Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):hahahahaha wystarczy ze Was do jogurcikow zacheca to olbrzymi sukces medialny wiecej nam do szczescia nie potrzeba ;) :D No tak... ale jogurtową gwiazdą DGM pozostanie :loveu: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Gosiek napisał(a):No tak... ale jogurtową gwiazdą DGM pozostanie :loveu: normalnie mam Jogobelle hahaha Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):normalnie mam Jogobelle hahaha :lol: Ja właśnie Jogobelle kupiłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szpileczka potrafi zachęcić:lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a)::lol: Ja właśnie Jogobelle kupiłam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szpileczka potrafi zachęcić:lol: :crazyeye: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ja to jednak chyba do potentatow jogurtowych napisze :evil_lol: :siara: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: ja to jednak chyba do potentatow jogurtowych napisze :evil_lol: :siara: Koniecznie :lol: Moze choć jeden pies zarobi sam na siebie zamiast marnować wypłaty ludzkiego przyjaciela ;) Czas pomarnować zarobek Szpilki :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Pysia napisał(a):Koniecznie :lol: Moze choć jeden pies zarobi sam na siebie zamiast marnować wypłaty ludzkiego przyjaciela ;) Czas pomarnować zarobek Szpilki :evil_lol: uuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale bym zaszalala uuuu uuuu :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 a oto moj wczorajszy spioch zdjeci atroche zniekrztalcone bo poslanie no coz do czystych nie nalezalo ...................dzies je wypralam wiec juz czystrze Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Hihihi, ale ma szpila odlot:evil_lol::evil_lol:. Trzba ja zbadac alkomatem, ciekawe ile ma? I dlaczego az tyle?:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 no wlasnie Madziu zaczelo sie od tej dziwnej "czapeczki" ;) to pewnie po tym jogurcie Pysiu a jak Ty sie czujesz ;) Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bedzie wiecej fot? Bo czuje niedosyt:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 nio pan Malpa byl wczoraj caly czas przy Szpili noe ma mozgu z tej milosci chlopak :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] o Szpilek i pan Maup ;) Raczej Szpilunia i resztki pana małpki :lol::lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Magda_Miki napisał(a):Bedzie wiecej fot? Bo czuje niedosyt:evil_lol: hahahhaa po jugurtowej Szpili nie chyba ze teraz cos bedzie robic ;) Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 oj czepiacie sie.... teraz lezy pod doopskiem pan Malpa przystojniak Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dominika ! Moja Aśka jest pod wrażeniem Twoich zdjęć ! Nie mam siły przekopywać kolejnych stron wstecz - pisałas o tym nie tak dawno, ale prosze Cię powtórz jakim aparatem jest Twój Emil. Wiem, że z rodziny Canonów - ale który ??? Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dominika ! Moja Aśka jest pod wrażeniem Twoich zdjęć ! Nie mam siły przekopywać kolejnych stron wstecz - pisałas o tym nie tak dawno, ale prosze Cię powtórz jakim aparatem jest Twój Emil. Wiem, że z rodziny Canonów - ale który ??? hihihih Hania sie dokopała do Twojego imienia :lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 hahahahah no i juz wzystko jasne znaczy moje tajemnicze imie ;) Haniu canon 350d obiektyw 18-55 1:3.5-5.6 II (czyli obiektyw no coz ......ciemny maly ale moj ;)) bardzo sie ciesze ze Asi sie podobaja moje foty bo ja pieje z zachwytu do Jej fotek :D wlasnie TZ maltretowalam B&w fotami z Waszej galerii ;) a oto Godzina Duchów Quote
KaRa_ Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] Swietne,rewelacyjne:crazyeye: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Swietne,rewelacyjne:crazyeye: dziekuje meczylam sie nad nim i chcialam troszke cos innego ale ....... ;) Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']hahahahah no i juz wzystko jasne znaczy moje tajemnicze imie ;) Godzina Duchów no przeca pisze wyraźnie w Twoim katalogu w GG :p hmmm bo wiesz czemu sprawdzałam czy aby imienia nie ujawniłaś w GG? Bo tak sobie ostatnio pisałyśmy z Kasią od Tena ze jak sie kogoś zna i lubi to tak jakoś fajniej po imieniu pisać... chyba ze ten ktoś woli po nicku ;) Godzina duchów fajowa... tez mi nieraz takie śmieszne fotki wychodzą... np z rzezroczstym Axlem :crazyeye::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']no przeca pisze wyraźnie w Twoim katalogu w GG :p hmmm bo wiesz czemu sprawdzałam czy aby imienia nie ujawniłaś w GG? Bo tak sobie ostatnio pisałyśmy z Kasią od Tena ze jak sie kogoś zna i lubi to tak jakoś fajniej po imieniu pisać... chyba ze ten ktoś woli po nicku ;) Godzina duchów fajowa... tez mi nieraz takie śmieszne fotki wychodzą... np z rzezroczstym Axlem :crazyeye::evil_lol: iiiiiiiiiiii ja nie mam nic na przeciw ;) ale milo cholercia jasna spodnica ciasna ;) a co do duchowych zdjec to mi ciagle wychodza kiedy nie maja a kiedy maja to nie kca hahahhahahaa GOSIU Quote
Agga Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Szpilutek co porobiasz? O chroba ale mina:crazyeye: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']a oto moj wczorajszy spioch zdjeci atroche zniekrztalcone bo poslanie no coz do czystych nie nalezalo ...................dzies je wypralam wiec juz czystrze No nie! Przegięcie:lol: Zę niby pies sam się przykrył? Nie wierzę!:razz: Quote
Recommended Posts