dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 PIKA napisał(a):O Debe zyje :multi: Cześć :razz: czesc moja Kochana Piko jak mi miło, żeś się o mnie martwiła :cool3: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 takie znalazłam zdjęcie z rzucania Szpili i robienia zdjęć jestem człowiek orkiestra normalnie :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='dbsst'] takie znalazłam zdjęcie z rzucania Szpili a dlaczego Ty rzucasz Szpilą? :crazyeye: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 bo tylko nią mam siłe ;) hahahhahahaha szpilot Quote
lothia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='dbsst']bo tylko nią mam siłe ;) hahahhahahaha szpilot buhahaha szpila wyglada tu jak motylek co skacze z kwiatka na kwiatek, albo zakochana z WB Quote
Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Debe, to jest rewelacja:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 lothia napisał(a):buhahaha szpila wyglada tu jak motylek co skacze z kwiatka na kwiatek, albo zakochana z WB No, dokladnie :lol::lol: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hahah Szpilot jest boski :loveu: cześc Debestko :loveu: Quote
Agnes Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Szpila to taka malutka napakowana sarenka:cool3::evil_lol::lol:te skoki i podskoki:razz:;) Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='dbsst']bo tylko nią mam siłe ;) hahahhahahaha szpilot :crazyeye::crazyeye::crazyeye:bowskie............... a to pełny odlot:razz: a teraz zaśpiewam ...,, czy nas jeszcze pamietasz ....'' Quote
KaRa_ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 dbsst napisał(a):poprawiam się Poznaniskie a dokładnie pod Poznańskie czyli sierosławskie niebo ;) I nic znów nie powiedzialas,ze jestes w moich rejonach?:mad: i jeszcze tak blisko bylas:mad: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 jeszcze będe Kara w Twoich rejonach ojjjjjjjj będe :cool3: Alu oj pamiętam pamiętam ;) dziś byłam na bowskim spacerze wiekszą częśc spędziłam w aucie ale co tam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: qto z was pozna qto to jest :cool1: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 a na koniec Maga i jej fitness schodek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']jeszcze będe Kara w Twoich rejonach ojjjjjjjj będe :cool3: No mam nadzieje:razz: bo jak nie to:mad: :eviltong: . Złodziejka mała:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 miałaś wstawiać zdjecia psów :mad: PS nie narzekaj, podobała ci się wycieczka samochodowa, a także ćwiczenia siłowe pt: pchamy bolida :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Maga100']miałaś wstawiać zdjecia psów :mad: PS nie narzekaj, podobała ci się wycieczka samochodowa, a także ćwiczenia siłowe pt: pchamy bolida :evil_lol: :evil_lol: no a jak trzęse się z nerw do tej pory :evil_lol: :evil_lol: laseczką gdzie staneło auto no gdzie metr przed bakami z paliwem na stacji paliw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie mówiłaś jakie zdjęcia a psy sa takie monotematyczne ;) Kara nie bij :placz: :lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :razz:sępiące piesy to jakby znajome ...ale ta pani :razz:hmmmmm .....a już wiem to posiadaczka ziemska Maga:multi::multi::multi: a foty z pchania bolida są :cool3: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 musiały by nam psy robić :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']musiały by nam psy robić :evil_lol: a mogłyby, bo z zaciekawieniem spoglądały co się dzieje: dlaczego pchamy auto, zamiast wsiąść do środka i odjechać :evil_lol: ale to wszystko wina Debe, to ona ma takiego pecha, żeby paliwo skonczyło się 3 m od stacji :cool1: Quote
KaRa_ Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Maga100']a mogłyby, bo z zaciekawieniem spoglądały co się dzieje: dlaczego pchamy auto, zamiast wsiąść do środka i odjechać :evil_lol: ale to wszystko wina Debe, to ona ma takiego pecha, żeby paliwo skonczyło się 3 m od stacji :cool1: Dobrze,ze tylko 3 metry mieliscie do pchania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 nie nie nie moja Kochana TY masz pecha a ja czarnowróże :evil_lol: :evil_lol: Lełon Maga mówi,że nie ma trawy tylko chaszczowisko TAK a to co za piękna trawa :cool3: :lol: i przypomninienie czja to galeria :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 kurde to macie strasznie krótkie szlauszki na tankszteli:cool3: Fajniście się ma Leon na nowej posesji:multi: Quote
e.v.a Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']a na koniec Maga i jej fitness schodek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buiahahhahahahhahahha:roflt: Quote
olcha Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 O jaka ładna Maga :p Hihhihihi :lol: a mogłyby, bo z zaciekawieniem spoglądały co się dzieje: dlaczego pchamy auto, zamiast wsiąść do środka i odjechać :evil_lol: ale to wszystko wina Debe, to ona ma takiego pecha, żeby paliwo skonczyło się 3 m od stacji :cool1: :roflt: Quote
Recommended Posts