KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Spike przyszedł prosić Szpile o łape :lol: Ale wy macie tymi TZtami o wszystko musicie się pytać :lol: Quote
Agga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dbsst co tak skromnie z foteczkami...a ru normalnie biuro matrymonialne sie robi :o :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Alicja, to Ty masz niesamowity dar przekonywania facetów do swoich racji. może jakieś kursy zorganizujesz :lol: malawaszka, nie strasz, bo będę musiała znaleźć chętnych, coby mi miejsce na werandzie w domku odstapili :lol: (to ja wtedy poproszę jeszcze o jakiegoś dużego puchatego psa do przytulania w zimne noce, bo inaczej swojego przywiozę :evilbat: ) KaRa...rozbroiłaś mnie tym krawatem :D:D:D Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Karolina :modla: nie no opulalam ekan rewelacja :D :angel: super czad komando :D Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Spike czy jestes pewny ze to mnie chcesz :D Agga no juz poprawiam sie ;) Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaKa-na naszej werandzie mozesz spac :lol: .I przytulic 3 puchate stwory-Gala ma taka mieciutka dluga siersc-ale koscista-na poduszke sie nie nadaje :-? . KaRa-ale czad :lol: .pies w krawacie :lol: .a gdzie Szpila??????Co ona na to???? :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='dbsst']Spike czy jestes pewny ze to mnie chcesz :D Agga no juz poprawiam sie ;) a no tu Szpila hahaha nie moge jaki gangsta :D :angel: och zawstydza mnie Towi urok :D Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Szpila na Twój widok chce mi się śpiewać... i pokochasz mnie??? Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 och zabawa pilka nie jest juz taka jak wczesniej juz nic nie jest takie samo Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Agga napisał(a):dbsst dzieki.... :angel: plosie :D Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 No to która się zapisuje do mnie na kursa.... :o lekcja 1 jak dojedziecie wszystkie do Morska /Daga autko usz mam :wink: / Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dbsst a gdzie jest Sayma, bo ja chcę fotki zobaczyć :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 no nie wiem ukrywa sie gdzies po katach i ja kce foty oblukac :evilbat: Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):Dbsst a gdzie jest Sayma, bo ja chcę fotki zobaczyć :evilbat: :lol:właśnie obiecane foty z owych Jankowic :roll: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 to wolamy S A Y M A gdzie TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 to wolamy S A Y M A gdzie TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 dbsst napisał(a):to wolamy S A Y M A gdzie TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAYMA wracawszy kom bek tu do nas tukej :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):to wolamy S A Y M A gdzie TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SAYMA wracawszy kom bek tu do nas tukej :lol: hahaha niemozliwa jestes SAYMA Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 hahahah to chyba telepatia juz od pół godziny staram się foty wkleić ale coś image szwankuje mi :roll: :-? :-? ale początki juz są :wink: :D Quote
sayma Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 KaRa_TC napisał(a):I o wilku mowa :D :wink: :wink: :D Quote
Alicja Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 sayma napisał(a):hahahah to chyba telepatia juz od pół godziny staram się foty wkleić ale coś image szwankuje mi :roll: :-? :-? ale początki juz są :wink: :Dmi też nie chodziło ,Agga tysz miała problemy :( Quote
Recommended Posts