Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Grawitacja nad tym razem z Lilith pracują :lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']ihhhhhhhhhhh mam dosc a jeszcze do konca nie jestem spakowana :( moj pies czasem nie spi ;) moja nieśpiaca księżniczka :loveu:Dbsst pora spać bo Sayma cię nie dobudzi :mad: Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 e to masz kupę czasu :) ale piękne fotki!!!!!!!!!!!!! Quote
mrowka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']mroweczko Ty mnie zawsze zawstydzasz :D FOR U :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O jejkuuuuu to dla mnie?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?! Boziuuuuuu dostałam zdjęcie Szpilusiiii jaaaaaaaaa :multi: :bigcool: :multi: :cool!: :multi: :sweetCyb: :multi: Te węgiełki kochane patrzą na mnie :multi: :iloveyou: DZIĘKUJĘ!!!!! :calus: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Patka napisał(a):Grawitacja nad tym razem z Lilith pracują :lol: hahahahhaha ciekawe czy sayma sie sama dobudzi ;) Patka wiesz co ja nie wiem czy wstane bo mi sie jechac nie kce ;) nie przestadzaj z tymi pieknymi ;) ja wlasnie wzdycham do Twoich :D mrowka ciesze sie ze sie podoba :D Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dbst no to sprawiedliwie ja do twoich Ty do moich :lol: Wpadnij do nas po drodze :razz: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Patka']Dbst no to sprawiedliwie ja do twoich Ty do moich :lol: Wpadnij do nas po drodze :razz: po drodze z bydgoszczy ale ja z Bydgosczy bede wyjezdzac ostatnim pociagiem do Wawki :( ale teraz pewnie bede jeszcze czesciej jezdzic w Wasze strony ;) Patka a to dla Ciebie rozne pozy czy wygodne czy mniej to i tak naj naj ;) Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 COLOR="Magenta"]Szpila jest poprostu przeboska !!!![[/COLOR] takkkk no mów szybko moze w końcu Lilith Cię w realu wycałuje i ja także :) Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Patka napisał(a):COLOR="Magenta"]Szpila jest poprostu przeboska !!!![ takkkk no mów szybko moze w końcu Lilith Cię w realu wycałuje i ja także :) teraz bede jezdzic do promotora pewnie czesciej ;) i pewnie tylko na "chwile" wiec wracajac czemu nie zachaczyc o Torun ;) ale teraz naprawde nie dam rady no i bede miec na plechach olecak z polowa chaty ktory bede musiala targac hahahahhahahaha dobra spadam :buzi: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='dbsst']no to do zobaczenia za TYDZIEN To papa :bye: :bigcry: Quote
KaRa_ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dbsst jesli do Poznania przyjezdzasz to daj znak, bo jesli bedziecie w tym Sieoslawiu no to bardzo blisko mnie, wiec moglby brat podjechac i Was wziasc do mnie;) Quote
agabass Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 no o co Debe nie będzie :placz: :placz: :placz: wracaj do nas szybko Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='dbsst']no to do zobaczenia za TYDZIEN tak zostały Nam tylko fotki :placz: Quote
mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Buuuuuuuuuuu i nie ma mojej Szpilci...:placz: Wracaaj Kochana...:placz: Quote
PiotrekJ Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mrowka napisał(a):Buuuuuuuuuuu i nie ma mojej Szpilci...:placz: Wracaaj Kochana...:placz: To niestety za tydzień dopiero :roll: :shake: :-( ... Quote
Agga Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :loveu: [quote name='dbsst']to zdjecie jest dla AGGI ktora dzielnie znosila te przeszczepy co wieczor na swoim ciele :D czytaj kolanach i ktora dzielnie znsila bezczelne wpychanie sie miedzy nia a PAYA :D AGGUS :D Ahhhh moja Szpilunia.:loveu: Dbsst ja mogłabym ja codziennie na kolankach mieć:p Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 hej Szpilciu , jak Ci tam bez Mamci :roll: Quote
PiotrekJ Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Debeściaczku, dość tego szwędania się po Poznaniach i Brzydgoszczach :mad: ... Wracaj do Nas szybko :roll: ;) ... Quote
Alicja Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 :multi:jeszcze2 dni i dziewczyny są z nami :multi: Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 agabass napisał(a):no o co Debe nie będzie :placz: :placz: :placz: wracaj do nas szybko:razz: chiba już niedługo Quote
PiotrekJ Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: chiba już niedługo Wieczorem dopiero będzie, albo jutro :roll: ... Quote
dbsst Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 JESTEM ale ZIIIIIIIIIIIIIIIIIMA brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Recommended Posts