Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BasiaD']Ja deklaruję miesięcznie 50,00 zł dla Rudzika.. Już dosyć tego schronu!!!:angryy:[/QUOTE]

O matko!!! Wielkie dzieki:calus:
Dziewczyny,a myslałam,że jestem tu z Rudzikiem sama...:oops:

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dorothy']biedny starowinek. Przydalby sie spokojny cichy tymczasik...:roll:[/QUOTE]

Na tymczasik bezpłatny,to chyba nie ma szans...
Ale gdyby były pieniążki,to myslę,że coś by sie znalazło:roll:

Posted

Witaj Smoku!Tak naprawdę,to potrzeba nam prawie całej sumy:-(.Jak weszłam na wątek i zobaczyłam tę kupkę strachu i nieszczęścia,to serce mi pękło.Praktycznie do wczoraj sama prowadziłam ten wątek(no,razem z Lidzią-założycielką).Wręcz z uporem maniaka podnoszę wątek i gadam sama do siebie,krzyczę,proszę o pomoc,ale z marnym skutkiem.Ja wiem,że jest tyle nieszczęścia na dogo,tyle bólu i cierpienia i niestety nie każdy może pomóc.Ale nawet do psinki nikt nie wchodził,nikt nie podniósł wątku:-(Wiem,że z dt jest bardzo ciężko,dlatego poprosiłam Lidzie o zmianę tytułu,że zbieramy na dt,tylko na taki tymczs domowy,a nie kojec w hoteliku.Z finansami na dogo tez jest ciężko,bo większość z nas albo nie może pomóc,albo już ma kilka deklaracji.Dzisiaj wątkiem zainteresowała się mimiś,Dorothy i BasiaD,no i Ty za co Wam GORĄCO DZIĘKUJĘ.
Jeżeli chodzi o finanse,to dt biorą psiaki za około 300zł/miesiąc.My mamy dopiero(albo aż) [COLOR="Red"]50zł od BasiD[/COLOR]:buzi:.Także sam widzisz,że jeszcze mamy pod górę ze zbieraniem:sad:.Ale bedę walczyć,będe niezmordowanie podnosić wątek i prosić,wręcz błagać ludzi o pomoc.Ten psiak jest kompletnie załamany i tak zmęczony życiem,że boję się,że może zasnąć w schronie samotny,niekochany,niczyj:-(

Posted

[B][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]A ja z uporem maniaka podnoszę i[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]PROSZĘ O POMOC[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]dla tej zszarganej życiem bidy[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='mimiś']ja deklaruje 20 zł /m-c, mało, ale mam jeszcze inne zobowiązanioa na dogo:oops:[/QUOTE]

Mimiś kochana,to wcale nie mało...dziękuje serdecznie:buzi:

Posted

[B][SIZE="4"][COLOR="Red"]Prosimy o pomoc dla dziadeczka[/COLOR][/SIZE][/B]
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

[B][COLOR="SeaGreen"]Każda pomoc na wagę złota,a właściwie ŻYCIA[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Ariel... Imię z Szekspira... Znawca literatury z tego "pańcia"!!!:angryy:
Czy można nazwać mianem człowieka kgoś, kto wyrzuca z domu niepotrzebnego już, starego psa?:-(

Pzdr,

Ukryty Smok[/QUOTE]

:shake::-(:-(:-(:-(:shake:
Czy moze ktoś jeszcze pomóc Arielkowi?:-(

Posted

[quote name='emilia2280']moze razem nam sié uda. 30zl deklarujé miesiécznie na dziadzia.[/QUOTE]

Emilko,słońce znowu jesteś:buzi:...dziękuję:loveu:
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi:

Jeszcze drugie tyle i piesio moze iść do dt:multi:
Czy ktoś jeszcze pomoże?:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Ariel... Imię z Szekspira... Znawca literatury z tego "pańcia"!!!:angryy:
Czy można nazwać mianem człowieka kgoś, kto wyrzuca z domu niepotrzebnego już, starego psa?:-(

Pzdr,

Ukryty Smok[/quote]

Ariel to imie, które dziadzio otrzymał w schronisku
w rzeczywistosci nazywał sie Kuba

Posted

[quote name='lidka_park']Ariel to imie, które dziadzio otrzymał w schronisku
w rzeczywistosci nazywał sie Kuba[/QUOTE]

Hmm...no to wprowadziłam Smoka w błąd:shake:.Mam nadzieję,że mi wybaczy:smile:

Posted

[quote name='Ukryty Smok']Ależ jesteśmy, piesku, jesteśmy.
Nie opuścimy staruszka, prawda?

Pzdr,

Ukryty Smok[/QUOTE]

Ta...my napewno nie,ale czy ktos jeszcze tu wejdzie...:-(

Posted

A ja wierzę, wierzę w to, że to opuszczone psie serduszko nie zostanie samo... Ktoś wielki powiedział kiedyś: "Miałem sen..." Tak niedawno ten sen się ziścił... Może ziszczą się też marzenia biednego, opuszczonego, starego psa... Psa - niepotrzebnego nikomu, psa - zawalidrogi, po prostu - psa...:-(:-(:-(

Człowieku, mówią, że jesteś największym osiągnięciem ewolucji - nie wstyd Ci???

Pzdr,

Ukryty Smok

Posted

[quote name='ukryty smok']a ja wierzę, wierzę w to, że to opuszczone psie serduszko nie zostanie samo... Ktoś wielki powiedział kiedyś: "miałem sen..." tak niedawno ten sen się ziścił...[b][color="red"] może ziszczą się też marzenia biednego, opuszczonego, starego psa... Psa - niepotrzebnego nikomu, psa - zawalidrogi, po prostu - psa...:-(:-(:-([/color][/b]

człowieku, mówią, że jesteś największym osiągnięciem ewolucji - nie wstyd ci???

Pzdr,

ukryty smok[/quote]

pomÓŻmy staruszkowi....proszĘ