Jump to content
Dogomania

MA dom kundelek Kraków - jamnik szorstkowłosy 1, 5 lat lub jego "brat" kundelek /

Recommended Posts

Posted

z tego co wiem nic się nie ruszyło.. bez zmian

Posted

DG32 napisał(a):
Pies nie ma żadnych ogłoszeń, bo namiarów brak :cool1:.

A to już rzeczywiście problem. Nie przeglądałam wątku jeszcze od ostatniej bytności, bo właśnie usiłuje wyłapać "zaległości allegrowe" powstałe przez problemy z działaniem forum.

Posted

Asior napisał(a):
psy są w schronisku... Najlepiej w ich sytuacji orientuje się Foksia.

Asiorku chyba pomylilas watki ,ja wogole nie wiem nic o tych psach ,Kasia do mnie teraz napisala i podzucila ten watek z zapytaniem czy cos na ten temat wiem.ale niestety ja nic nie wiem:shake:
podaje tel do Agi ,ona zakladala watek wiec napewno cos wie 501801553

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Asiorku chyba pomylilas watki ,ja wogole nie wiem nic o tych psach ,Kasia do mnie teraz napisala i podzucila ten watek z zapytaniem czy cos na ten temat wiem.ale niestety ja nic nie wiem:shake:

Napiszcie coś, proszę.....
Czy ktoś się kontaktował i Aga?:roll:

Posted

nie mam żadnych informacji o tych psach, ani o tym by trafiły do schronu. skąd te wieści? Do pani mam tylko kontakt mailowy.. zapytam

ps. znalazłam też numer do tej pani, podałam osobioe chetnej na jamnika. gdyby ktoś chciał ogłaszać psy z moim numerem 501 801 553. ja niestety padam, mam tyle psów na głowie, że nie wyrabiam:placz:

Posted

Pani mi odpisała, że znalazła dom dla kundelka. jamnik zostaje z nimi. prosiła o usunięcie ogloszeń

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

boszzzzzz... musiało mi p[rzeskoczyć... myślałam,że pisze na wątku tych dziadeczków jamnikowych ..:oops: sorki za zamieszanie :cool3:

Posted

AgaG napisał(a):
Pani mi odpisała, że znalazła dom dla kundelka. jamnik zostaje z nimi. prosiła o usunięcie ogloszeń

:multi::multi::multi::multi::multi: