dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: jakie tam publiczne - leśne ostępy Jury i sami swoi dookoła :lol: Kara my bedziemy Ci wmawiac ze to soczek jablkowy hahahahha ;) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):soczek z babelkami??????????? :lol: hehehhe lift ;) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 daga10011 napisał(a):soczek z babelkami??????????? :lol: no nooo są teraz takie nowe :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 malawaszka napisał(a):daga10011 napisał(a):soczek z babelkami??????????? :lol: no nooo są teraz takie nowe :lol: hehehehe Kara boj sie :D Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: jakie tam publiczne - leśne ostępy Jury i sami swoi dookoła :lol: Kara my bedziemy Ci wmawiac ze to soczek jablkowy hahahahha ;) No co wy chcecie mnie tak upić ?? :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: jakie tam publiczne - leśne ostępy Jury i sami swoi dookoła :lol: Kara my bedziemy Ci wmawiac ze to soczek jablkowy hahahahha ;) No co wy chcecie mnie tak upić ?? :lol: no żebyś się nie czuła wyobcowana :lol: :drinking: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='malawaszka'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']no ja mam nadzieję, że wszyscy tam dojedzieci w końcu :-? KaRa...Ty tu niewiniątka nie udawaj 8) znamy juz prawdę, na zlociku osobiście sprawdzimy :lol: zresztą looz, ja mam mocną głowę :D Haha w miejscu publicznym, napewno ani kropelki nie wypije :evilbat: jakie tam publiczne - leśne ostępy Jury i sami swoi dookoła :lol: Kara my bedziemy Ci wmawiac ze to soczek jablkowy hahahahha ;) No co wy chcecie mnie tak upić ?? :lol: no żebyś się nie czuła wyobcowana :lol: :drinking: i zebys sie mogla z nami dogadac :lol: :drinking: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 i zebys sie mogla z nami dogadac :o a na trzeźwo nie da rady ?? :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']i zebys sie mogla z nami dogadac :o a na trzeźwo nie da rady ?? :lol: da ale jak syscy beda po :drinking: a tylko Kara nie to moze miec pewnien problem ;) Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hihihih późnym wieczorem to będzie pewnie kiepsko się dogadać :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-ka']i zebys sie mogla z nami dogadac :o a na trzeźwo nie da rady ?? :lol: Haha Dbsst na trzezwo sie z wami tez dogadam :evilbat: bedę miała pewnie wesoło z was wtedy :evilbat: :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']i zebys sie mogla z nami dogadac :o a na trzeźwo nie da rady ?? :lol: Haha Dbsst na trzezwo sie z wami tez dogadam :evilbat: bedę miała pewnie wesoło z was wtedy :evilbat: :evilbat: ale na zlocie trzezwi bedziemy tylko przy pierwszysm czesc i moze ale to moze przy ostatnim a reszta to bedzie rebus ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Ka-ka']i zebys sie mogla z nami dogadac :o a na trzeźwo nie da rady ?? :lol: Haha Dbsst na trzezwo sie z wami tez dogadam :evilbat: bedę miała pewnie wesoło z was wtedy :evilbat: :evilbat: ale na zlocie trzezwi bedziemy tylko przy pierwszysm czesc i moze ale to moze przy ostatnim a reszta to bedzie rebus ;) Haha, wy pijoki :lol: :lol: Ja sobie będe popijać soczek :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-ka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 daga, czy Ty ostatnio cierpisz na bezsenność ?????? :lol: Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='dbsst']dobra i ja podaze sladem Szpilokarda :D słodka :iloveyou: A ja dzisiaj poznam szelti i Waszeczke :):):) paździoszki Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Alicja widziałam u weta identycznego psiaka jak ty masz:D:D paździoszki Quote
KaRa_ Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Alicja nie wszyscy ja prawie do 2 siedziałam i teraz na nogach jestem :evilbat: Quote
Guest bernulka Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 ja wczoraj też dłuuugo siedziałam :evilbat: paździoszki Quote
Agga Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 dbsst napisała: Agga cholera czuje sie jak w domu Wielkiego Brata systko wiesz systko widzisz Wielka siostra prosi dbsst do pokoju zwierzeń... :lol: dbsst przez która zaczął przemawiać sadyzm napisała: a badziesz tam spac z nami waszeczko moja kochana normalnie Cie zmaltretuje tak jak Agge dage, Kare i systkich hihihihihi Ty lepiej uważaj na nas...my juz mamy w prawe...a ci co nowi chrzest bojowy przejdą... Szpila złaź z pańciowego wyrka... a tak wogole obzrydliwi jestescie z tymi bageitkami :lol: Quote
sayma Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 hahhahah no faktycznie minie trochę czasu zanim teraz sie skusze na bagietkę, bo mi sie będzie z kooopą kojarzyła ihih :wink: :D Quote
Recommended Posts