Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja od 28 lipca br. czekam na Młodziezowy Championat Polski dla mojej Hipki. Chyba jednak zadzwonię i dopytam się co i jak. Suka ma juz potwierdzony węgierski i rosyjski, a polskiego nie ma. Głupio, nie?
pzdr.[/quote]

Asiaczku zapomniałaś ,że ZG miał urlop.Oni jak fabryka we Francji , zamykaja sie na miesiąc i już. :wink:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, pocieszacie mnie. Ale ja i tak zadzwonię w poniedziałek do ZG. Bo może przez przypadek okazać się, że mój mail "nie doszedł", prawda?
I dzięki za dobre słowo, kobitki.
Pzdr.

Posted

Ja wiem ze swoje doświadczenia i z relacji innych ze w ZG trzxeba przypominać o sobie....bo inaczej zapomna i championat puszcza w niepamięc...ja tam dzowniłam 4 razy! No i w niecałe 2 miechy championat był już u mnie! Tak wiec interweniujcie bo oni sie tam WOGÓLE nie spiesza...

Posted

[quote name='Asiaczek']Dziewczyny, pocieszacie mnie. Ale ja i tak zadzwonię w poniedziałek do ZG. Bo może przez przypadek okazać się, że mój mail "nie doszedł", prawda?
I dzięki za dobre słowo, kobitki.
Pzdr.[/quote]

meile chyba nigdy nie dochodza :) z wyslanych kilkunastu ZG zareagowal tylko na ten w sprawie prenumeraty hihi

Posted

noooooooo ode mnie z hodowli pies skończył Mł.Ch. w Katowicach w marcu a dostał go w sierpniu po kilku interwencjach , w tym również listem poleconym.......... :(

Posted

[quote name='Asiaczek']Co tam takiego jest, w tym ZG, że problemy z tym, problemy z tamtym itp. Co jest?
pzdr.[/quote]Tam odką zabrakło ś.p. Pani Czekajewskiej są ze wszystkim kłopot, a najgorsze, że nie uważają za stosowne odbierac telefonów, a pozatym nie odpowiadają na listy maile itp. Są tak wielcy, że nie rozmawiają z "hoLotą", tylko zapominają, że żyją z naszych składek

Posted

[quote name='Asiaczek']Może i tak.
Pzdr.[/quote]Asiaczek , pomyliłam się i odpowiedziałam w temacie o rodowodach, a niechce mi się powtarzać. Zajrzyj tam, to dowiesz się, dlaczego tak długo

Posted

Dodzwonilam sie do ZK...i chyba zaraz szalu dostane...okazuje sie ze dyplom Ml.Ch.Pl wyslali juz w czerwcu tylko ze na stary adres a zmiana adresu byla robiona w kwietniu ale to szczegol...no i teraz to nie wiem co zrobic...moze uda mi sie go jakos odnalezc... ale jestem zla :evil: :evil: :evil:

Posted

[quote name='Natalia_W']Dodzwonilam sie do ZK...i chyba zaraz szalu dostane...okazuje sie ze dyplom Ml.Ch.Pl wyslali juz w czerwcu tylko ze na stary adres a zmiana adresu byla robiona w kwietniu ale to szczegol...no i teraz to nie wiem co zrobic...moze uda mi sie go jakos odnalezc... ale jestem zla :evil: :evil: :evil:[/quote]U nass też tak kiedyś było, to normalka. Uprzeć się, aby w ekspresowym terminie wysłali jeszcze raz

Posted

[quote name='Natalia_W']babka w ZK powiedziala mi ze musze go odszukac... :x wiec nie wiem czy szukac czy meczyc o ponowne wyslanie?? jak myslicie??[/quote]Męczyć, aż do skutku, co jej szkodzi drugi raz wysłać. Przecierz to robota na 15 min.

Posted

no a ja dzwonialm wlasnie do tych ludzi ktorzy mieszkaja pod moim starym adresem i do nich podobno nic takiego nie doszlo...wiec ja juz wogole nie wiem o co chodzi...jutro dzwonie zeby mi przeslali drugi dyplom... :evil: mam nadzieje, ze mi przesla...

Posted

[b]Natalia W[/b] - oczywiście dzwoń do ZG i tam proś (do skutku!) o ponowne wysłanie. Jeżeli ludzie mieszkający pod Twoim "starym" adresem nic nie dostali, to komuś przecież trzeba wierzyć, prawda?! A kwestia wydrukowania i wysłania to chyba nawet mniej niż 15 minut. Żadna łaska...
Pzdr.

Posted

[quote name='Natalia_W']zaraz chyba padne...abonent czasowo niedostepny :evil: :evil: super[/quote]Jesteś koło Poznania, więc wybierz się do samego Prezesa, któr jest z Poznania. Słyszałam, że on może załatwić takie sprawy od ręki i dobrze by było, gdyby o tym wiedział