dbsst Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Doberek Siostra dziekuje :oops: Teklunia ja studiuje fizjoterapie :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Dominiczko :buzi: Jak mija dzioneczek? i jak nasza Szpilunia? Quote
dbsst Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Modelinka na cos depla i jak nozka boli :( patrzyłam nic nie ma ale podnosi ja i nawet nie stoi pod kuchnia i nie uprasza sie o kęsy czyli musi boleć naserio a nie na sciemie ;) a dzienek niezly do tej chwili bo za sekunde siadam dalej do pisania tej durnej pracy :diabloti: :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Qrcze ja swoją prace tez bym musiała zaczac juz pisac, a jakos brak motywacji no i len we mnie wszedl i nie moge go wypedzic :angryy: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dominisiu to pisaj już te prace i wracaj:cool3: Szpileczko , pancio utula łapke i przestanie boleć :razz: Quote
dbsst Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 qrcze cos sie nie moge za nia wziasc znowu siedze na forum foto i przesylam linki do sztuczek w ps-ie hahahahhaha ide zrobic sobie kaFFe Quote
Ka-ka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 debe...zapędziłas mnie w kompleksy ;) powiem szczerze, wracając pod długich tygodniach mordowania się z DGManią lediwe działająca wiedziałam, że zrobisz postepy, ale mnie rozbroiłaś. i jeszcze stronka nowa :) widzę, że na dobre łyknęłaś bakcyla. super, naprawdę super. ćwicz, ćwicz...kto wie...może za pare lat zmienisz profesję ;) mam taka cichą nadzieję, że jak się pogoda ustatkuje, znajdziesz kiedys chwilkę, a nawet dwie na spacerek. byłabym baaardzo wdzięczna za uwiecznienie Prestona w Twoim obiektywie, zanim go rodzice "skonfiskują" :cool1: a juz te jesienne foty były śliczne P.S. przepraszam za sklerozę, ale na której uczelni studiujesz? AWF? AM? Quote
dbsst Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Kamilko pewnie ze Prestonka Ogonka upoluje gdzies zgubilam jego extra fote :shake: studiuje na UM w Bydgoszczy :angryy: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dbsst napisał(a):Doberek Siostra dziekuje :oops: Teklunia ja studiuje fizjoterapie :cool1: dzieki za zaspokojenie ciekawosci :lol: ale ze Cie az do Bydgoszczy zapedzilo...? chyba lubisz podrozowac ;) Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dbsst napisał(a):qrcze cos sie nie moge za nia wziasc znowu siedze na forum foto i przesylam linki do sztuczek w ps-ie hahahahhaha a moze byś te linki tutaj wkleila :razz: albo chociaz linka do linkow :lol: Quote
dbsst Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 :razz: [quote name='PIKA']a moze byś te linki tutaj wkleila :razz: albo chociaz linka do linkow :lol: no problem a narzie koteCek http://cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=8962 http://cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=12300 i to kosa http://cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=7974 a co do podrozy to ja ich nie znosze jak mam do Bydgoszczy jechac :razz: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 no to się ciesze i trzymam za słowo ... bo ja z 200 czy 300 jego fotek zrobionych na jesieni straciłam wszystko z kompem :angryy: debe, powiem krótko-JA CHCE APARAT.... i do tego ZAZDROSZCZĘ CI EMILA !!!!! Bydgoszcz? Kobito, to Cię wywiało (chyba, że raczej przywiało, jeśli Bydgoszcz była pierwsza ) a stronka....wooow.... ta przeróbka jest fantastyczna (mówię o ostatnim linku) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 fajny kiciuś Debe nie pogrążaj mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hello Dominiko i Szpiluniu!!:multi: Jestem zachwycona zdjeciami:crazyeye: A kotecek jaki sliczny. Skad on sie tam wzial? Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 dzieńdoberek Dominisiu :p Koteczek pierwsza klasa :p suuuuper widzę ze moje ulubione fotograficzne forum odwiedzasz... widziałas jakie zabójcze makro tam robią? Gdzie nam do nich :placz::placz: Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='dbsst'] aaaaallleeeee słodziachny miś:loveu: a jak slicznie opruszony sniegiem :cool3: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='dbsst'] jaki cudny kotecek :D przybrak chyba barwy ochronne, bo pasuje do zimy i do laweczki...taki czarno-bialy :lol: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 czad, kiedys mi musisz wytłumaczyć, jak to się robi, żeby na jednym zdjęciu cos miało kolory, a reszta była w odcieniach szarości :cool1: Quote
dbsst Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek Dominisiu :p Koteczek pierwsza klasa :p suuuuper widzę ze moje ulubione fotograficzne forum odwiedzasz... widziałas jakie zabójcze makro tam robią? Gdzie nam do nich :placz::placz: przyznam sie ze na to forum dzieki Tobie trafilam i przyznaje ze to jedno z lepszych na ktorych goscilam bo jest to KOPALNIA wiedzy jak dla mnie ja do tej pory najczesciej bylam na www.onephoto.pl ale ono sie juz jakis czas temu skiepscilo kiedys (kilka lat temu) byl tam fajny klimacik a teraz......... Dziewczymeczki koteCek z grilla byl ;) (z kuligu) Kamilko ja warszawska dusza od uraodzenia tak mnie tylko przeciagi (nie pociagi) za wiedza wywialy ;) :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 dbsst napisał(a):przyznam sie ze na to forum dzieki Tobie trafilam i przyznaje ze to jedno z lepszych na ktorych goscilam bo jest to KOPALNIA wiedzy jak dla mnie no to sie bardzo cieszę ze się do czegoś przyczyniłam - to forum jest naprawdę fenomenalne pod wzgledem porad :p Quote
dbsst Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 http://cyberfoto.pl/viewforum.php?f=43&topicdays=0&start=160 amen Quote
dbsst Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 http://www.foto.com.pl/index.php?id=pf Ponieważ wymykam jutro skoro swit do Bydgoszczy dzis wstawie na dowidzenia jeszcze super Ziomki Poziomki (super bo male i puchate i slodziase) Quote
Recommended Posts