dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka ciekawe z którym wczoraj piła a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny co to będzie Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze. A niech sprubuje to rozszarpię. hahahaha ale jak to Gomezowaty bedzie musial stoczyc boj o serce ze swoim bratem :D bedzie sie dzialo moze turniaj magiczny:D trzeba by zorganizwac :D Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka ciekawe z którym wczoraj piła a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny co to będzie Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze. A niech sprubuje to rozszarpię. hahahaha ale jak to Gomezowaty bedzie musial stoczyc boj o serce ze swoim bratem :D bedzie sie dzialo moze turniaj magiczny:D trzeba by zorganizwac :D Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 mówiłam, że mój poszkodowany będzie, bo nie mogę mu fotek na bieżąco robić :placz: :placz: :placz: z całą sympatią do wszystkich, ale...... agabass napisał(a):chyba imprezka była i dlatego globus pęka ciekawe z którym wczoraj piła a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny co to będzie Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze. myślałam, że umrę ze smiechu czytając to ech, Kara, spokojnie, ja tu widzę, że Szpilencja rozpuszczona 8) coś mi się zdaje, że Delta może być spokojna o swojego księcia :wink: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 no tak narobila smaka Ksieciem i go zabiera nam ;) Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 jeszcze nie zabieram....ale panna takie ma wzięcie...a Książę nie może na bieżąco konkurować :( a na marginesie-jak Ci idzie tłumaczenie TZowi, że zlot jest Ci do życia koniecznie niezbędny :evilbat: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 od dzis zaczynam na nowo ;) nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;) Quote
Alicja Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dbsst napisał(a):od dzis zaczynam na nowo ;) nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']od dzis zaczynam na nowo ;) nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol: hehehe oki ;) :D a Ty bedziesz z familia na zjezdzie :D no dobra to ja narazie spadam ;) ciao :D Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 To Szpila ma jeszcze jednego adoratora :lol: Mój mądry i do damy z kwiatami idzie :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a mój, biedak, juz nic nie wie..... tu Go nęcą, tam Go kuszą.....linie, gracja i powaby..... tylko skąd tu wiedzieć, KTÓRA KOCHA SZCZERZE ?????? to co?? pokocha która takiego rozrabiakę czy nie ?? to może ja jakis patyczek znajdę na prezent dla mej lubej :lol: taaaaaaaaaki jestem silny chłop :D Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Ka-Ka moja Deltunia kocha szczerze, aż nie może się na niego napatrzyć :lol: Ona taka mała,że na niego musi patrzyć w niebo :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no tak....jak Książę stanął na wysokości zadania, to faktycznie trzeba trochę głowę zadrzeć, żeby mu się w oczy spojrzeć 8) Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 ło hoh ho ho co tu sie dzieje Panowie sie Preza i Wyginaja a Madamme Szpila placze biedna bo jej serce do WASZYSTKICH nalezy ;) a ten jeden jednyny taki ciezki to wybor i ani jedzenie ani zabawy jej teraz w glowie coz za dylemat Quote
agabass Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka ciekawe z którym wczoraj piła a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny co to będzie Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze. A niech sprubuje to rozszarpię. hahahaha ale jak to Gomezowaty bedzie musial stoczyc boj o serce ze swoim bratem :D bedzie sie dzialo moze turniaj magiczny:D trzeba by zorganizwac :D Jak myślisz co zrobią mają 4 wyjścia: 1. Gomez pogoni Macza. 2. Maczo niespodziewanie wkroczy do akcji i po sprawie. 3. Dogadają się i podzielą. 4. Pójdą na browara. Pożyjemy zobaczymy Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 hehehe poczekamy zobaczymy czy naprawde darza miloscia moja Zlolze czy tylko tak mowia ;) Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 agabass napisał(a):4. Pójdą na browara. :hmmmm: U Prestona to całkiem prawdopodobne :oops: :wink: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a moze Szpila tak po kryjomu z kazdym?????? :lol: .bo faktycznie trudny wybor-panowie piekni a i dama piekna-jest o co powalczyc :lol: .moze niech pojda na tego browarka i jakos sie dogadaja co do godzin randkowych :lol: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Spike już z góry mówi,że godziny nocne mu pasują :lol: :lol: nawet już Szpile swoim nochalem próbuje wywęszyć Quote
Agga Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 dbsst jako wierna fanka SZPILOSŁAWY bardzo prosze o fotki wiecej fotek :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hihi....KaRa, widzę, że Cię dzisiaj wzięło na fotki w zbliżeniu fajniusie :fadein: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Spike ma madre oczeta :lol: .No Szpilkowa-masz twardy orzech do zgryzienia :lol: ..zaproponowalabym Dalego-ale az mi wstyd w takim towarzystwie :lol: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hihi...mądre-zwłaszcza, jak kombinuje, jak tu Szpilównę nawiedzić w środku nocy i sobie z panną pobaraszkować tak, żeby nikt nie zauważył :wink: Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 A Spike to mądrala, bo pierw podlizywał się Dbsst, żeby później starować do Szpili :lol: Quote
Recommended Posts