Jump to content
Dogomania

Jestem, a jednak mnie nie ma... Potrzebna pomoc !!! Zjawa

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jak współtowarzyszka Saga poszła na spacer z wolontariuszką to jak zwykle weszłam do boksu z kiełbaską i podeszłam do budy Zjawy. Ona zawsze wygląda tak samo, zawsze siedzi tak samo... jakbym miła deja vu...
Rzucam jej kiełbaskę do budy... nawet nie drgnie, wzrok odwrócony, głowka wbita w róg budy.... mówię do niej... ale ogólnie taki psi jazgot, że mało co słychać...

odchodzę ...zza siatki patrzę....

wtedy patrzy już na mnie ale ze spuszczoną głową....sprawdza czy sobie już poszłam...widząc mnie znowu się odwraca...

dopiero jak mnie nie widzi zjada smakołyk...

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Parę z moich kocich Ogonków na początku zachowywało się jak Zjawa. Czasami to aż walić głową w ścianę mi sie chciało. Dni, miesiące, w przypadku mojej Mamci dwa lata - cierpliwosci i czekania.

Psiaku - masz takie oczy, jakbys chciała powiedzieć - mnie tu nie ma, nie ma. Więc nie rób mi krzywdy.

Do góry - niech ktoś sprawi, że będziesz patrzyła tak jak teraz te moje rozpasane miaukuny:loveu:.
Z radością, że już ich człowiek jest w domu i można mu wszystko opowiedzieć. No i pobroić, bo co to za brojenie bez publiczności:evil_lol:

Do góry, damo :multi:

Posted

Do góry, Słoneczko

Tak sobie myslę, ilu z nas zostało niezauważonych, bo nie dosc głośno zwracalismy na siebie uwagę i nie dośc mocno rozpychalismy się łokciami.

Zjawa jest przy swoim wycofaniu absolutnie bezbronna w schronisku.

Posted

Kiedy mieszkałaś w lesie wraz z dziećmi, to ludzie próbowali Cię zastrzelić. Taką bezbronną matkę. Jak umiałaś chroniłaś swoje dzieci.
Schron uratował Ci życie, ale co to za życie - kiedy swiatem jest tylko ściana budy.
Do góry Kochana

Posted

Nie mam żadnych inf o suni, pewnie nadal jest niewidzialna i nikt jej nie zauważa.
Gdyby była jakas dobra informacja, pewnie dziewczęta z Ostródy by sie nią podzieliły

oj, Zjawa, Ty biedaczko :glaszcze:

Posted

Ale jak nie będzie żadnych informacji to wątek umrze śmiercią naturalną a sunia nie doczeka się pomocy bo przecież nikt nie adoptuje suni, której "nie ma":-(:shake::placz:

Posted

Poproszę Ostródę, zeby coś skrobneła o Zjawie, a może jakieś fotki..... :lol:
Tak w sob i niedź psiaki mają chyba największe spacerowe odwiedziny, może sie uda cynąć damę :smile: