Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :hmmmm: aż, to dopiero podstępna bestia...fiu fiu.... chylę czoła :modla: Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 a czym ?? że niby przegrał ?? eee.....ten welon był cudowny....napewno Szpilencja wciśnie go w grafik 8) choć na Spike'a niech uważa :lol: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 no ba-a moze Szpilka woli romantycznych :lol: Dbst-Ty sklonuj Szpile i po sprawie-kazdy kawaler bedzie mial Szpile :D Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Spike już ćwiczy, jakby mialo dojść do bójki o Szpile Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 mój niby też...... ale zasadniczo, to on dużo huku robi, ale powala masą 8) Quote
KaRa_ Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Mój to zwinny i mądry chłop dlatego masa i ostre ząbki są mu najmiej potrzebne, wystarczy rozumek i każdy pokonany :D Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 urok Prestonka polega na tym, że ta bestia rozumu ma za trzech.....aż sobie czasem myślę, że może posiadanie psa mniej...inteligentnego...też ma swoje plusy :wink: dobra, spadam spać...proszę mi tam dziecka nie dyskredytować w podbojach pod moją nieobecność :evilbat: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hoho-wirtualna walka zalet pomiedzy potencjalnymi mezami :o :o :o To ja dodam moze ze moj Dali moze najpiekniejszy nie jest ale za to tyz madry :lol: .Na PT najszybciej lapie wszytsko ze wszystkich psow 8) i jest rudy z czarna morda 8) -pasuje jak ulal :lol: Tylko glupio by wygladali razem,bo Szpila ma klate wieksza :lol: Quote
malawaszka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 hahah wariatki - jak wsszyscy to wszyscy - może Szpila woli statecznych starszych panów z charakterem?? Luna Bolutka chętnie odstąpi :lol: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 oj Szpila-widzisz kolejka sie ustawia-osiwiejesz biedna- taki wybor :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 malawaszka, ale czy Boluś nie będzie czuł się onieśmielony, mając u boku kobietę większą od niego ???? :lol: (chyba, że to tak dla dodania animuszu na starsze lata 8) ) Quote
samojed Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']mój niby też...... Niezły pracuś ;) :lol: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no ba! to są psy pracujące z krwi i kości :D (to jest Eksa, moja ukochana suńka z Palucha) Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Ka-ka']malawaszka, ale czy Boluś nie będzie czuł się onieśmielony, mając u boku kobietę większą od niego ???? :lol: (chyba, że to tak dla dodania animuszu na starsze lata 8) ) no co Ty?// przecież miniaturowe sznaucery myślą, że są olbrzymami :lol: Boluś się ostatnio zakochał w Seti - nowofunlandce Pysi :lol: w dodatku cięzarnej :lol: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Malawaszka, to moze on gdzies po kryjomu zrobil jej dzidzie, przed kastracja? :lol: :lol: :lol: Widac,ze Boluś lubi baby z krwi i kości :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka']hahah wariatki - jak wsszyscy to wszyscy - może Szpila woli statecznych starszych panów z charakterem?? Luna Bolutka chętnie odstąpi :lol: ta juz to widze jakby Luneta swego pana odstapila hahahaha oczy by biednej Szpili wykolala ;) Boshe co tu sie dzieje istna rewia panio czemu do mnie tak nie wala :-? :lol: Szpila lezy wlasnie pod stolem zatroskana i zmartwiona bo jej serce do SYSTKICH mknie :D kochliwa baba ;) hahaha jaki malutenki patysio ;) :D Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 malawaszka, ciekawe, jak wyglądają nowofunlandy z brodą 8) dbsst, nie masz tak rozkosznie spłaszczonej facjatki, ot co :wink: a patyczek?? tiaaaa.....taki maleńki :wink: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 nio patyczek taki ciupek zapaleczka ;) no to od dzis raz dziennie wale nosem w sciane ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Dbsst dawaj zdjęcia Szpili, bo Spike jej szuka i jej znaleść nie może... Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 jak pieknie sie moj maluni wystawil ;) wiecie ze zapasy zdjeciowe topnieja w zastraszajacym tepie :-? ale juz nurkuje i szukam czegos ;) Quote
Recommended Posts