Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madcat1981 napisał(a):
Nie śmiejcie się ale właśnie zaatakowałam swojego TŻ zdjęciami Hienki w mmsach :> Ciekawe co odpowie!

Zakocha się, czy nie? :lol:

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Istne szaleństwo! Domy 'biją się' o Hienkę! Ogłoszenia zrobiły swoje - co chwilę ktoś dzwoni do schroniska wyrażając chęć adopcji Hienki. O ile dobrze zrozumiałam,to Hienka ma być adoptowana w piątek. Przyjadą po nią państwo z Gdańska. Nic więcej nie wiem. Nie będę w takim razie nagrywać filmiku z małą, bo to już nie ma sensu.
Wniosek z tego taki, że Hienka bardzo spodobała się wielu, wielu ludziom, wystarczyło ją tylko ogłosić a skutki były natychmiastowe. Dziękujemy wszystkim za ogłoszenia i zaangażowanie.
Na dogo jest również przyjaciel Hienki z tego samego domu. U niego na wątku nic się nie dzieje, choć piesek jest przesłodki - to taki serdelek. Gdybyście zechcieli również i jego pomóc nam wyadoptować, to będziemy bardzo, bardzo wdzięczne.

wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pucek-z-interwencji-z-kupinina-czeka-na-nowy-domek-czy-mu-sie-poszczesci-129279/#post11982375

oto PUCEK

Posted

Hienka już dziś pojechała do nowego domku! Napisałam wcześniej,że będzie to Gdańsk, jednak mała pojechała do Gdyni (dużo się nie pomyliłam, przepraszam,że przekręciłam nazwę miasta). Nie było mnie przy jej adopcji, więc nie wiem nic więcej. Huraaaaaa!!!

Posted

Jeśli domek Hienki jest pewny na 100% i potwierdzą telefonicznie, że u nich zostaje, może warto jej ogłoszenia zmodyfikować i wstawić zdjęcie Pucka. Historia jest taka sama. Będzie mniej roboty i mniej kosztów. Głupio jakby opadł zapał i Pucek został w schronisku.

Posted

[quote name='tamb']Jeśli domek Hienki jest pewny na 100% i potwierdzą telefonicznie, że u nich zostaje, może warto jej ogłoszenia zmodyfikować i wstawić zdjęcie Pucka. Historia jest taka sama. Będzie mniej roboty i mniej kosztów. Głupio jakby opadł zapał i Pucek został w schronisku.

tamb, nawet nie chce myśleć,że domek mógłby zadzwonić i powiedzieć,że jej nie chcą (choć wiadomo, wszystko może się zdarzyć). Jeśli sami nie zadzwonią, to schronisko skontaktuje się z nimi za kilka dni,żeby zapytać jak się ma Hienka.
Faktycznie, jeśli byłaby taka możliwość,żeby zmodyfikować ogłoszenia, to byłoby super:)
Z tego domu zostało zabranych łącznie 7 zwierząt, z tych 7 w schronisku zostały jeszcze dwa: Pucek, którego już znacznie oraz Mufi, którą mam nadzieję za chwilę poznanie.
Gdyby udało się z modyfikacją ogłoszeń, to czy możnaby umieścić i Pucka i Mufi? Ta sama historia, podobne usposobienie - pogodne i radosne.
oto wątek Mufi

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mufi-w-typie-pinczera-malpiego-z-interwencji-w-kupininie-daj-dom-milosc-129287/

Posted

Ogromna prośba do hop! i brysio. Czy dałoby radę przekształcić ogłoszenia Hienki na ogłoszenia Pucka i Mufi? Do schroniska nadal dzwonią ludzie z całej Polski chcący adoptować Hienkę. Jeśli nie da rady, to proszę usuńcie ogłoszenia Hienki, bo w schronisku telefon nie przestaje dzwonić:)

Posted

i tu własnie będzie problem poniewaz większosci ogłoszen nie moge ruszyc poniewaz są zamieszczone na stronkach gdzie nie ma logowania, postaram się na reszcie pozmieniac a tamtym pieskom trzeba zrobic nowe

Posted

[quote name='martka1982']Ogromna prośba do hop! i brysio. Czy dałoby radę przekształcić ogłoszenia Hienki na ogłoszenia Pucka i Mufi? Do schroniska nadal dzwonią ludzie z całej Polski chcący adoptować Hienkę. Jeśli nie da rady, to proszę usuńcie ogłoszenia Hienki, bo w schronisku telefon nie przestaje dzwonić:)
Lepiej usunąć i zrobić nowe, bo tekst wymaga sporych zmian. Tu jest spis stron ogłoszeniowych - http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/. To nie jest trudne - każdy może zrobić ogłoszenie. :razz:
Allegro Hienki jest wyróżnione i już za nie zapłaciłam, ale nie mogę "wyrzucić" Hienki i przekształcić go całkowicie, bo jest 5 obserwatorów. Jutro pomyślę, jak to zrobić...
Bierzcie się za ogłaszanie, bo samo "hopanie" nie wystarczy. ;)

Posted

[quote name='martka1982']SUPER!!!:) jak tylko będziesz coś wiedzieć to pisz koniecznie:) zdjęcia oczywiście są bardzooooo pożądane:):multi:

"Witam
Znalazłam dzisiaj w internecie forum z wątkiem dotyczącym Hienki.Widzę, ze Hienka ma wielu sympatyków martwiących się o jej los.
Od wczoraj Hienka stała się naszym nowym członkiem rodziny.Obecnie mieszka w Gdyni.Podróż z Konina zniosła bardzo spokojnie,troche spała,troszkę patrzyla z zaciekawieniem na to co widac za szybą.Oczywiscie zwiedziła każdy kąt w mieszkaniu,zapoznała sie z 5 letnią yorczycą/bardzo pokorna/obecnie obie dziewczyny są na etapie obwachwiania,delikatnego merdania ogonkami i przyglądania sie sobie z daleka.Kazda ma swoje legowisko i swoje miseczki.Hienka przez pierwsze chwile szukala schronienia w jakis kontach z których obserwowala rodzine.Dzisiaj rano przywitala nas bardzo radośnie,skaczac i śmiejąc sie..Ma taki smieszny usmieszek cos w stylu amstafa:) uszka jak u papilonka.To naprawde śliczny i sympatyczny piesek.Dzisiaj nie odstepowala mnie na krok.Obie uczymy sie poruszac razem po mieszkaniu.Mala chce byc tak blisko ze łapki wstawia do moich kapci wiec musze bardzo uwazac zeby sie nie przewrócić :).Na spacerach jest tak zaciekawiona otoczeniem ,ze o zalatwianiu potrzeb narazie nie ma mowy, o tym sobie przypomina po powrocie.Naszczescie w przedpokoju przy drzwiach wiec łatwo posprzatac.Bedziemy nad tym pracować:).Za jakiś czas jak sie oswoi z nami i bliskim otoczeniem wybierzemy sie na spacer po orłowskiej plaży.Z nasza suna czesto tam rano chodzimy i mamy nadzieję,ze Hience tez to sie bedzie podobalo.Dziekujemy bardzo wszystkim za Wasze zaangazownie i chec pomocy Hience bo dzieki Wam ją dostrzegliśmy.Bylismy w Schronisku w Koninie widzieliśmy jak wiele serca w swoją niełatwą prace wkładają pracownicy i osoby związane ze schroniskiem.Dziękujemy Wam w imieniu Hienki.Mamy nadzieję ze bedzie z nami szczęsliwa.
Bardzo proszę o wklejenie w wątek o Hience.Za jakiś czas przeslę fotki Hienki mam nadzieje ze nie bedzie na nich juz tego smutku w oczkach."

Posted

hop! napisał(a):
Odezwała się do mnie nowa właścicielka Hienki. :multi: Wkrótce powinny się pojawić informacje o suni. :loveu:

SUPER!!!:) jak tylko będziesz coś wiedzieć to pisz koniecznie:) zdjęcia oczywiście są bardzooooo pożądane:):multi: