luka1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 nie wiem co to za domek, słyszałam tylko rozmowę pani z pracownikiem schroniska. Jest bardzo zadowolno z psiny. Już nie sika w domu, jest przekochany tylko nie chce jeść. Hm, pani nie wie że azorkowce po wyjściu do domu nie jedzą. Odpoczywają od przejadania się z nudów schroniskowych. :multi::lol: Quote
Ziutka Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 tomcug napisał(a):Marsik nareszcie szczęśliwy. :multi: I oby już zawsze był szczęśliwy :multi: Quote
justynkax Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I jak ? wzięli Marsa ? Bo cisza jakaś od kilku dni... Quote
mru Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 oh czyli Marsowi się powiodło :) powodzenia mały... Quote
justynkax Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Luka nie napisała nic więcej, więc nie wiadomo czy Mars ma ten dom czy nie :/ Quote
mru Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 a ja po tym: Jest bardzo zadowolno z psiny. Już nie sika w domu, jest przekochany tylko nie chce jeść. załozylam, że ma oby miał. Luka! ma? :) Quote
luka1 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 myślę że wszystko jest dobrze. Niestety, nikt nie przeprowadza kontroli poadopcyjnych. Quote
Recommended Posts