Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']o nie tylko nie to on teraz nie zna litości :shake::evil_lol:

Dziś sobie poczytałam Mickiewicza potem lookneła Pana Tadeusza i doszłam do wniosku, że ten pan nie do końca mi lezy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zgrzeszyłam teraz strasznie hahahaha ale to przez to,że chodziłam do szkoły im. Mickiewicza i to powoduje mój uraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wiesz co ile można leżeć :roll: półtoratygodnia to jakby za długo :roll: i wszystko pod nos - eee eee tak mi się nie podoba po to mam nózki i rączki żeby z nich kożystać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witam w ten doniosły dzien odzywskania Niepodległosci przez Polskę to juz 91 lat od tamtych pamiętnych chwil - tyle samo miała niepodległa II Rzecz Pospolita

chcę zobaczyć R. który nie zna litości :evil_lol: który jest bezlitosny dla Ciebie :eviltong:

teraz rozumiem Twoją traumę :evil_lol:

tak tak...korzystaj :p ale powoli....bo niedługo to wskoczysz na wysokie obroty :evil_lol: i nie będziesz wiedziała jaki jest dzień tygodnia :evil_lol::evil_lol:

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Debestko, Mickiewicz cię nie zachwyca???!!! :crazyeye: To na pewno przez hormony, co też ta ciąża robi z człowieka :shake:

Ale tak zachęcająco piszecie o tej czkawce... :cool3:

Posted

[quote name='Cola']chcę zobaczyć R. który nie zna litości :evil_lol: który jest bezlitosny dla Ciebie :eviltong:

kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol:
[quote name='Cola']
teraz rozumiem Twoją traumę :evil_lol:
trauma się pogłębia :roll:
[quote name='Cola']
tak tak...korzystaj :p ale powoli....bo niedługo to wskoczysz na wysokie obroty :evil_lol: i nie będziesz wiedziała jaki jest dzień tygodnia :evil_lol::evil_lol:

a daj spokój wole latać niż leżeć :eviltong:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hop hooop....jest tu kto?:roll:[/FONT]

jest tu mały hipopotam :cool3:

[quote name='asher']Debestko, Mickiewicz cię nie zachwyca???!!! :crazyeye: To na pewno przez hormony, co też ta ciąża robi z człowieka :shake:

Ale tak zachęcająco piszecie o tej czkawce... :cool3:

ha ha ha wiedziałam, że jak się przyznam do Mickiewicza to podpadnę na amen hahaha

Asherko nie wiem o co Ci kaman ale wierz mi to czkawka małego człowieka nie żadna pijacka ------- a szkoda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mamy złożone łózeczko :loveu:
mamy zrobione 1 z 5 prasowań :loveu:
mamy zrobione 4 z 5 prań :loveu:

i to wszystko robi TZ :shake::placz:
miejsce psa w sypialnie został zajęty łózeczkiem biedna mała Szpilka nie ma swojego miejsca i musi spać w MOIM łóżku :evil_lol:
ale naprawdę miała nie tęgą minę :shake:
Komoda jest niesamowita wkładam wkładam wkładam i........................i mam miejce :multi:

szukam posłania dla psa coś możecie polecić :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Póki Jaśka nie ma to moze spać w łóżeczku :p[/FONT]
dziś już z nią gadałam na ten temat jak tylko wlezie mi do wyrka to :mad::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol:

:evil_lol: i dobrze...ja musiałam leżeć prawie dwa dni...jestem wykończona - chyba mam adhd :evil_lol:

dbsst napisał(a):
a daj spokój wole latać niż leżeć :eviltong:

co kto lubi...ja w życiu codziennym wolę jednak chodzić :eviltong:

dbsst napisał(a):
Asherko nie wiem o co Ci kaman ale wierz mi to czkawka małego człowieka nie żadna pijacka ------- a szkoda :evil_lol::evil_lol:

czkawki są fajne :evil_lol: szczególnie rano...ty chcesz jeszcze spać a tu brzuch ci skacze :evil_lol:

dbsst napisał(a):
Mamy złożone łózeczko :loveu:
mamy zrobione 1 z 5 prasowań :loveu:
mamy zrobione 4 z 5 prań :loveu:

i to wszystko robi TZ :shake::placz:

nasze łóżeczko jeszcze nie - najpierw musi dojechać, a potem hmmm pewnie będę musiała je pomalować za pomocą męża :eviltong:
pranie i prasowanie jeszcze na mnie czeka :roll: czeka cała całkiem niemała torba ciuszków
i pewnie to wszystko będę robiła ja :diabloti: nie dam sobie odebrać tej przyjemności :evil_lol:

dbsst napisał(a):
dziś już z nią gadałam na ten temat jak tylko wlezie mi do wyrka to :mad::evil_lol:

pewnie nowe posłanie załatwi sprawę :p przynajmniej na Jokera podziałało

Posted

[quote name='dbsst']kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol:

potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti:
Co za dom, co za patologia :diabloti:

Posted

[FONT=Times New Roman][quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti:
[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Co za dom, co za patologia :diabloti:[/FONT]

:shake:...co to za dom ...i ja tam mam jechać :crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='Cola']:evil_lol: i dobrze...ja musiałam leżeć prawie dwa dni...jestem wykończona - chyba mam adhd :evil_lol:
nie denerwuj mnie dziś myślałam, że znosu będę uziemiona, wczoraj posiedziałam dzisiaj powieszałam pranie i było gorąco :shake::placz:

[quote name='Cola']

co kto lubi...ja w życiu codziennym wolę jednak chodzić :eviltong:

chodzenie jest nudne :diabloti:

[quote name='Cola']
nasze łóżeczko jeszcze nie - najpierw musi dojechać, a potem hmmm pewnie będę musiała je pomalować za pomocą męża :eviltong:
pranie i prasowanie jeszcze na mnie czeka :roll: czeka cała całkiem niemała torba ciuszków
i pewnie to wszystko będę robiła ja :diabloti: nie dam sobie odebrać tej przyjemności :evil_lol:

jakby nie ostatnie moje polegiwania to miałam plan wszystko rozkładać w grudniu niestety plan planem a natura naturą :diabloti:
z perspektywy ubranek, które są wszędzie nawet miło prasuje się zdalnie :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:bez serca [/FONT]

bez :cool3:

[quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti:

to zjawisko nad naturalne ale zupełnie przyjemne - szczególnie jak dziś zamówiłam sobie lody z mca i po 15 min je miałam :p

[quote name='Alicja'][FONT=Times New Roman][/FONT]

[/FONT]

a jak zobacz patologię zobacz :diabloti:

Posted

Witamy słonecznie :multi: i chyba z dobrym, wyspanym humorem :cool3:

[quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti:

jeszcze chwila i przestanie skakać :diabloti: ...a potem będzie uciekał z domu pod pretekstem pracy :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Times New Roman][/FONT]

[/FONT]

:shake: to strasznie ;) fajne :p

[quote name='dbsst']nie denerwuj mnie dziś myślałam, że znosu będę uziemiona, wczoraj posiedziałam dzisiaj powieszałam pranie i było gorąco :shake::placz:

:shake: jak tak możesz robić :mad: proszę mnie więcej nie stresować, bo urodzę wcześniej i syn będzie znerwicowany :roll:

[quote name='dbsst']chodzenie jest nudne :diabloti:

no fakt :evil_lol: jak zobaczyłam w środę konie...to :placz: :placz: ja też chcę pojeździć i pogalopować po jakimś lesie :loveu:

[quote name='dbsst']jakby nie ostatnie moje polegiwania to miałam plan wszystko rozkładać w grudniu niestety plan planem a natura naturą :diabloti:
z perspektywy ubranek, które są wszędzie nawet miło prasuje się zdalnie :evil_lol:

znając życie :roll: to ja zacznę wszystko kompletować, prać, prasować w styczniu...babcie pewnie dadzą nam prezenty pod choinkę dla wnusia :diabloti:

[quote name='dbsst']to zjawisko nad naturalne ale zupełnie przyjemne - szczególnie jak dziś zamówiłam sobie lody z mca i po 15 min je miałam :p

to się nazywa expresowa dostawa :p lubię takich szybkich kurierów :evil_lol:

Posted

Cola napisał(a):

znając życie :roll: to ja zacznę wszystko kompletować, prać, prasować w styczniu...babcie pewnie dadzą nam prezenty pod choinkę dla wnusia :diabloti:

Cola rób to już teraz :evil_lol::shake:
odwołuje komoda jest za mała a karton nie chce się opróżnić TZ znowu prasował 1,5h i ciągle wygląda jakby nic nie robił cały dzien za to w komodzie zaczyna się robić ciasno :shake:
po co małemu dziecku tyle rzeczy :roll:

Dziś ja poprasuje już mam pomysł jak to zrobię, żal mi chłopaka :shake:

a dzien jak dzien dyrygowanie i jak Tz nie patrzył trochę sprzątania :diabloti:

o o wilku mowa idzie jedzonko :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']Cola rób to już teraz :evil_lol::shake:

wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1:
Ja też wszystko miałam przygotowane wcześniej i dobrze, bo potem okazało się, ze muszę jak ta wyżej :cool1: Czyli szpital, leżenie i zero jakiejkolwiek aktywności :cool1::cool1::cool1:

A kiedy kupisz wózek? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
Cola rób to już teraz :evil_lol::shake:

po co małemu dziecku tyle rzeczy :roll:

o o wilku mowa idzie jedzonko :cool3:

ale po co już teraz :hmmmm: wirtualnie jest trochę skompletowane :grins:
Junior dostanie łóżeczko i przewijak po swojej kuzynce Hani...może też i inne gadżety (Hania całkiem prawdopodnie wyleci z rodzicami z Polski, a ma sporo rzeczy :p ).....ubranka dostanie po swoim 5-cio m-cznym kuzynie Igorze :p Kilka rzeczy dla malucha już mam w domku :p ...babcie też coś szykują :p więc nie mam co się spieszyć z kompletowaniem....aha jeszcze ciocia prawdopodobnie da mi dwa wielkie wooooory ciuchów
Tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę?? :niewiem:

Też się zastanawiam po co tyle tych rzeczy :hmmmm:

Moje jedzonko jeszcze jest na gazie :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1:
Ja też wszystko miałam przygotowane wcześniej i dobrze, bo potem okazało się, ze muszę jak ta wyżej :cool1: Czyli szpital, leżenie i zero jakiejkolwiek aktywności :cool1::cool1::cool1:

A kiedy kupisz wózek? :diabloti::diabloti::diabloti:

ja nie mam zamiaru leżeć..ani w szpitalu przedwcześnie ani przymusowo w domu :shake: jest dobrze i tak zostanie :diabloti: jak by co to jest mąż i mamusie :p i przyszła chrzestna pod ręką :evil_lol:
a wózek niedługo zostanie wybrany w sklepie, model zostanie zapisany na karteczce :diabloti: i po przyjściu malucha na świat zostanie zakupany przez dumnego tatusia :cool3: znając życie to babcia wejdzie w akcję :evil_lol: przypędzi do szpitala i poustawia wszystkich po kątach (lekarzem w końcu jest :p)...a po wszystkim zabierze mojego męża na zakupy :evil_lol: i jak wpadnie do sklepu, to...dobrze, że będę daleko od tego wszystkiego :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chyba koniec świata TY sę ze mną zgadzasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cola powiem tak całe szczęście w nieszczęściu się stało!!!! jakbym tak jak planowałam zabrała się za pranie - prasowanie układane- segregowanie w grudniu dokładnie między świętami a sylwestrem to popełniłabym samobójstwo :lol::lol::lol::lol:
nie mówię już teraz ale w grudniu jesli musisz prać i prasować to zacznij od tego :evil_lol::evil_lol: daj spokój ja dziś przejełam pałeczkę i jestem w szoku bo to już 3 godzina prasowania a pudło się napełnia jak ja tylko wynoszę rzeczy do układania :evil_lol::evil_lol:
jak będe miała sprzęta to zrobię chyba zdjęcie tej furze upchanej w komodzie :evil_lol:
(ja piorę i prasuje bo lerały te rzeczy w pudłach torbach i się kurzyły mimo, że dostałam czyste - chyba, że zarządzisz żeby ci przynieśli wszystko wypachnionę niedługo przed wkładaniem do szafy :cool1:)

no i jak skończę to to szykuje torbe do szpitala dla Jaśka (zaczynamy się zastanawiać czt to nie imie robocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i dla mnie oraz wyprawkę na wyjście bo TZ pogubił się przy siedemsetnej bluzie z kapturem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

spadam dalej prasować :multi:

Posted

[FONT=Arial]Kuba urodził się we wrześniu , a ja już w lipcu miałam zrobiony kącik : łóżeczko , wózek , ciuchy , pieluchy (wtedy stara dobra tetra)... nie znasz dnia ani godziny ... ja to zawsze twierdze że licho nie śpi :diabloti: i cza je przechytrzyć :evil_lol:.
Co do ilości ciuchów ... i komody ....jest jeden sposób ....druga komoda
[/FONT] :roflt:

Posted

Ja jednak zostawię sobie to pranie i prasowanie na początek grudnia, i zapakowanie tego wszystkiego w worki i oklejanie taśmą, żeby się nie kurzyło :diabloti: ...a to co dostanę od cioci będzie wyprane i wyprasowane i na pewno posegregowane :diabloti:
torby pomału się kompletują :roll: sexi koszulki do szpitala są, szlafroczek itd. :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Kuba urodził się we wrześniu , a ja już w lipcu miałam zrobiony kącik : łóżeczko , wózek , ciuchy , pieluchy (wtedy stara dobra tetra)... nie znasz dnia ani godziny ... ja to zawsze twierdze że licho nie śpi i cza je przechytrzyć .
Co do ilości ciuchów ... i komody ....jest jeden sposób ....druga komoda
[/FONT]

tak ponoć nie popularne pieluchy z tetry mam ich kolejne miliony są wszędzie własnie przerabiam je na szmatki :evil_lol:

[quote name='Cola']Ja jednak zostawię sobie to pranie i prasowanie na początek grudnia, i zapakowanie tego wszystkiego w worki i oklejanie taśmą, żeby się nie kurzyło ...a to co dostanę od cioci będzie wyprane i wyprasowane i na pewno posegregowane
torby pomału się kompletują sexi koszulki do szpitala są, szlafroczek itd.

grudzień to dobry czas jak rodzisz w lutym :p

prawie skończyłam czyli zostały jeszcze skarpetki do pary czapeczki i chyba dwie pary śpiochów.
Wszystko upchane nogą w komodzie :evil_lol::evil_lol:
no i do prania tetry, pościel, podkłady (kiedy one przyjdą), prześcieradła i wsio chyba :evil_lol:

ale szczerze to strasznie przyjemne to pranie i prasowanie, ciuszki są takie małe i takie fajne i tak sobie wyobrażam jak ja go tam wepchnę :evil_lol::evil_lol:
to niesamowite, że będzie taki malusi :p
przewijak leży na łóżeczku jeszcze zafoliowany i nie przykręcony ale jest :p
no i teraz zostało tylko powiedzieć Babciom co nam braknie ( w zasadzie już nic ale..............)
jest git teraz założę się że przenoszę i urodzę w kwietniu :diabloti::evil_lol::evil_lol:
i nic m się nie przyda :evil_lol::evil_lol:

po co ja mu tyle butów zamówiłam :roll::roll:
no i po co mu tyle czepek :roll::roll::roll:
i czy on naprawdę będzie mieć taka małą dupinę, że się zmieści w new borny :roll:
bosh od środy kompletuje moja torbę do szpitala - będe przy aptece to kupie z porady Magdy W. tena lady :diabloti: tylko ile paczek bo ostatnio przeżyłam szok, że koleżance poszło 6 paczek :crazyeye:
no i podkłady pod dupsko o rany i dla małego do przewijania CZY TO SIE KIEDYS SKOŃCZY!!!
OSOBY NIE ZORGANIZOWANE NIE POWINNY MIEĆ DZIECI- mam na mysli siebie :roll::evil_lol:

popadam w panikę - czuję sie jak alicja w krainie czarów :placz::diabloti:
a myślałam, że mam wszystko pod kontrolą :roll:
czy tak teraz bedzie wyglądac moje życie :cool1::evil_lol:

rewelacja :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst'] (zaczynamy się zastanawiać czt to nie imie robocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

tylko nie Tadeusz, nie Tadeusz! :shock:

[quote name='dbsst'] tylko ile paczek bo ostatnio przeżyłam szok, że koleżance poszło 6 paczek :crazyeye:

a ona urodziła pułk wojska od razu? :crazyeye:
Mnie wystraczył0 1,5 :cool1:

[quote name='dbsst']
czy tak teraz bedzie wyglądac moje życie :cool1::evil_lol:

twoje życie będzie straszne :placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
pewnie na samą myśl co ją czeka :roll:
[/FONT]

alez to sama przyjeność jak traci sie grunt pod nogami :evil_lol:

[quote name='Maga100']tylko nie Tadeusz, nie Tadeusz! :shock:

a ona urodziła pułk wojska od razu? :crazyeye:
Mnie wystraczył0 1,5 :cool1:

twoje życie będzie straszne :placz:

zastanawiam sie nad Tadeusz :evil_lol:
może ty prałaś te podpaski kto tam wie :evil_lol::evil_lol: a ona nie albo ona urodziła pół pułku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

JESZCZE straszniejesze masz zamiar ze mna zmieszkac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ide na tv