ;)

a oto

Godzina Duchów

Posted

[quote name='dbsst']hahahahah no i juz wzystko jasne znaczy moje tajemnicze imie ;)

Godzina Duchów

no przeca pisze wyraźnie w Twoim katalogu w GG :p

hmmm bo wiesz czemu sprawdzałam czy aby imienia nie ujawniłaś w GG?
Bo tak sobie ostatnio pisałyśmy z Kasią od Tena ze jak sie kogoś zna i lubi to tak jakoś fajniej po imieniu pisać... chyba ze ten ktoś woli po nicku ;)

Godzina duchów fajowa... tez mi nieraz takie śmieszne fotki wychodzą... np z rzezroczstym Axlem :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']no przeca pisze wyraźnie w Twoim katalogu w GG :p

hmmm bo wiesz czemu sprawdzałam czy aby imienia nie ujawniłaś w GG?
Bo tak sobie ostatnio pisałyśmy z Kasią od Tena ze jak sie kogoś zna i lubi to tak jakoś fajniej po imieniu pisać... chyba ze ten ktoś woli po nicku ;)

Godzina duchów fajowa... tez mi nieraz takie śmieszne fotki wychodzą... np z rzezroczstym Axlem :crazyeye::evil_lol:
iiiiiiiiiiii ja nie mam nic na przeciw ;)

ale milo cholercia jasna spodnica ciasna ;)

a co do duchowych zdjec to mi ciagle wychodza kiedy nie maja a kiedy maja to nie kca hahahhahahaa

GOSIU

Posted

[quote name='dbsst']a oto moj wczorajszy spioch zdjeci atroche zniekrztalcone bo poslanie no coz do czystych nie nalezalo ...................dzies je wypralam wiec juz czystrze

No nie! Przegięcie:lol:
Zę niby pies sam się przykrył? Nie wierzę!:razz: