Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka
ciekawe z którym wczoraj piła
a wybór partnera trudny, bo każdy przystojny, umięśniony i cudny
co to będzie

Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze.

A niech sprubuje to rozszarpię.

hahahaha ale jak to Gomezowaty bedzie musial stoczyc boj o serce ze swoim bratem :D

bedzie sie dzialo moze turniaj magiczny:D trzeba by zorganizwac :D

Posted

[quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka
co to będzie

Gomez: Jak to co? Ja powiem. Wybierze mnie, bo nie ma takiej suczki na świecie która nie zakochałaby się w tych oczach. Jestem delikatny i czuły i spełniam wszystkie marzenia moich gorących suczek. A już mnie poznała i wiem, że tęskni i to mina globusowata to wspomnienia naszej letniej przygody. Sorki chłopcy ona już była moja hihihihi i raczej nikt się do niej nie dobierze.

hahahaha ale jak to Gomezowaty bedzie musial stoczyc boj o serce ze swoim bratem :D

Posted

mówiłam, że mój poszkodowany będzie, bo nie mogę mu fotek na bieżąco robić :placz: :placz: :placz:

z całą sympatią do wszystkich, ale......

agabass napisał(a):
chyba imprezka była i dlatego globus pęka
co to będzie

myślałam, że umrę ze smiechu czytając to

ech, Kara, spokojnie, ja tu widzę, że Szpilencja rozpuszczona 8) coś mi się zdaje, że Delta może być spokojna o swojego księcia :wink:

Posted

jeszcze nie zabieram....ale panna takie ma wzięcie...a Książę nie może na bieżąco konkurować :(

a na marginesie-jak Ci idzie tłumaczenie TZowi, że zlot jest Ci do życia koniecznie niezbędny :evilbat:

Posted

od dzis zaczynam na nowo ;)

nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)

Posted

dbsst napisał(a):
od dzis zaczynam na nowo ;)

nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)
nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']od dzis zaczynam na nowo ;)

nie widzielismy sie tydzien i nie mialam kiedy go nekac ale teraz z sila wodospadu na niego napre ;)nie zapomnij o Corega Tabs , żeby cię nie porwało :lol: :lol: :lol:

hehehe oki ;) :D a Ty bedziesz z familia na zjezdzie :D

no dobra to ja narazie spadam ;)

ciao :D

Posted

a mój, biedak, juz nic nie wie.....

tu Go nęcą, tam Go kuszą.....linie, gracja i powaby.....

tylko skąd tu wiedzieć, KTÓRA KOCHA SZCZERZE ??????

to co?? pokocha która takiego rozrabiakę czy nie ??

to może ja jakis patyczek znajdę na prezent dla mej lubej :lol:

taaaaaaaaaki jestem silny chłop :D

Posted

ło hoh ho ho co tu sie dzieje

Panowie sie Preza i Wyginaja a
Madamme Szpila placze biedna bo jej serce do WASZYSTKICH nalezy ;)

a ten jeden jednyny taki ciezki to wybor

i ani jedzenie ani zabawy jej teraz w glowie coz za dylemat

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='agabass']chyba imprezka była i dlatego globus pęka
co to będzie

Jak myślisz co zrobią mają 4 wyjścia:
1. Gomez pogoni Macza.
2. Maczo niespodziewanie wkroczy do akcji i po sprawie.
3. Dogadają się i podzielą.
4. Pójdą na browara.

Pożyjemy zobaczymy

Posted

a moze Szpila tak po kryjomu z kazdym?????? :lol: .bo faktycznie trudny wybor-panowie piekni a i dama piekna-jest o co powalczyc :lol: .moze niech pojda na tego browarka i jakos sie dogadaja co do godzin randkowych :lol:

Posted

hihi...mądre-zwłaszcza, jak kombinuje, jak tu Szpilównę nawiedzić w środku nocy i sobie z panną pobaraszkować tak, żeby nikt nie zauważył :wink: