Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

a czym ?? że niby przegrał ?? eee.....ten welon był cudowny....napewno Szpilencja wciśnie go w grafik 8) choć na Spike'a niech uważa :lol:

Posted

urok Prestonka polega na tym, że ta bestia rozumu ma za trzech.....aż sobie czasem myślę, że może posiadanie psa mniej...inteligentnego...też ma swoje plusy :wink:

dobra, spadam spać...proszę mi tam dziecka nie dyskredytować w podbojach pod moją nieobecność :evilbat:

Posted

hoho-wirtualna walka zalet pomiedzy potencjalnymi mezami :o :o :o To ja dodam moze ze moj Dali moze najpiekniejszy nie jest ale za to tyz madry :lol: .Na PT najszybciej lapie wszytsko ze wszystkich psow 8) i jest rudy z czarna morda 8) -pasuje jak ulal :lol: Tylko glupio by wygladali razem,bo Szpila ma klate wieksza :lol:

Posted

malawaszka, ale czy Boluś nie będzie czuł się onieśmielony, mając u boku kobietę większą od niego ???? :lol: (chyba, że to tak dla dodania animuszu na starsze lata 8) )

Posted

[quote name='Ka-ka']malawaszka, ale czy Boluś nie będzie czuł się onieśmielony, mając u boku kobietę większą od niego ???? :lol: (chyba, że to tak dla dodania animuszu na starsze lata 8) )

no co Ty?// przecież miniaturowe sznaucery myślą, że są olbrzymami :lol: Boluś się ostatnio zakochał w Seti - nowofunlandce Pysi :lol: w dodatku cięzarnej :lol:

Posted

Malawaszka, to moze on gdzies po kryjomu zrobil jej dzidzie, przed kastracja? :lol: :lol: :lol: Widac,ze Boluś lubi baby z krwi i kości :lol: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah wariatki - jak wsszyscy to wszyscy - może Szpila woli statecznych starszych panów z charakterem?? Luna Bolutka chętnie odstąpi :lol:

ta juz to widze jakby Luneta swego pana odstapila hahahaha oczy by biednej Szpili wykolala ;)

Boshe co tu sie dzieje istna rewia panio

czemu do mnie tak nie wala :-? :lol:

Szpila lezy wlasnie pod stolem zatroskana i zmartwiona bo jej serce do SYSTKICH mknie :D kochliwa baba ;)

hahaha jaki malutenki patysio ;) :D

Posted

malawaszka, ciekawe, jak wyglądają nowofunlandy z brodą 8)

dbsst, nie masz tak rozkosznie spłaszczonej facjatki, ot co :wink:

a patyczek?? tiaaaa.....taki maleńki :wink:

Posted

jak pieknie sie moj maluni wystawil ;)

wiecie ze zapasy zdjeciowe topnieja w zastraszajacym tepie :-?

ale juz nurkuje i szukam czegos ;)