Cola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='dbsst']o nie tylko nie to on teraz nie zna litości :shake::evil_lol: Dziś sobie poczytałam Mickiewicza potem lookneła Pana Tadeusza i doszłam do wniosku, że ten pan nie do końca mi lezy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zgrzeszyłam teraz strasznie hahahaha ale to przez to,że chodziłam do szkoły im. Mickiewicza i to powoduje mój uraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiesz co ile można leżeć :roll: półtoratygodnia to jakby za długo :roll: i wszystko pod nos - eee eee tak mi się nie podoba po to mam nózki i rączki żeby z nich kożystać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam w ten doniosły dzien odzywskania Niepodległosci przez Polskę to juz 91 lat od tamtych pamiętnych chwil - tyle samo miała niepodległa II Rzecz Pospolita chcę zobaczyć R. który nie zna litości :evil_lol: który jest bezlitosny dla Ciebie :eviltong: teraz rozumiem Twoją traumę :evil_lol: tak tak...korzystaj :p ale powoli....bo niedługo to wskoczysz na wysokie obroty :evil_lol: i nie będziesz wiedziała jaki jest dzień tygodnia :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [FONT=Century Gothic]hop hooop....jest tu kto?:roll:[/FONT] Quote
asher Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Debestko, Mickiewicz cię nie zachwyca???!!! :crazyeye: To na pewno przez hormony, co też ta ciąża robi z człowieka :shake: Ale tak zachęcająco piszecie o tej czkawce... :cool3: Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Cola']chcę zobaczyć R. który nie zna litości :evil_lol: który jest bezlitosny dla Ciebie :eviltong: kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol: [quote name='Cola'] teraz rozumiem Twoją traumę :evil_lol: trauma się pogłębia :roll: [quote name='Cola'] tak tak...korzystaj :p ale powoli....bo niedługo to wskoczysz na wysokie obroty :evil_lol: i nie będziesz wiedziała jaki jest dzień tygodnia :evil_lol::evil_lol: a daj spokój wole latać niż leżeć :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]hop hooop....jest tu kto?:roll:[/FONT] jest tu mały hipopotam :cool3: [quote name='asher']Debestko, Mickiewicz cię nie zachwyca???!!! :crazyeye: To na pewno przez hormony, co też ta ciąża robi z człowieka :shake: Ale tak zachęcająco piszecie o tej czkawce... :cool3: ha ha ha wiedziałam, że jak się przyznam do Mickiewicza to podpadnę na amen hahaha Asherko nie wiem o co Ci kaman ale wierz mi to czkawka małego człowieka nie żadna pijacka ------- a szkoda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mamy złożone łózeczko :loveu: mamy zrobione 1 z 5 prasowań :loveu: mamy zrobione 4 z 5 prań :loveu: i to wszystko robi TZ :shake::placz: miejsce psa w sypialnie został zajęty łózeczkiem biedna mała Szpilka nie ma swojego miejsca i musi spać w MOIM łóżku :evil_lol: ale naprawdę miała nie tęgą minę :shake: Komoda jest niesamowita wkładam wkładam wkładam i........................i mam miejce :multi: szukam posłania dla psa coś możecie polecić :cool1: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Arial]Póki Jaśka nie ma to moze spać w łóżeczku :p[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Póki Jaśka nie ma to moze spać w łóżeczku :p[/FONT] dziś już z nią gadałam na ten temat jak tylko wlezie mi do wyrka to :mad::evil_lol: Quote
Cola Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dbsst napisał(a):kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol: :evil_lol: i dobrze...ja musiałam leżeć prawie dwa dni...jestem wykończona - chyba mam adhd :evil_lol: dbsst napisał(a):a daj spokój wole latać niż leżeć :eviltong: co kto lubi...ja w życiu codziennym wolę jednak chodzić :eviltong: dbsst napisał(a):Asherko nie wiem o co Ci kaman ale wierz mi to czkawka małego człowieka nie żadna pijacka ------- a szkoda :evil_lol::evil_lol: czkawki są fajne :evil_lol: szczególnie rano...ty chcesz jeszcze spać a tu brzuch ci skacze :evil_lol: dbsst napisał(a):Mamy złożone łózeczko :loveu: mamy zrobione 1 z 5 prasowań :loveu: mamy zrobione 4 z 5 prań :loveu: i to wszystko robi TZ :shake::placz: nasze łóżeczko jeszcze nie - najpierw musi dojechać, a potem hmmm pewnie będę musiała je pomalować za pomocą męża :eviltong: pranie i prasowanie jeszcze na mnie czeka :roll: czeka cała całkiem niemała torba ciuszków i pewnie to wszystko będę robiła ja :diabloti: nie dam sobie odebrać tej przyjemności :evil_lol: dbsst napisał(a):dziś już z nią gadałam na ten temat jak tylko wlezie mi do wyrka to :mad::evil_lol: pewnie nowe posłanie załatwi sprawę :p przynajmniej na Jokera podziałało Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']dziś już z nią gadałam na ten temat jak tylko wlezie mi do wyrka to :mad::evil_lol: [FONT=Arial]:shake:bez serca [/FONT] Quote
Maga100 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='dbsst']kurna jest jest jest bezlitośnie każe mi leżeć w wyrku :evil_lol: potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti: Co za dom, co za patologia :diabloti: Quote
Alicja Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [FONT=Times New Roman][quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Times New Roman]Co za dom, co za patologia :diabloti:[/FONT] :shake:...co to za dom ...i ja tam mam jechać :crazyeye:[/FONT] Quote
dbsst Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Cola']:evil_lol: i dobrze...ja musiałam leżeć prawie dwa dni...jestem wykończona - chyba mam adhd :evil_lol: nie denerwuj mnie dziś myślałam, że znosu będę uziemiona, wczoraj posiedziałam dzisiaj powieszałam pranie i było gorąco :shake::placz: [quote name='Cola'] co kto lubi...ja w życiu codziennym wolę jednak chodzić :eviltong: chodzenie jest nudne :diabloti: [quote name='Cola'] nasze łóżeczko jeszcze nie - najpierw musi dojechać, a potem hmmm pewnie będę musiała je pomalować za pomocą męża :eviltong: pranie i prasowanie jeszcze na mnie czeka :roll: czeka cała całkiem niemała torba ciuszków i pewnie to wszystko będę robiła ja :diabloti: nie dam sobie odebrać tej przyjemności :evil_lol: jakby nie ostatnie moje polegiwania to miałam plan wszystko rozkładać w grudniu niestety plan planem a natura naturą :diabloti: z perspektywy ubranek, które są wszędzie nawet miło prasuje się zdalnie :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:shake:bez serca [/FONT] bez :cool3: [quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti: Co za dom, co za patologia :diabloti: to zjawisko nad naturalne ale zupełnie przyjemne - szczególnie jak dziś zamówiłam sobie lody z mca i po 15 min je miałam :p [quote name='Alicja'][FONT=Times New Roman][/FONT] :shake:...co to za dom ...i ja tam mam jechać :crazyeye:[/FONT] a jak zobacz patologię zobacz :diabloti: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy słonecznie :multi: i chyba z dobrym, wyspanym humorem :cool3: [quote name='Maga100']potwierdzam, że ONA leży jak basza, a ON koło niej skacze :diabloti: Co za dom, co za patologia :diabloti: jeszcze chwila i przestanie skakać :diabloti: ...a potem będzie uciekał z domu pod pretekstem pracy :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Times New Roman][/FONT] :shake:...co to za dom ...i ja tam mam jechać :crazyeye:[/FONT] :shake: to strasznie ;) fajne :p [quote name='dbsst']nie denerwuj mnie dziś myślałam, że znosu będę uziemiona, wczoraj posiedziałam dzisiaj powieszałam pranie i było gorąco :shake::placz: :shake: jak tak możesz robić :mad: proszę mnie więcej nie stresować, bo urodzę wcześniej i syn będzie znerwicowany :roll: [quote name='dbsst']chodzenie jest nudne :diabloti: no fakt :evil_lol: jak zobaczyłam w środę konie...to :placz: :placz: ja też chcę pojeździć i pogalopować po jakimś lesie :loveu: [quote name='dbsst']jakby nie ostatnie moje polegiwania to miałam plan wszystko rozkładać w grudniu niestety plan planem a natura naturą :diabloti: z perspektywy ubranek, które są wszędzie nawet miło prasuje się zdalnie :evil_lol: znając życie :roll: to ja zacznę wszystko kompletować, prać, prasować w styczniu...babcie pewnie dadzą nam prezenty pod choinkę dla wnusia :diabloti: [quote name='dbsst']to zjawisko nad naturalne ale zupełnie przyjemne - szczególnie jak dziś zamówiłam sobie lody z mca i po 15 min je miałam :p to się nazywa expresowa dostawa :p lubię takich szybkich kurierów :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Cola napisał(a): znając życie :roll: to ja zacznę wszystko kompletować, prać, prasować w styczniu...babcie pewnie dadzą nam prezenty pod choinkę dla wnusia :diabloti: Cola rób to już teraz :evil_lol::shake: odwołuje komoda jest za mała a karton nie chce się opróżnić TZ znowu prasował 1,5h i ciągle wygląda jakby nic nie robił cały dzien za to w komodzie zaczyna się robić ciasno :shake: po co małemu dziecku tyle rzeczy :roll: Dziś ja poprasuje już mam pomysł jak to zrobię, żal mi chłopaka :shake: a dzien jak dzien dyrygowanie i jak Tz nie patrzył trochę sprzątania :diabloti: o o wilku mowa idzie jedzonko :cool3: Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']Cola rób to już teraz :evil_lol::shake: wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1: Ja też wszystko miałam przygotowane wcześniej i dobrze, bo potem okazało się, ze muszę jak ta wyżej :cool1: Czyli szpital, leżenie i zero jakiejkolwiek aktywności :cool1::cool1::cool1: A kiedy kupisz wózek? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dbsst napisał(a):Cola rób to już teraz :evil_lol::shake: po co małemu dziecku tyle rzeczy :roll: o o wilku mowa idzie jedzonko :cool3: ale po co już teraz :hmmmm: wirtualnie jest trochę skompletowane :grins: Junior dostanie łóżeczko i przewijak po swojej kuzynce Hani...może też i inne gadżety (Hania całkiem prawdopodnie wyleci z rodzicami z Polski, a ma sporo rzeczy :p ).....ubranka dostanie po swoim 5-cio m-cznym kuzynie Igorze :p Kilka rzeczy dla malucha już mam w domku :p ...babcie też coś szykują :p więc nie mam co się spieszyć z kompletowaniem....aha jeszcze ciocia prawdopodobnie da mi dwa wielkie wooooory ciuchów Tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę?? :niewiem: Też się zastanawiam po co tyle tych rzeczy :hmmmm: Moje jedzonko jeszcze jest na gazie :diabloti: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1: Ja też wszystko miałam przygotowane wcześniej i dobrze, bo potem okazało się, ze muszę jak ta wyżej :cool1: Czyli szpital, leżenie i zero jakiejkolwiek aktywności :cool1::cool1::cool1: A kiedy kupisz wózek? :diabloti::diabloti::diabloti: ja nie mam zamiaru leżeć..ani w szpitalu przedwcześnie ani przymusowo w domu :shake: jest dobrze i tak zostanie :diabloti: jak by co to jest mąż i mamusie :p i przyszła chrzestna pod ręką :evil_lol: a wózek niedługo zostanie wybrany w sklepie, model zostanie zapisany na karteczce :diabloti: i po przyjściu malucha na świat zostanie zakupany przez dumnego tatusia :cool3: znając życie to babcia wejdzie w akcję :evil_lol: przypędzi do szpitala i poustawia wszystkich po kątach (lekarzem w końcu jest :p)...a po wszystkim zabierze mojego męża na zakupy :evil_lol: i jak wpadnie do sklepu, to...dobrze, że będę daleko od tego wszystkiego :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Maga100']wyjatkowo zgadzam się z tą wyżej :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: to chyba koniec świata TY sę ze mną zgadzasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cola powiem tak całe szczęście w nieszczęściu się stało!!!! jakbym tak jak planowałam zabrała się za pranie - prasowanie układane- segregowanie w grudniu dokładnie między świętami a sylwestrem to popełniłabym samobójstwo :lol::lol::lol::lol: nie mówię już teraz ale w grudniu jesli musisz prać i prasować to zacznij od tego :evil_lol::evil_lol: daj spokój ja dziś przejełam pałeczkę i jestem w szoku bo to już 3 godzina prasowania a pudło się napełnia jak ja tylko wynoszę rzeczy do układania :evil_lol::evil_lol: jak będe miała sprzęta to zrobię chyba zdjęcie tej furze upchanej w komodzie :evil_lol: (ja piorę i prasuje bo lerały te rzeczy w pudłach torbach i się kurzyły mimo, że dostałam czyste - chyba, że zarządzisz żeby ci przynieśli wszystko wypachnionę niedługo przed wkładaniem do szafy :cool1:) no i jak skończę to to szykuje torbe do szpitala dla Jaśka (zaczynamy się zastanawiać czt to nie imie robocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i dla mnie oraz wyprawkę na wyjście bo TZ pogubił się przy siedemsetnej bluzie z kapturem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spadam dalej prasować :multi: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [FONT=Arial]Kuba urodził się we wrześniu , a ja już w lipcu miałam zrobiony kącik : łóżeczko , wózek , ciuchy , pieluchy (wtedy stara dobra tetra)... nie znasz dnia ani godziny ... ja to zawsze twierdze że licho nie śpi :diabloti: i cza je przechytrzyć :evil_lol:. Co do ilości ciuchów ... i komody ....jest jeden sposób ....druga komoda[/FONT] :roflt: Quote
Cola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja jednak zostawię sobie to pranie i prasowanie na początek grudnia, i zapakowanie tego wszystkiego w worki i oklejanie taśmą, żeby się nie kurzyło :diabloti: ...a to co dostanę od cioci będzie wyprane i wyprasowane i na pewno posegregowane :diabloti: torby pomału się kompletują :roll: sexi koszulki do szpitala są, szlafroczek itd. :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Kuba urodził się we wrześniu , a ja już w lipcu miałam zrobiony kącik : łóżeczko , wózek , ciuchy , pieluchy (wtedy stara dobra tetra)... nie znasz dnia ani godziny ... ja to zawsze twierdze że licho nie śpi i cza je przechytrzyć . Co do ilości ciuchów ... i komody ....jest jeden sposób ....druga komoda[/FONT] tak ponoć nie popularne pieluchy z tetry mam ich kolejne miliony są wszędzie własnie przerabiam je na szmatki :evil_lol: [quote name='Cola']Ja jednak zostawię sobie to pranie i prasowanie na początek grudnia, i zapakowanie tego wszystkiego w worki i oklejanie taśmą, żeby się nie kurzyło ...a to co dostanę od cioci będzie wyprane i wyprasowane i na pewno posegregowane torby pomału się kompletują sexi koszulki do szpitala są, szlafroczek itd. grudzień to dobry czas jak rodzisz w lutym :p prawie skończyłam czyli zostały jeszcze skarpetki do pary czapeczki i chyba dwie pary śpiochów. Wszystko upchane nogą w komodzie :evil_lol::evil_lol: no i do prania tetry, pościel, podkłady (kiedy one przyjdą), prześcieradła i wsio chyba :evil_lol: ale szczerze to strasznie przyjemne to pranie i prasowanie, ciuszki są takie małe i takie fajne i tak sobie wyobrażam jak ja go tam wepchnę :evil_lol::evil_lol: to niesamowite, że będzie taki malusi :p przewijak leży na łóżeczku jeszcze zafoliowany i nie przykręcony ale jest :p no i teraz zostało tylko powiedzieć Babciom co nam braknie ( w zasadzie już nic ale..............) jest git teraz założę się że przenoszę i urodzę w kwietniu :diabloti::evil_lol::evil_lol: i nic m się nie przyda :evil_lol::evil_lol: po co ja mu tyle butów zamówiłam :roll::roll: no i po co mu tyle czepek :roll::roll::roll: i czy on naprawdę będzie mieć taka małą dupinę, że się zmieści w new borny :roll: bosh od środy kompletuje moja torbę do szpitala - będe przy aptece to kupie z porady Magdy W. tena lady :diabloti: tylko ile paczek bo ostatnio przeżyłam szok, że koleżance poszło 6 paczek :crazyeye: no i podkłady pod dupsko o rany i dla małego do przewijania CZY TO SIE KIEDYS SKOŃCZY!!! OSOBY NIE ZORGANIZOWANE NIE POWINNY MIEĆ DZIECI- mam na mysli siebie :roll::evil_lol: popadam w panikę - czuję sie jak alicja w krainie czarów :placz::diabloti: a myślałam, że mam wszystko pod kontrolą :roll: czy tak teraz bedzie wyglądac moje życie :cool1::evil_lol: rewelacja :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 malawaszka napisał(a)::mdleje: ................ a cóż się stało koleżanko Maławaszko, że tak mdlejesz :cool1::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst']a cóż się stało koleżanko Maławaszko, że tak mdlejesz :cool1::evil_lol: [FONT=Arial] pewnie na samą myśl co ją czeka :roll:[/FONT] Quote
Maga100 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='dbsst'] (zaczynamy się zastanawiać czt to nie imie robocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) tylko nie Tadeusz, nie Tadeusz! :shock: [quote name='dbsst'] tylko ile paczek bo ostatnio przeżyłam szok, że koleżance poszło 6 paczek :crazyeye: a ona urodziła pułk wojska od razu? :crazyeye: Mnie wystraczył0 1,5 :cool1: [quote name='dbsst'] czy tak teraz bedzie wyglądac moje życie :cool1::evil_lol: twoje życie będzie straszne :placz: Quote
dbsst Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] pewnie na samą myśl co ją czeka :roll:[/FONT] alez to sama przyjeność jak traci sie grunt pod nogami :evil_lol: [quote name='Maga100']tylko nie Tadeusz, nie Tadeusz! :shock: a ona urodziła pułk wojska od razu? :crazyeye: Mnie wystraczył0 1,5 :cool1: twoje życie będzie straszne :placz: zastanawiam sie nad Tadeusz :evil_lol: może ty prałaś te podpaski kto tam wie :evil_lol::evil_lol: a ona nie albo ona urodziła pół pułku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JESZCZE straszniejesze masz zamiar ze mna zmieszkac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide na tv Quote
Recommended Posts