Lionees Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='BasiaD']Ja deklaruję miesięcznie 50,00 zł dla Rudzika.. Już dosyć tego schronu!!!:angryy:[/QUOTE] O matko!!! Wielkie dzieki:calus: Dziewczyny,a myslałam,że jestem tu z Rudzikiem sama...:oops: Quote
Lionees Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Dorothy']biedny starowinek. Przydalby sie spokojny cichy tymczasik...:roll:[/QUOTE] Na tymczasik bezpłatny,to chyba nie ma szans... Ale gdyby były pieniążki,to myslę,że coś by sie znalazło:roll: Quote
Ukryty Smok Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 A ile Wam jeszcze trzeba miesięcznie do tego hoteliku? Pzdr, Ukryty Smok Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witaj Smoku!Tak naprawdę,to potrzeba nam prawie całej sumy:-(.Jak weszłam na wątek i zobaczyłam tę kupkę strachu i nieszczęścia,to serce mi pękło.Praktycznie do wczoraj sama prowadziłam ten wątek(no,razem z Lidzią-założycielką).Wręcz z uporem maniaka podnoszę wątek i gadam sama do siebie,krzyczę,proszę o pomoc,ale z marnym skutkiem.Ja wiem,że jest tyle nieszczęścia na dogo,tyle bólu i cierpienia i niestety nie każdy może pomóc.Ale nawet do psinki nikt nie wchodził,nikt nie podniósł wątku:-(Wiem,że z dt jest bardzo ciężko,dlatego poprosiłam Lidzie o zmianę tytułu,że zbieramy na dt,tylko na taki tymczs domowy,a nie kojec w hoteliku.Z finansami na dogo tez jest ciężko,bo większość z nas albo nie może pomóc,albo już ma kilka deklaracji.Dzisiaj wątkiem zainteresowała się mimiś,Dorothy i BasiaD,no i Ty za co Wam GORĄCO DZIĘKUJĘ. Jeżeli chodzi o finanse,to dt biorą psiaki za około 300zł/miesiąc.My mamy dopiero(albo aż) [COLOR="Red"]50zł od BasiD[/COLOR]:buzi:.Także sam widzisz,że jeszcze mamy pod górę ze zbieraniem:sad:.Ale bedę walczyć,będe niezmordowanie podnosić wątek i prosić,wręcz błagać ludzi o pomoc.Ten psiak jest kompletnie załamany i tak zmęczony życiem,że boję się,że może zasnąć w schronie samotny,niekochany,niczyj:-( Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Piesku jestem tutaj,moze ktos jeszcze zajrzy?:-( Quote
mimiś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 ja deklaruje 20 zł /m-c, mało, ale mam jeszcze inne zobowiązanioa na dogo:oops: Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [B][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]A ja z uporem maniaka podnoszę i[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]PROSZĘ O POMOC[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE="3"][COLOR="SeaGreen"]dla tej zszarganej życiem bidy[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='mimiś']ja deklaruje 20 zł /m-c, mało, ale mam jeszcze inne zobowiązanioa na dogo:oops:[/QUOTE] Mimiś kochana,to wcale nie mało...dziękuje serdecznie:buzi: Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [B][SIZE="4"][COLOR="Red"]Prosimy o pomoc dla dziadeczka[/COLOR][/SIZE][/B] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [B][SIZE="4"][COLOR="Red"]Prosimy o pomoc dla dziadeczka[/COLOR][/SIZE][/B] :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( [B][COLOR="SeaGreen"]Każda pomoc na wagę złota,a właściwie ŻYCIA[/COLOR][/B] Quote
Ukryty Smok Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ariel... Imię z Szekspira... Znawca literatury z tego "pańcia"!!!:angryy: Czy można nazwać mianem człowieka kgoś, kto wyrzuca z domu niepotrzebnego już, starego psa?:-( Pzdr, Ukryty Smok Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Ariel... Imię z Szekspira... Znawca literatury z tego "pańcia"!!!:angryy: Czy można nazwać mianem człowieka kgoś, kto wyrzuca z domu niepotrzebnego już, starego psa?:-( Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] :shake::-(:-(:-(:-(:shake: Czy moze ktoś jeszcze pomóc Arielkowi?:-( Quote
emilia2280 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 moze razem nam sié uda. 30zl deklarujé miesiécznie na dziadzia. Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='emilia2280']moze razem nam sié uda. 30zl deklarujé miesiécznie na dziadzia.[/QUOTE] Emilko,słońce znowu jesteś:buzi:...dziękuję:loveu: [B][SIZE="5"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi: Jeszcze drugie tyle i piesio moze iść do dt:multi: Czy ktoś jeszcze pomoże?:modla::modla::modla: Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :modla: :help1: :help1: :help1: :help1: :modla: Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :modla: :help1: :help1: :help1: :help1: :modla: :-( [B][SIZE="5"][COLOR="Red"]PROSIMY...[/COLOR][/SIZE][/B] :-( Quote
lidka_park Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Ariel... Imię z Szekspira... Znawca literatury z tego "pańcia"!!!:angryy: Czy można nazwać mianem człowieka kgoś, kto wyrzuca z domu niepotrzebnego już, starego psa?:-( Pzdr, Ukryty Smok[/quote] Ariel to imie, które dziadzio otrzymał w schronisku w rzeczywistosci nazywał sie Kuba Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='lidka_park']Ariel to imie, które dziadzio otrzymał w schronisku w rzeczywistosci nazywał sie Kuba[/QUOTE] Hmm...no to wprowadziłam Smoka w błąd:shake:.Mam nadzieję,że mi wybaczy:smile: Quote
Lionees Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [B]Mamy już 150zł na dt:multi:..potrzeba jeszcze drugie 150zł:-([/B] [B][COLOR="Red"]Może ktos jeszcze wspomóc grosikiem?[/COLOR][/B]:modla: Quote
Ukryty Smok Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 No to macie w schronisku poetę..;) Imię piękne, mam nadzieję, że przyszłość pieska też będzie ładniejsza. Pzdr, Ukryty Smok Quote
Ukryty Smok Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ależ jesteśmy, piesku, jesteśmy. Nie opuścimy staruszka, prawda? Pzdr, Ukryty Smok Quote
Lionees Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Ukryty Smok']Ależ jesteśmy, piesku, jesteśmy. Nie opuścimy staruszka, prawda? Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] Ta...my napewno nie,ale czy ktos jeszcze tu wejdzie...:-( Quote
Ukryty Smok Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A ja wierzę, wierzę w to, że to opuszczone psie serduszko nie zostanie samo... Ktoś wielki powiedział kiedyś: "Miałem sen..." Tak niedawno ten sen się ziścił... Może ziszczą się też marzenia biednego, opuszczonego, starego psa... Psa - niepotrzebnego nikomu, psa - zawalidrogi, po prostu - psa...:-(:-(:-( Człowieku, mówią, że jesteś największym osiągnięciem ewolucji - nie wstyd Ci??? Pzdr, Ukryty Smok Quote
Lionees Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='ukryty smok']a ja wierzę, wierzę w to, że to opuszczone psie serduszko nie zostanie samo... Ktoś wielki powiedział kiedyś: "miałem sen..." tak niedawno ten sen się ziścił...[b][color="red"] może ziszczą się też marzenia biednego, opuszczonego, starego psa... Psa - niepotrzebnego nikomu, psa - zawalidrogi, po prostu - psa...:-(:-(:-([/color][/b] człowieku, mówią, że jesteś największym osiągnięciem ewolucji - nie wstyd ci??? Pzdr, ukryty smok[/quote] pomÓŻmy staruszkowi....proszĘ Quote
Recommended Posts