agabass Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']Gom to już do akcji się szykuje mowisz ze przygotowania trwaja. to dobrze a jak sie szykuje wyciska cos na silowni czy zacisk szczek cwiczy :D zaciska odciska i ćwiczy Quote
daga10011 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):hihihi Dagus co sie stalo czemu takie oczka stawiasz :D hehehe nio Aga bardzo liczymy na Gomditora bo te walki wygladaja bardzo groznie :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Te nogi.... :fadein: Falka Exxxxccytująca ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Do przodu prawą łapke daj do przodu lewą łapke daj i potrząsnij nią bo przy buggi buggi buggi trzeba ładnie ruszać sie........... :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Aga hihihi ale jest rekinowy uscik pieknie wyrobiony :D :lol: Dagus nie tylko groznie wygladaja ale sa grozne niebezpieczne krew sie leje futro leci ;) :lol: Werona fajne nogi nie ;) moje nogi 8) prawie moje :D Alu noo pieknie spiewasz ja zawsze mowilam ze sie nadajesz do Mazowsza :D Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):Aga hihihi ale jest rekinowy uscik pieknie wyrobiony :D :lol: Dagus nie tylko groznie wygladaja ale sa grozne niebezpieczne krew sie leje futro leci ;) :lol: Werona fajne nogi nie ;) moje nogi 8) prawie moje :D Alu noo pieknie spiewasz ja zawsze mowilam ze sie nadajesz do Mazowsza :De to ty nie wiesz ze ja na festiwal Eurowizji się wybieram :wink: a jak teraz to do Sopotu pokonkurować z Piaskiem :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 daga10011 napisał(a):jak z Piaskiem to wygrasz :lol: no ba z nim to zadna konkurecja dla Ciebie Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):jak z Piaskiem to wygrasz :lol: no ba z nim to zadna konkurecja dla Ciebieno musowo 8) tylko jakby co to w smsach głosować na mnie :wink: /wiedziałam ,że z Piaskiem to mi pójdzie jak z nut :roll: / Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):jak z Piaskiem to wygrasz :lol: no ba z nim to zadna konkurecja dla Ciebieno musowo 8) tylko jakby co to w smsach głosować na mnie :wink: /wiedziałam ,że z Piaskiem to mi pójdzie jak z nut :roll: / cala pensje wtopie w Twoje zwyciestwo i zaskorniaki tez :D Quote
Koma Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 qrcze :o nielegalne walki ufocone :-? do TOZu z tym :roll: :lol: Szpila kulturystka że ho ho! ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):daga10011 napisał(a):jak z Piaskiem to wygrasz :lol: no ba z nim to zadna konkurecja dla Ciebieno musowo 8) tylko jakby co to w smsach głosować na mnie :wink: /wiedziałam ,że z Piaskiem to mi pójdzie jak z nut :roll: / cala pensje wtopie w Twoje zwyciestwo i zaskorniaki tez :Doj nie bądz tak rozrzutna :-? wystarczą te grube :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='Koma']qrcze :o nielegalne walki ufocone :-? do TOZu z tym :roll: :lol: Szpila kulturystka że ho ho! ;) raczej ze hi hi ;) :lol: Alu z tymi grubymi to moze byc gorzej 8) :wink: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Koma']qrcze :o nielegalne walki ufocone :-? do TOZu z tym :roll: :lol: Szpila kulturystka że ho ho! ;) raczej ze hi hi ;) :lol: Alu z tymi grubymi to moze byc gorzej 8) :wink:ale mogą być te z przedruku nocnego :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Koma']qrcze :o nielegalne walki ufocone :-? do TOZu z tym :roll: :lol: Szpila kulturystka że ho ho! ;) raczej ze hi hi ;) :lol: Alu z tymi grubymi to moze byc gorzej 8) :wink:ale mogą być te z przedruku nocnego :wink: ja jak te moga byc to spoko tylko wczoraj mi sie zasnelo i sa tylko po jednej stronie dukowane :lol: Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Koma']qrcze :o nielegalne walki ufocone :-? do TOZu z tym :roll: :lol: Szpila kulturystka że ho ho! ;) raczej ze hi hi ;) :lol: Alu z tymi grubymi to moze byc gorzej 8) :wink:ale mogą być te z przedruku nocnego :wink: ja jak te moga byc to spoko tylko wczoraj mi sie zasnelo i sa tylko po jednej stronie dukowane :lol:a to spoko zdążysz dodrukować :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 LAZY napisał(a):Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: hehehe teraz mozesz ja spokojnie przywiesc do stolycy i wystawic :D mowisz Alu to zaraz sie chyba za to zabiore ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: hehehe teraz mozesz ja spokojnie przywiesc do stolycy i wystawic :D mowisz Alu to zaraz sie chyba za to zabiore ;)spoko do rana wyschną :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: hehehe teraz mozesz ja spokojnie przywiesc do stolycy i wystawic :D mowisz Alu to zaraz sie chyba za to zabiore ;)spoko do rana wyschną :wink: o to i na bulke w pracy mi starczy ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: hehehe teraz mozesz ja spokojnie przywiesc do stolycy i wystawic :D mowisz Alu to zaraz sie chyba za to zabiore ;)spoko do rana wyschną :wink: o to i na bulke w pracy mi starczy ;)i serkiem se obłożysz :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):LAZY napisał(a):Ale extra reportaz z walki psów!!! P.S. Dobrze, dbsst ze przyznalas sei do organizacji takich walk..przynajmniej nie tylko moja psica tak zła... :wink: hehehe teraz mozesz ja spokojnie przywiesc do stolycy i wystawic :D mowisz Alu to zaraz sie chyba za to zabiore ;)spoko do rana wyschną :wink: o to i na bulke w pracy mi starczy ;)i serkiem se obłożysz :wink: ale wtedy to bedzie sms mniej na Ciebie to sie nie opyla 8) Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 a oto poszukiwani przestepcy stojacy za kwawymi walkami psow Wielkie Pluco (musialam Marcinowi pozyczyc Szpile bo on nie ma psa) oraz jego pies morderca Fafik Piekny Olo i jego prawa reka Pirania Wsciekly Pappoo i jego zolnierz Szybki jak Blyskawica Oraz Kebabozerca Wielki i Czrna Mamba jesli ktos z Panstwa ich widzial prosimy o powiadomienie odpowiednich sluzb pozadkowych. Ach Kebabozerca Wielki jest rowniez poszukiwana za natretne gadulstwo na pewnym bardzo szanowanym forum przez tego oto przestepce za kratki trafilo juz kilka niewinnych osob, naszczescie nasze sluzby szybko zareagowaly 8) ne ne ne ne ne ne zmienilam :D Quote
LAZY Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 No nie!!! Debest...teraz to przesadziłas!!! Buahahahha.... Toc to idealne podobienstwo...a ja padam ze smeichu!!! Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 :oops: no jakos tak wyszlo ponoc wlasciciel upodabnie sie do psa vzy na odwrot ;) mam nadzieje ze zaden mod nie wsadzi mnie za kratki bo jakos duze te porownania wyszly Quote
Recommended Posts