daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 ona nie spi,bo ma oczeta otwarte :lol: .och,to sa najslodsze pozycje psie-moje tez tak spia,i wtedy fafelki im opadaja :lol: :P Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 daga10011 napisał(a):ona nie spi,bo ma oczeta otwarte :lol: .och,to sa najslodsze pozycje psie-moje tez tak spia,i wtedy fafelki im opadaja :lol: :P no nie spi bo wie ze ja kce cos od niej i ze mam to czrne wstretne cos ;) Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 moje tez od razu oczy otwieraja jak chce uchwycic jak fafle opadaja i uzebienie widac :cry: :lol: i nie lubia aparatu :cry: Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 a to ostatnie foty dzis bo uderzam w kime ;) poplatane lapy :D i moje wary do buzania Quote
daga10011 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 ucaluj to sliczne pycho :D .a ja wybywam do 3-city :lol: .na jarmark i wystawe do sopotu :roll: z 3 wylinialymi miskami :cry: Quote
Magda-Amir Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 http://img259.imageshack.us/img259/9721/szpilka0256tk.jpg o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: ale ona dalej swieci pieknością i urodą swa że szkoda słów poprostu :D :D Quote
Koma Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: Quote
Magda-Amir Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: o no to nie jestem sama, jest nas dwie ! uff :lol: bo nibby te wakacje sa i czasu full ale ciagle mi go brak :roll: Quote
Koma Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Magda&Amir napisał(a):Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: o no to nie jestem sama, jest nas dwie ! uff :lol: bo nibby te wakacje sa i czasu full ale ciagle mi go brak :roll: no wakacje niby są... ale te dni jakos tak szybko mijają :( dopiero było zakończenie roku, a już niedługo początek :-? :lol: Quote
Magda-Amir Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: o no to nie jestem sama, jest nas dwie ! uff :lol: bo nibby te wakacje sa i czasu full ale ciagle mi go brak :roll: no wakacje niby są... ale te dni jakos tak szybko mijają :( dopiero było zakończenie roku, a już niedługo początek :-? :lol: dokładnie.. wakacje uciekają mi przez palce :-? za 2,5 tygodnia znw szkola... kurcze jak to leci (Koma jak moge spytac to do ktorej klasy idziesz? :wink: ) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='dbsst']a tak oto spi moj pies (tu lezy i patrzy co chce od niej ale przed kilkoma chwilami miala zamkniete galy ;) ) zdjecia nie sa do gory nogami ;) A ta ostatnia fota boska... :angel: Jak ten obcas to robi... A dlaczego Szpilka a nei obcas? Quote
Koma Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Magda&Amir'][quote name='Koma'][quote name='Magda&Amir'][quote name='Koma'][quote name='Magda&Amir']o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: o no to nie jestem sama, jest nas dwie ! uff :lol: bo nibby te wakacje sa i czasu full ale ciagle mi go brak :roll: no wakacje niby są... ale te dni jakos tak szybko mijają :( dopiero było zakończenie roku, a już niedługo początek :-? :lol: dokładnie.. wakacje uciekają mi przez palce :-? za 2,5 tygodnia znw szkola... kurcze jak to leci (Koma jak moge spytac to do ktorej klasy idziesz? :wink: ) teraz do liceum :lol: A Ty?? [quote name='dbsst'] :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Siostra Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 no, ciociu debe, trochę się zrehabilitowałaś tymi zdjęciami :wink: Są super! :D Śpiace boksery, ich pozycje i miny to w ogóle temat na poemat, mozna umrzeć ze śmiechu :lol: Quote
dbsst Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 [quote name='Siostra']no, ciociu debe, trochę się zrehabilitowałaś tymi zdjęciami :wink: Są super! :D to sie ciesze bo juz sie bojalam ze sie nigy nie wytaraskam z klopotow zdjeciowych ;) [quote name='Siostra']Śpiace boksery, ich pozycje i miny to w ogóle temat na poemat, mozna umrzeć ze śmiechu :lol: AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Werona bo obcas to rodzaj meski a t jest kobitka z krwi i z fafla ;) no Komka no Madzia minusiki zbieracie ;) i nie dlatego ze Was tu nie ma ale dlatego ze Was nie ma na Waszych galeriach 8) DAGA trzymam kciuki za wlochacze :D Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Szpileczka , nareszcie moje kochane psiuńki ma nowe foteczki :angel: Grzeczna Dbsst :wink: Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='dbsst']a bylas juz :o i jak i co ;) sorrka ze takie ciemne ale nie chce Szpili po oczach fleszem walic :-? a to moj zmeczone slodziak :D a to REWELACJA :calus: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jeju jakie swietne zdjęcia Szpili-trufelka :lol: Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ahhhh ...ohhhhh....ahhh.....moja ulubienica Szpilosława :calus: a tu jakos tak zesztywniała troszke :o dbsst czys ty ja przypadkiem w krochamlu nie zamoczyłas? 8) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Agga'] ahhhh ...ohhhhh....ahhh.....moja ulubienica Szpilosława :calus: a tu jakos tak zesztywniała troszke :o dbsst czys ty ja przypadkiem w krochamlu nie zamoczyłas? 8) :cunao: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 hahaha a ja co wieczor w krochmal wsadzam zeby miec swiety spokoj ;) ciesze sie kochane ze foty sie podobuja ;) Quote
Magda-Amir Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Koma napisał(a):Magda&Amir napisał(a):Koma napisał(a):[quote name='Magda&Amir']o jezuuu jak ja dawno do Szpiluni nie zaglądałam :oops: Ty a ja?? :oops: :oops: Ostatnio bardzo Szpile zaniedbałam :roll: :lol: o no to nie jestem sama, jest nas dwie ! uff :lol: bo nibby te wakacje sa i czasu full ale ciagle mi go brak :roll: no wakacje niby są... ale te dni jakos tak szybko mijają :( dopiero było zakończenie roku, a już niedługo początek :-? :lol: dokładnie.. wakacje uciekają mi przez palce :-? za 2,5 tygodnia znw szkola... kurcze jak to leci (Koma jak moge spytac to do ktorej klasy idziesz? :wink: ) teraz do liceum :lol: A Ty?? a ja do 3 gim :lol: ale za roczek tez do liceum pójde :lol: a ja chce nowe fotki Szpili debe !! :evilbat: :D Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 hehe mowisz i masz ;) wlasnie bylysmy na porannym spacerze :D tak sprawdzam czy wszystko na moim podworku jest oki :D ooo pani sasiadka ze schodkow zejsc nie moze dala sobie rade nie musze pomagac :D oooooooo byl tu jakis kolega Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 czas na powazna sprawe jak widac pileczka zawsze ze mna ;) eeee ty koles nie podgladaj :evil: Quote
Recommended Posts