Maga100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o i znalazłam swoje miejsce :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzisiaj, 22:35 #17136 Maga100 vbmenu_register("postmenu_3148332", true); Zarejestrowany: Feb 2005 Miasto: Warszawa Postów: 8281 Cytat: Napisał PIKA jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o i znalazłam swoje miejsce :evil_lol: __________________ Matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAM jest napisane 22.35 !!! A jest 22.04 . Co za precyzja :lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='BBeta']Cześć :calus: Kurze łapki, mmm... pycha :cool3: czesc :loveu: wpadaj na łapeCki jeszcze soM :evil_lol: [quote name='Agga']dbsst ja cię prosze nie dawaj tak obrzydliwych zdjęć. Ja mam nadzieje, że okropniejszych nie masz mam swoje portrety :roll: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']to ja będę robić gulasz z żołądeczków a pójde do znajomej do sklepu porobić fotki cynaderek etc.......i podeśle rany dziewczyny coście takie delikutaśne Cześć koffana Sisterko o fuuuuuuuu sis :lol: tez będe delikatniusia a co :evil_lol: [quote name='Pysia']Najpierw zgłodniałam a potem jedząc oplułam monitor Ludeczkowie podzielili się na dwa obozy: 1 obóz - Bleeeeeeeeeeee 2 obóz- Mniam hahahaha zróby zawdoy między obozowe :evil_lol: [quote name='PIKA']jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych Ci sa najgroźniejsi :evil_lol: [quote name='paula_z']Mniam Czesc urlopowiczko Szpili tez smakuja ;) czeeeeeeeeeeeeesc na urlopie jest SUPER :multi: [quote name='Gosiek']a ja bym powiedziała że jest i czwarty obóz - tych co im się artyzm zdjeć spodobał :eviltong: cześć Dominisiu :buzi: czesc Dziecinko tak to artyzm przez duże ar(tre)tyzm :evil_lol: [quote name='Maga100']o i znalazłam swoje miejsce :evil_lol: przy mnie nie dziwie się :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Dzisiaj, 22:35 #17136 Maga100 vbmenu_register("postmenu_3148332", true); Zarejestrowany: Feb 2005 Miasto: Warszawa Postów: 8281 Cytat: Napisał PIKA jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych o i znalazłam swoje miejsce __________________ Matko TAM jest napisane 22.35 !!! A jest 22.04 . Co za precyzja ło matko a cóż to jest :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Dzisiaj, 22:35 #17136 Maga100 vbmenu_register("postmenu_3148332", true); Zarejestrowany: Feb 2005 Miasto: Warszawa Postów: 8281 Cytat: Napisał PIKA jest jeszcze trzeci obóz - obojetnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o i znalazłam swoje miejsce :evil_lol: __________________ Matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAM jest napisane 22.35 !!! A jest 22.04 . Co za precyzja :lol: Magda albo wpływa siłami naprzyrodzonymi ( Wiedxma ) na net albo żyje w innej strefie czasowej :evil_lol: Stawiam na to drugie bo że wiedźma to od dawna wiadomo ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 wiedziałam ze cos sie nei zgadza ledwo dojechałyśmy na kawe ato juz czas było sie zbierac MAGDA ma władze nad czasem łał :crazyeye: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst'] hahahaha zróby zawdoy między obozowe :evil_lol: W pływaniu? Krokodyle dla odróżnienia będą w czepkach..... Nie wiem dziecko do której klasy Cię wyśle.... Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 buuuahahahaha M.A.G.A. ma czasowstrzymywacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']W pływaniu? Krokodyle dla odróżnienia będą w czepkach..... Nie wiem dziecko do której klasy Cię wyśle.... hahahahhaha ja sie do pierwszej nie no do rrugiej nadaje klasy hahahha bos ja chce miec worek z żyrafą :loveu: [quote name='malawaszka']buuuahahahaha M.A.G.A. ma czasowstrzymywacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: raczej czasoprzyspieszacz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czasopodwajacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):czasopodwajacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i M.A.G.A.umilacz:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):czasopodwajacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:możę czaso rozdwajacz;) Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 raczej mozgorozwalacz tak MAGA ma moć mangi i ma mozgorozwalacz i kwaśnouśmiechacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Magda albo wpływa siłami naprzyrodzonymi ( Wiedxma ) na net albo żyje w innej strefie czasowej :evil_lol: Stawiam na to drugie bo że wiedźma to od dawna wiadomo ;) nic nie wiadomo, nic nie wiadomo, wyrocznia sie znalazła :diabloti: [quote name='dbsst']wiedziałam ze cos sie nei zgadza ledwo dojechałyśmy na kawe ato juz czas było sie zbierac a dupa, bo to TZ Vectry za szybko przyjechał :evil_lol: [quote name='dbsst'] tak MAGA ma moć mangi i ma mozgorozwalacz i kwaśnouśmiechacz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie wiem co to moć mangi Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Maga100']nic nie wiadomo, nic nie wiadomo, wyrocznia sie znalazła :diabloti: a dupa, bo to TZ Vectry za szybko przyjechał :evil_lol: nie wiem co to moć mangi 1 mamuniunia jest super wyrocznia powiedziała mi ze moge hulac bze konsekwencji :evil_lol: 2 a dupy to ja tam nie widziałam :roll: 3 chodziło mi o to moC Mangi podobna do Ciebie:cool1: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jaka piekna charakterystyka Madzi :evil_lol: 2 a dupy to ja tam nie widziałam :roll: nieee? :crazyeye: a Vectra, Paula i Magda gdzie swoje mialy? :crazyeye: Domi a Ty nic nie wiesz :eviltong: Ty nie widzialas mojego oświadczenia :eviltong: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']Jaka piekna charakterystyka Madzi :evil_lol: nieee? :crazyeye: a Vectra, Paula i Magda gdzie swoje mialy? :crazyeye: Domi a Ty nic nie wiesz :eviltong: Ty nie widzialas mojego oświadczenia :eviltong: nie nei wiem jakie oświadczenie MASZ DOGA?? dzi lecem biegnem do Ciem Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a): MASZ DOGA?? tak w domu :evil_lol: 3-tygodniowego :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):tak w domu :evil_lol: 3-tygodniowego :evil_lol: najpierw zgadłam potem przeczytałam jestem super gość :multi: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ty mi powiedz, kiedy chcesz jechac do doziów? :razz: Bo jutro zdaje się, ze Szpili sekuku robisz :roll: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):Ty mi powiedz, kiedy chcesz jechac do doziów? :razz: Bo jutro zdaje się, ze Szpili sekuku robisz :roll: sekuku robie jej w środe Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):sekuku robie jej w środe no to jutro :evil_lol: już jutro :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):no to jutro :evil_lol: już jutro :evil_lol: aaaaa no tak :oops: szczesliwi czasu nie liczą :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Maga100 napisał(a):a dupa, bo to TZ Vectry za szybko przyjechał :evil_lol: za blisko siebie mieszkamy , to temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst'] podobna do Ciebie:cool1: buahahaha, nie no, identyczna jaka ja, hahhaha :lol: :lol: [quote name='Vectra']za blisko siebie mieszkamy , to temu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak, prawie jak za płotem :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='dbsst'] buziak z ukochana cioteczka :loveu: wszystko spadam Dobranoc :buzi: Leon to chyba zakochany w tej cioteczce a Pancia zerka zazdrośnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts