Jump to content
Dogomania

MA dom kundelek Kraków - jamnik szorstkowłosy 1, 5 lat lub jego "brat" kundelek /

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła do mnie pani, opowiadając dość dramatyczną historię. Byli na wakacjach z jamnikiem. przybłąkał się do nich wyrzucony w lesie kundelek. Gdy odjeżżdzali z okolic Augustowa, biegł za ich samochodem, Zlitowali się i go wzieli. Ale on nie toleruje psów, są walki z jamnikiem, które wykańczaja rodzinę, Pani szuka domu któremuś z psów. jest gotowa oddac własnego jamnika, bo obawia się, że kundelka nikt nie zechce. zaraz komus foty wyslę..

Posted

kIWUŚ myślę że jak od wakacji to prolbnowali długo ale jest coeraz gorzej.. niektóre psy nie tolerują samcówm wiem cos o tym, bo mam Huga i kurcze nie pomogło nic.. trzeba szukac domu.. jamniorowi pewno latwiej by było go znaleźć,,,

Posted

W pierwszej kolejności szukać trzeba domu dla kundelka, co prawda dla jamnika pewnie zaraz coś by się znalazło, ale według mnie jamnik powinien zostać w swoim domu.
A zatem przydałoby się więcej zdjęć kundelka.

Posted

Isadora7 napisał(a):
OMG czapki z głów przed ludźmi za próby takich decyzji. Próbujmy jednak kundelkowi znaleźć dom. Może się uda.

Może masz rację.....
Może....
Ale co będzie przeżywał jamniś, kiedy zostanie pozbawiony domku, w którym był od początku?
Zapewne nie jest to szczeniaczek - jamniczek, żeby szybko otrząsnął się z takiej ( w jego mniemaniu) tragedii, bo niby za co taka banicja?
Szukajmy jednak domku tylko dla kundelka....

Posted

A-S-I-U Isadorze chodzi żeby spróbować najpierw znaleźć dom kundelkowi.

Dziewczyny postarajcie się o fotki, jakieś info o piesku, bo wtedy zaczniemy ogłaszać psa - i tu też potrzebny namiar do ogłoszeń.

Posted

napiszę do tych ludzi. dziś w programie lokalnym "kundel bury" było ogłoszenie tych ludzi. Napisali do redaktorki, ze mąż musial się wyprowadzić przez konflikt psów do swoich rodziców.. a pani napisała, że złożyła kiedyś kundelkowi obietnicę, że nie będzie bezdomny.. biedni ludzie.. kurcze...