AgaG Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zadzwoniła do mnie pani, opowiadając dość dramatyczną historię. Byli na wakacjach z jamnikiem. przybłąkał się do nich wyrzucony w lesie kundelek. Gdy odjeżżdzali z okolic Augustowa, biegł za ich samochodem, Zlitowali się i go wzieli. Ale on nie toleruje psów, są walki z jamnikiem, które wykańczaja rodzinę, Pani szuka domu któremuś z psów. jest gotowa oddac własnego jamnika, bo obawia się, że kundelka nikt nie zechce. zaraz komus foty wyslę.. Quote
Asior Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 zaznaczam wątek.... kurcze... ale własnego oddac :shake: hmmm czy masz jeszcze jakieś wyraźniejsze zdjęcia kundelka?? Quote
kiwi Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 boziu jaka straszna historia :( a probowali słabszego wykastrowac albo behawiorysty? Quote
AgaG Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 kIWUŚ myślę że jak od wakacji to prolbnowali długo ale jest coeraz gorzej.. niektóre psy nie tolerują samcówm wiem cos o tym, bo mam Huga i kurcze nie pomogło nic.. trzeba szukac domu.. jamniorowi pewno latwiej by było go znaleźć,,, Quote
j3nny Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 o kurde :-(:-( nie zazdroszcze sytuacji :-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Aga jamnik jest mlody i ladny ,wyslij zdjecie do edytki ona ma telefony po milce ,moze ktos go zechce,innego pomyslu na razie nie mam.:shake: Quote
__Lara Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 To może porobić mu ogłoszenia? ja mogę na allegro, ale potrzebowałabym trochę więcej informacji o psiaku, jego temperamencie, czy zachowuje czystość, itd. Quote
kiwi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ojej, jakie to niesprawiedliwe :( kundelek sliczny, tez sie ktos znajdzie :( Quote
Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A ten jamnik dużo starszy od kundelka? Ja bym w życiu nie oddała swojego psa. Kundelek też śliczny i znajdzie dom ! Quote
taxelina Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11640889-post1639.html Quote
DG32 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W pierwszej kolejności szukać trzeba domu dla kundelka, co prawda dla jamnika pewnie zaraz coś by się znalazło, ale według mnie jamnik powinien zostać w swoim domu. A zatem przydałoby się więcej zdjęć kundelka. Quote
Wisełka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mnie to się ten jamnik podoba :evil_lol: ale rzeczywiście on ma większe szanse na znalezienie domku niż kundelek. A jakieś inne informacje, wiek itp obu piesków?? Quote
Isadora7 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 OMG czapki z głów przed ludźmi za próby takich decyzji. Próbujmy jednak kundelkowi znaleźć dom. Może się uda. Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Aga , zapytaj tych państwa czy dadzą radę zrobic lepsze fotki , jesli nie trzeba się tam wybrać i zrobić . W jakich okolicach mieszkają ? Quote
A-s-i-a Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Isadora7 napisał(a):OMG czapki z głów przed ludźmi za próby takich decyzji. Próbujmy jednak kundelkowi znaleźć dom. Może się uda. Może masz rację..... Może.... Ale co będzie przeżywał jamniś, kiedy zostanie pozbawiony domku, w którym był od początku? Zapewne nie jest to szczeniaczek - jamniczek, żeby szybko otrząsnął się z takiej ( w jego mniemaniu) tragedii, bo niby za co taka banicja? Szukajmy jednak domku tylko dla kundelka.... Quote
DG32 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A-S-I-U Isadorze chodzi żeby spróbować najpierw znaleźć dom kundelkowi. Dziewczyny postarajcie się o fotki, jakieś info o piesku, bo wtedy zaczniemy ogłaszać psa - i tu też potrzebny namiar do ogłoszeń. Quote
AgaG Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 napiszę do tych ludzi. dziś w programie lokalnym "kundel bury" było ogłoszenie tych ludzi. Napisali do redaktorki, ze mąż musial się wyprowadzić przez konflikt psów do swoich rodziców.. a pani napisała, że złożyła kiedyś kundelkowi obietnicę, że nie będzie bezdomny.. biedni ludzie.. kurcze... Quote
taxelina Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Mam dodwac jamnisia na strone co tworze - ze szuka domu? Quote
DG32 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Mam dodwac jamnisia na strone co tworze - ze szuka domu? Nie, najpierw będziemy szukać domu kundelkowi. Quote
Wisełka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ech... Nie lubię jak taka cisza panuje :razz: Quote
Recommended Posts